دانلود و خرید کتاب بفرمائید فلسفه! ۲؛ تاریخ فلسفه به روایت فیلسوفان معاصر دیوید ادموندز ترجمه میثم محمدامینی
تصویر جلد کتاب بفرمائید فلسفه! ۲؛ تاریخ فلسفه به روایت فیلسوفان معاصر

کتاب بفرمائید فلسفه! ۲؛ تاریخ فلسفه به روایت فیلسوفان معاصر

معرفی کتاب بفرمائید فلسفه! ۲؛ تاریخ فلسفه به روایت فیلسوفان معاصر

فکر کردن گذشته از این که به چه و چگونه می‌اندیشیم، یک فرایند گفت‌وگویی است. وقتی شما فکر می‌کنید، باید از موضعی که مورد قبول خودتان است، فاصله بگیرید، در مقام مخالف قرار بگیرید، از منظری دیگر به موضوعتان نگاه کنید و قدرت نقد داشته باشید. درواقع باید بتوانید با لایه دیگر خود گفت‌وگو کنید چون بدون این گفت‌وگو احتمال رخ دادن خطا در اندیشه شما زیاد است. از طرف دیگر کسی که در حال تفکر است با افراد و نهادها و رقیبان دیگر هم در حال گفت‌وگو است. هر نوع فکر کردنی واکنش به وضعیت موجود است حتی انتزاعی‌ترین نوع آن یعنی فلسفه‌ورزی. مجموعه «بفرمایید فلسفه» با توجه به نقش مهم و کلیدی گفت‌وگو در شکل‌دهی و ارتقای اندیشه، برخی از بهترین نمونه‌های گفت‌وگو میان اندیشمندان حوزه‌های مختلف را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است. دیوید ادموندز و نایجل واربرتن در مجموعه مصاحبه‌هایی که ابتدا به شکل پادکست و سپس به شکل کتاب منتشر شد و اکنون شهرتی جهانی یافته است، مسائل زندگی روزمره را پیش روی فیلسوفان گذاشته و نظر آنها را پرسیده‌اند. آنچه در این مجموعه مهم است، محتوای گفت‌وگوها نیست بلکه قالب و سبک آنها است. این مجموعه تلاشی برای معرفی و تمرین فکر کردن است از راه آشنایی با جذاب‌ترین نمونه‌های گفت‌وگو و چیزی که کتاب آن را «گفت‌وگو اندیشی» می‌نامد. هر مصاحبه بر موضوعی خاص تمرکز دارد، از اخلاق و سیاست و ذهن گرفته تا زیبایی‌شناسی و معنای زندگی. مصاحبه‌ها اشتهابرانگیز و کوتاه‌اند، درست مثل لقمه‌های حاضر و آماده. کتاب دعوتی است به ضیافت این لقمه‌های کوچک: بفرمائید فلسفه!
Morteza
۱۳۹۹/۰۸/۱۹

آقا این کارتون اصلا اخلاقی نیست این کتاب تو بی نهایت بود من دانلود کردم الان اجازه خوندن نمیده رفتم دیدم برش داشتین خب من زمانی دان کردم که خودتون تو کتابخونه گذاشته بودین. از شما بعیده این کار.

کاربر ۲۳۸۹۹۷۶
۱۴۰۰/۰۲/۱۶

نکاتی خیلی خوبی رو دربرداره

saead7278.parvaz.arman
۱۳۹۹/۰۹/۱۰

تفلسف و آزاد اندیشی بر پایه ی تاختن بر دین و مذهبی ک حقی از حقوق برخی شهروندان است، نمیتواند پی ریزی شود و ادعای نواندیشی با این باور ناممکن است مگر اینکه غرض،بزک کردن الحاد ب الفاظ مطلوب و

