کتاب آزادگی در اسارت
معرفی کتاب آزادگی در اسارت
کتاب آزادگی در اسارت ترجمه سید حبیب حبیبپور خاطرات آزادهی جانباز محمدمراد حمزهای است که توسط انتشارات پیام آزادگان منتشر شده است.
درباره کتاب آزادگی در اسارت
کتاب آزادگی در اسارت شرح حال تجربیات سید حبیب حبیبپور از اسارت در دوران هشت سال جنگ تحمیلی و پس از آن است. این آزاده جانباز از اوضاعی که اسرا در اردوگاه های مختلف دارند سخن میگوید و حال خودش و دیگران را با خواننده به اشتراک میگذارد.
خواندن کتاب آزادگی در اسارت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات پایداری و جنگ پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب آزادگی در اسارت
درون سنگر که شب قبل عراقیها در آن بودند، سه سکو مانند نیمکت به شکل نعلی برای سه نفر که بتوانند خوب استراحت کنند، وجود داشت و البته ما در آن حال ۸ یا ۱۰ نفر بودیم.
نه چراغی داشتیم و نه بخاری و نه حتی فانوسی که بشود همدیگر را به خوبی ببینیم. همان طور که کنار هم نشسته و به هم دیگر تکیه داده بودیم، تیمم کردیم و نماز را با اشاره به جهتی که احتمال قبله میدادیم، خواندیم. غذا و خوراکی هم که در کار نبود. برای رسیدن تدارکات، باید مهندسی رزمی بعد از رودخانه جاده میزد که در عرض دو روز، این کار را تا نزدیک قله انجام دادند، ولی تازه سنگرها، فتح شده بودند و ما هم از سنگرهای گروهی روی قله که مقداری امکانات داشتند، دور بودیم. همان طور که به هم تکیه داده بودیم و هر سه نفر یک پتو داشتیم، شروع به چرت زدن کردیم؛ ولی آن راه پیمایی طولانی و خیس بودن لباسها و نیز بیحرکتی و وجود باد سرد و نبودن هیچ وسیلهٔ حرارتی، کم کم باعث سرد شدنم شد که حتی خود باورم نمیشد، به گونهای که پس از مدّتی صدای به هم خوردن دندانهایم را میشنیدم و برای اینکه صدا بیشتر نشود، دهانم را میبستم.
کتاب خوبی بود با قهرمان بازی های بیهوده که جان خود ودیگران رو به خطر میندازه مخالفم ولی بابت همه زحماتتان تا ابد قدردان آزادگان و رزمندگان و شهداو جانبازان هستیم