کتاب فروشندهی پیشرو (تجارت جهانی ۶)
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب فروشندهی پیشرو (تجارت جهانی ۶)
«فروشندهی پیشرو» ششمین کتاب از مجموعه کتابهای تجارت جهانی به قلم تام هاپکینز و لورا لامن است.
تام هاپکینز به عنوان مربی درجهیک فروش در آمریکا شهرهی خاص و عام است. او به مدت بیش از سی سال به هزاران متخصص فروش در سراسر جهان کمک کرده است تا از طریق کسب مهارتهای کارامد تأییدشده در زمینهی فروش، به انسانهای بیشتری خدمت کنند.
لورا لامن با سخنرانیهای تأثیرگذار و شنیدنی خود، فروشندگان، مدیران و نمایندگان خدمات مشتریان را که در میان مخاطبان قرار داشتهاند، به تحسین واداشته است. لورا با همکاری تام هاپکینز، استاد و مربی فروش، و زیگزیگلِر، سخنران هیجانبرانگیز مشهور خاص و عام، روی صحنه میرود.
اکثر حرفهها مانند حسابداری، وکالت، پزشکی و... یک آییننامه دارند که معیارهای لازم برای موفقیت در آن حرفه خاص را بیان کردهاست. و«فروشندهی پیشرو» کتاب جامعی است که راهبردهای موفق و روشهای کاربردی در هر بازار چالشبرانگیزی را آموزش میدهد.
بخشی از این اثر:
هدف ارائه عبارت است از کمک به برانگیختن مشتری برای حرکت به جلو همراه با پیشنهاد راهحل برای خواستهها و نیازهای مشخص او، به نحوی که به آن علاقه داشته باشد و آن را بپذیرد. این فرایند، با نسخه نوشتن پزشک برای بیمار فرقی ندارد. با این حال، مشتری شما برای پذیرفتن توصیههای شما و حرکت به جلو، باید اعتماد کند که شما، کارشناس خبره هستید و شرکت شما توانا و معتبر است.
اغلب فروشندگان براین عقیدهاند که هیجانانگیز و قابل اعتماد بودن، خوب است اما هرگز آگاهانه دربارهی روشهای اجرا فکر نمیکنند تا ظاهر و ارائههای خود را هیجان انگیزتر، و خود و شرکتشان را قابل اعتمادتر سازند. روشهای زیادی هست که با استفاده از آنها میتوانید محصول یا خدمات خود را جذابتر سازید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فروشندهی پیشرو (تجارت جهانی ۶) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | فروشندهی پیشرو (تجارت جهانی ۶) |
| عنوان در زبان مبدأ | The certifiable salesperson: the ultimate guide to help any salesperson go crazy with unprecedented sales |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۴۱۲۸۵۵۴ |
| تعداد صفحهها | ۱۹۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۳۵۹۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدیران خلاق |
ناگفته های راه اندازی کسب و کار در ایران![]()
خلیل رضوی
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)پیتر. ب استارک