کتاب مذاکرهی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مذاکرهی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)
«مذاکرهی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)» جلد اول از مجموعه کتابهای تجارت جهانی، نوشته جان پاتریک دولن (-۱۹۴۹) در زمینه توسعه مهارتهای مدیریتی است.
این کتاب به مخاطبان خود میآموزد که چگونه مذاکرات تجاری موفقی داشتهباشند و نهتنها آنها را وادار میکند درباره دانش و راهبرد چگونه مذاکره کردن فکر کنند، بلکه باعث میشود درباره فلسفهای که ورای فن مذاکره وجود دارد نیز بیندیشند.
. بعد از خواندن این کتاب و بهکارگیری مفاهیم آن، زندگی و کار شما بهبود خواهد یافت چون میدانید برای رسیدن به نتایجی که میخواهید، چه باید بکنید.
بخشی از کتاب:
در شرایط آرمانی، همهی ما به این دلیل بر سر میز مذاکره میرویم که اطلاعات خود را برای ایجاد راهحلی که سهم بزرگتری از منافع را در اختیار همه قرار میدهد به اشتراک بگذاریم. در هر صورت ما در دنیای کاملی زندگی نمیکنیم و انسان کاملی نیستیم. وقتی تمام تعارفات مرسوم و معمول را کنار بگذاریم، واقعیت این است که مایلیم به آن چیزی برسیم که میخواهیم. ما همیشه به اطمینان یافتن از اینکه دیگران هم به آنچه میخواهند برسند، توجه نمیکنیم.
به عنوان مثال، فروشندگان همیشه میخواهند بالاترین سود را بهدست بیاورند، خریداران میخواهند پایین ترین قیمت را بپردازند. کارفرمایان میخواهند برای نگه داشتن یک کارمند خوب حداقل حقوق را بپردازند، کارمند میخواهد تا جایی که ممکن است دستمزد بیشتری بگیرد.
هدف این نیست که بگوییم مردم نمیخواهند منصفانه رفتار کنند، اما وقتی که دارید به اهداف خود توجه میکنید، گاهی ممکن است تفاوت آنچه در واقع برای شما منصفانه بوده و آنچه خوب است، نامشخص باشد. باید اعتراف کنم که حتی وقتی به خود میگویم که نمیخواهم از دیگران سوء استفاده کنم همیشه در مورد گزینهای که از همه بهتر است قاضی بی طرفی برای همهی افراد در برگیرنده نیستم.
رازهایی از قدرت مذاکره (تجارت جهانی ۱۴)
محمدابراهیم گوهریان
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۲۵,۷۷۰۷۰%
از طاقچه و نسل نو متشکرم بابت تخفیف خوب تون خیلی وقت بود میخواستم همه ی شماره هاشو بخرم
اصول هر مذاکره برای هر هدفی رو تشریح میکنه به نظرم همه باید بخوننش