کتاب راهبردها و نظریه های مذاکره
معرفی کتاب راهبردها و نظریه های مذاکره
«راهبردها و نظریههای مذاکره» جلد بیست و چهارم از مجموعه کتابهای تجارت جهانی و نوشته راسل کوروبکین است.
مذاکره، صرفنظر از حوزهٔ تخصص حقوقدانان، بخش روزمرهٔ زندگی حرفهای اغلب آنهاست. به احتمال زیاد برای یک حقوقدان بهاستثنای مهارت در امر نگارش، هیچ موضوعی مهمتر از درک عمیق و عملکرد ماهرانه در مذاکره نیست. در قرن بیستویکم، برنامههای درسی دانشکدههای حقوق، بیش از پیش به این واقعیت توجه دارد. بیشتر دانشکدههای حقوق، واحدهای درسی ویژه ای ارائه میدهند که بکلی به بحث و بررسی مذاکره اختصاص دارد و برخی دانشکدههای حقوق نیز واحدهای درسی چندمنظوره ای در این ارتباط ارائه میدهند، در بعضی حتی، برنامههای ویژه ای در زمینهٔ مذاکره و حل اختلاف اجرا میشود.
هدف از نگارش این کتاب، ارائهٔ درسنامهای کامل، خردمندانه، دقیق و در عین حال سودمند برای مطالعه و تحقیق پیرامون مذاکره برای دانشجویان حقوق است، بهنحوی که اهمیت فرایند مذاکره در مشاغل حقوقی مرتبط را به خوبی تبیین کند.
چهار موضوع در کتاب «راهبردها و نظریههای مذاکره» بررسی شده است. نخست اینکه، ماهیت مذاکره از نوع میانرشتهای است. دوم، حقوقدانان و دیگر مذاکرهکنندگان حرفهای، بهجای کسب مهارت صرف و اجرای فهرستی کلیشه ای از روشهای مذاکره، با کسب شناختی کامل از ساختار فرایند مذاکره، عملکرد بهتری خواهند داشت. سوم، ساختار اصلی مذاکرات- صرفنظر از شرایط خاص حاکم بر هر انواع چانه زنی، یکسان است. چهارم توانمندسازی دانشجویان در کاربرد عملی آنچه که در مناسبات روزمرهٔ زندگی شخصی و حرفهای خود میآموزند.
بسیاری از مثالهای موجود در این کتاب با موقعیتهایی منطبق شده که اغلب حقوقدانان آن را تجربه کرده اند. برخی مفاهیمی که در این کتاب بررسی میشود ازجمله چالشها و فرصتهایی که بهواسطهٔ ارتباط میان طرف اصلی مذاکره و نمایندهٔ قانونی او ایجاد شده، بطور کامل با حیطهٔ فعالیت حقوقدانان حرفهای مرتبط است.
با اینوجود، آموزههای اصلی موجود در این کتاب علاوه بر مذاکرات حقوقی، در عموم موقعیتهای متنوع مذاکراتی نیز کاربرد دارد و دانشجویان باید قطع نظر از هرنوع هدفگیری حرفهای، از این رویکرد جامع بهره بگیرند و به طریق مشابه، هرچند کتابی که پیش رو دارید، برای دانشجویان حقوق نگاشته شده، اما میتوان آن را به عنوان یک واحد درسی برای دانشجویان کارشناسی ارشد سایر رشتهها نیز تدریس کرد و حتی خواندن آن برای دانشجویان مقاطع کارشناسی نیز توصیه میشود.
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۷۰۴ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۷۰۴ صفحه