کتاب فنون مذاکرات تجاری (راهنمای کاربردی)
معرفی کتاب فنون مذاکرات تجاری (راهنمای کاربردی)
چارلز ادیسون هریس راهنمایی کاربردی را برای مذاکرات تجاری، آماده کرده که در کتابی با عنوان فنون مذاکرات تجاری، به چاپ رسیده است. محمدابراهیم گوهریان این کتاب را به فارسی بازگردانده است.
درباره کتاب فنون مذاکرات تجاری
انسان موجودی اجتماعی است؛ به این معنی که زندگی او در ارتباط با دیگران خلاصه میشود. این ارتباط از اوان کودکی آغاز میشود و تا پایان عمر و در دورههای مختلف به اشکال متفاوتی ادامه دارد؛ بنابراین باید تاکید کرد که ما به مدیریت ارتباط نیاز داریم. در چنین موقعیتی فنون و هنر مذاکره معنی مییابد.چارلز ادیسون هریس کتاب فنون مذاکرات تجاری را با هدف آموزش این مهارتها به رشته تحریر درآورده است. چراکه مذاکرات تجاری به ویژه در سطح بینالمللی را باید مشکلترین وجه مذاکره دانست. این کتاب در ۱۰ فصل تنظیم شده و در دسترس شما قرار دارد. محمدابراهیم گوهریان نیز آن را به زبان فارسی ترجمه کرده است.
خواندن کتاب فنون مذاکرات تجاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
آموختن فنون مذاکره نقش بسزایی در افزایش توانایی و بهبود مهارتهای مذاکره در مدیران و کارکنان ارشد شرکتها دارد؛ بنابراین به آنها پیشنهاد میکنیم کتاب فنون مذاکرات تجاری را مطالعه کنند.
جملاتی از کتاب فنون مذاکرات تجاری
نداشتن قصد سازش با طرف مقابل، نشانی از ایستار غیرمذاکرهای است. از این رو ویژگیهای مذاکره عبارتند از: انعطافپذیری، داشتن منافع دوسویه، سازش و پرهیز از رفتار پرخاشگرانه. نبودن این ویژگیها مسلما این موضوع را تایید میکند که پایه و اساسی برای مذاکره وجود ندارد. در چنین حالتی، نشستهای مذاکراتی اغلب بهصورت پرخاشگری یک طرف یا چیرگی آن توصیف میشود و این احساس را به وجود میآورد که طرف مقابل باید شرایط طرف سلطهجو را بپذیرد. این یک اشتباه است چون چنین احساس یا ایستازی نهتنها مخالف اصول مذاکره تجاری بینالملل است بلکه بیانگر محیطی از مذاکره با تحریک طرف دیگر به اتخاذ ایستار انعطافپذیر است که در نتیجه آن فرایند، ممکن است مذاکره به سرانجام نرسد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب فنون مذاکرات تجاری، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب فنون مذاکرات تجاری
- فصل اول: بعضی مفاهیم پایهای که در مذاکرات قراردادهای تجاری بینالمللی حائز اهمیت زیادی هستند
- فصل دوم: آماده شدن برای مذاکره
- فصل سوم: مذاکره درباره قراردادهای تجاری بینالمللی و ریسکها
- فصل چهارم: مذاکره قراردادهای فروش بینالمللی
- فصل پنجم: مذاکره قراردادهای انتقال فناوری
- فصل ششم: تامین مالی پروژه
- فصل هفتم: مذاکره درمورد موافقتنامههای وام جمعی
- فصل هشتم: مذاکره قراردادهای ساخت بینالمللی
- فصل نهم: مذاکره قراردادهای نفتی
- فصل دهم: نقش وکیل در مذاکره قراردادها تجارت بینالمللی
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۳۸ صفحه
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۳۸ صفحه