- بیشتر
اسپینوزا معتقد است یکی از عواملی که چگونگی واکنش ما را تعیین می‌کند فرایندهای روانی‌ای است که ما اغلب از آنها ناآگاه‌ایم و اختیار و تسلط چندانی بر آنها نداریم. مثلاً اگر این اتاق قدری شبیه به اتاق دیگری باشد که پیش‌تر یک بار گفت‌وگوی بسیار دلچسبی در آن داشته‌ام، آن‌گاه اتاقی که اکنون در آن هستم تداعی‌گر همان تجربهٔ لذت‌بخشِ اتاقِ پیشین خواهد بود و همین علت آن می‌شود که اکنون احساس خوشی کنم. اما کلِ فرایندِ تداعی ممکن است بدون اینکه من به چگونگی تأثر خودم آگاهی داشته باشم رخ دهد.
پویا پانا
"شاید من با خودم مخالفت کنم، اما با حقیقت هرگز مخالفت نمی‌ورزم".
پویا پانا
دین در برابر بررسی و کاوش عقلانی تاب مقاومت ندارد.
پویا پانا
اگر در این جهان زندگی شاد و پرهیجانی داشته باشید که از نگاه دینی بسیار ناپسند است
پویا پانا
همهٔ شهروندان حق دارند باور مذهبی خود را داشته باشند و حق دارند تا جایی که با حقوق شهروندی دیگران تعارضی نداشته باشد، بر پایهٔ اعتقادات مذهبی‌شان عمل کنند. اما هیچ‌کس حق ندارد کاری کند که با حقوق اتباع یا شهروندان دیگر تعارض داشته باشد
پویا پانا
مؤلفه‌ای بسیار مهم در روایت کانت از متافیزیک این است که متافیزیک به تقابل‌هایی که به معنای دقیق کلمه تناقض‌هایی حل‌نشدنی‌اند خاتمه می‌دهد. از نظر کانت، این فقط ناتوانیِ ذهن انسان در حل و فصل این پرسش‌ها را نشان می‌دهد، و همین‌طور تا اندازه‌ای نشان‌دهندهٔ آن است که پرسش‌هایی که ما انسان‌ها خود را به آنها مشغول می‌کنیم از جهتی بد یا مشکل‌دارند.
محمد طاهر پسران افشاریان
عملی، فعال است. کار او هم از جهت نظری و هم از لحاظ عملی بسیار مهم است.
Samane
پ م: در کلِ دورهٔ آغازین عصر مدرن، واکنش‌ها علیه جهان سده‌های میانه را، که عمدتاً بر پایهٔ کار ارسطو بنا شده بود، شاهدیم. نظریهٔ ارسطو دربارهٔ جهان مبتنی بر این اندیشه بود که هر رویدادی اساساً بر حسب مقصود و غایت قابل‌فهم است. مطابق این نظریه، نحوهٔ گردش امور در جهان را نه فقط بر پایهٔ نیات خداوند، بلکه بر اساس نیاتِ درون چیزها می‌توانید بفهمید. مثلاً اگر بپرسید چرا وقتی این سنگ را رها می‌کنید بر زمین سقوط می‌کند؟ پاسخ این است که سنگ میل دارد به مرکز عالم برسد. چرا اجرام آسمانی حرکت دایره‌ای دارند؟ چون می‌خواهند حرکت دایره‌ای داشته باشند تا تقلیدِ تا حد امکان دقیقی از کمال الاهی کرده باشند، و همین‌طور تا آخر.
محمد طاهر پسران افشاریان
اتفاقی که در آغاز عصر مدرن هم‌زمان با پیشرفت علم، و به‌ویژه سرنگونیِ نظریهٔ افلاک ارسطو (مشاهده‌های تلکسوپیِ گالیله در این مورد نقش مهمی داشت)، رخ داد این بود که دیدگاهی دربارهٔ جهان بر پایهٔ علم مکانیکی جایگزینِ این تصویر [مبتنی بر نیت و غایت] شد. کسانی مانند گالیله و دکارت، به جای اینکه رفتار چیزها را متأثر از غایات یا امیال بدانند، طبیعت را اساساً از دریچهٔ علّی، و به‌ویژه علیت مکانیکی می‌دیدند. چرا این چیز حرکت می‌کند؟ خب، چون چیز دیگری با برخورد به آن یا با هل دادنِ آن یا به هر طریق دیگر، علت حرکت آن شده است.
محمد طاهر پسران افشاریان
این نگاه را کسانی در بریتانیا، مانند رابرت بویل و جان لاک و آیزاک نیوتن، دنبال کردند. به نظر آنها به این ترتیب پیشرفت عظیمی نسبت به نظریات ارسطویی حاصل می‌شد، چون به جای اتکا به میان‌کنش‌های سرّی و نهانی میان چیزها - به جای توسل به این اندیشهٔ رازآمیز که مادّه میل دارد به مکان یا حیّز مشخصی برسد یا نظایر اینها - طبیعت در چارچوب قوانین مکانیکی قابل‌فهم می‌شود.
محمد طاهر پسران افشاریان

حجم

۳۴۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۳۶ صفحه

حجم

۳۴۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۳۶ صفحه

قیمت:
۱۸۰,۰۰۰
تومان