کتاب فردای پس از تنهایی
خواندن نظراتمعرفی کتاب فردای پس از تنهایی
رمان «فردای پس از تنهایی» نوشته افسانه نیکپور درباره دختری است به نام متین که به دلیل سن کم و شرایط نامتعادل خانوادگی، درک درستی از روابط عاشقانه ندارد و همه دانستههای اندکش محدود میشود به رمانهای عاشقانهای که خوانده...
او به امید داشتن زندگیای مثل رمانهای محبوبش با مردی ازدواج میکند که هیچ شناختی از او ندارد...
پس از پشت سر گذاشتن دوره کوتاه و تلخ زندگی مشترک، با واقعیتهای زندگی بیشتر آشنا شده و وارد اجتماع می شود. در این میان دو مرد سر راهش قرار میگیرند و این بار متین باید با چشم باز میان عقل و احساسش یکی را انتخاب کند؛ مرد میانسالی که در موقعیتهای سخت همراهش بوده یا مرد جوانی که میخواهد زندگی تازهای بسازد.
شاهان، دختر دردانه
افسانه نیکپور
فریبانهافسانه نیکپور
می درخشدمعصومه بهارلویی
نارگونبهاره شریفی
شب چراغعاطفه منجزی
گاهی برای دیدن چشم ها را باید بستافسانه نیکپور
ماهعاطفه منجزی
فصل پنجم عاشقانه هایمفاطمه ایمانی (لیلین)
نامیمعصومه راهپیما
دل بازنغمه نائینی
تقاص (جلد اول)هما پوراصفهانی
تقاص (جلد دوم)هما پوراصفهانی
۱۳,۵۰۰۷۰%
رمانای خانم نیکپور همیشه کشش و جذابیت کافی رو دارند و حوصله سر بر نیستند و دارای نثری روون هستن رمان در مورد دختریه که توی زندگی و انتخاب اولش با شکست مواجه میشه اگه به خلاصه رمان دقت کنین، خواننده
کتاب خیلی قشنگی بود.از این شخصیت ها کم نیستن تو جامعه.فقط آخرش..........
داستانی معمولی ولی پر کشش داشت و از خوندنش لذت بردم.
با اینکه سه کتاب از این نویسنده خوندم و این چهارمی بود و قلمشون رو دوست دارم. ولی آخر این داستان خوب تموم نشد. فکرم درگیرش موند. ولی با این وجود پر بود از تجربه هایی که میتونه این کتاب
درسته که یه جاهاییش واقعا خسته کننده بود و اعصاب خرد کن، بدتر از اون رفتار ساده لوحانه متین در برابر بقیه. اما جالب بود. مخصوصا اخرای داستان.
عالی بود . کمبود عاطفه پدری می تونه زندگی یه دختر رو نابود کنه. چیزی که من خودم از ته دل حس کردم
خیلی قشنگ بود و آدم از سادگی شخصیت اصلی هم خوشش می اومد هم حرص می خورد. داستانش خیلی خوب پیش می رفت ولی آخرش انقدر ناگهانی و عجیب بود که احساس سرخوردگی بهم دست داد.
رمان بسیار خوب و آموزنده ایه. در عین پرکشش بودن ولی حرف هایی می گه که واقعا باید بدونیم. یه جاییش می گه، ما زن ها باید برابری حقوقمون با مردها رو از رختخواب هامون شروع کنیم. زن ها هم
تا اواسط داستان که یه جورایی ورژن امروزی ولی سطح پایین بامداد خمار بود و از اون به بعد یکم بهتر شد. این داستان شاید خیلی مناسب دخترهای سن سیزده تا هفده هجده سال باشه تا بدونن داستانهای عاشقانه کتابها
محبت کم پدر مادر و مقایسه بین بچه ها، آسیب بزرگی به شخصیت فرد وارد می کند و باعث می شه از هرجایی که ممکنه محبت کسب کنه و چه بسا که بخاطر تجربه کم و ناپختگی انتخاب اشتباهی کند.