کتاب سایه تاک؛ خاطرات سروان پیادهی چترباز
خواندن نظراتمعرفی کتاب سایه تاک؛ خاطرات سروان پیادهی چترباز
«سایه تاک» روایت زندگی گروهبان یکم پیاده، رحیم افشاری، از نیروهای قدیمی تیپ ۵۵ هوابرد شیراز است که در ده روایتِ مستقل اما پیوسته به قلم راحله صبوری نوشته شده است.
این روایت ابتدا به شیوهٔ معمول خاطرهنگاری از طریق مصاحبه، ضبط، و همهٔ شفاهیات به طور کامل پیاده و مکتوب شد. سپس تدوین شد و در مرحلهٔ آخر، نگارش آن انجام گرفت:
«مهرماه سال ۱۳۶۲ بود. غروب به منطقهٔ عملیاتی سومار رسیدم. حدود هفت ساعت در راه بودم. ملایر تا کرمانشاه را با اتوبوس رفتم و از آنجا خودروی سواری مرا تا پل هفتدهنه که ورودیِ منطقهٔ عملیاتی سومار بود رساند. جاده پرپیچوخم و کوهستانی و پر از درختان بلوط بود. بین راه از گردنهای گذشتیم که میگفتند گردنهٔ قلاجه است.
برخلاف ملایر که این وقتِ سال تازه برگ درختان رو به زردی میگذاشت، آن بیابان برهوت، که ابهتش مرا گرفته بود، کاملاً رنگ و بوی پاییزی داشت. زمین خشک و تشنه و پوشیده از بوتههای گَوَن بود و میگفت که طبیعتِ آنجا، زودتر به استقبال سرما میرود.»
پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقایی
سیدقاسم یاحسینی
چه کسی قشقرهها را میکشد؟حجت شاهمحمدی
درست یک پا روی زمین؛ خاطرات ناخدا یکم تکاور سلیمان محبوبیمحمداسماعیل حاجیعلیان
قراردادها و نیرنگ هاعلی الساقی
بلدچی؛ جلد دوماسماعیل سپهوند
راز ماندنحسین طحان
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
زندگی در مه؛ خاطرات اسیر آزاد شده ایرانیداوود بختیاری دانشور
آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی بالازادهساسان ناطق
خلبان وارستهاحمد مهرنیا
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳۶,۵۰۰۵۰%
بسیارکتاب خوب وآموزنده ای بود. دست تمامی این دلاوران و مدافعان وطن را میبوسم.
سلام من پول کتاب را دیشب ساعت ۱۸۰۳۰ واریز کردم ولی تا الان ساعت ۱۰۰۲۴ صبح کتاب در اپلیکیشن من نیست لطفا راهنمایی کنید .