معرفی و دانلود کتاب ستاره‌های نبرد هوایی؛ جلد اول + خلاصه رایگان

کتاب ستاره‌های نبرد هوایی؛ جلد اول

۴.۳ امتیاز(از ۱۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ستاره‌های نبرد هوایی؛ جلد اول

«ستاره‌های نبرد هوایی» شرح زندگی خلبانانی است که بیش از هشت سال در آسمان مقدس میان ایران و عراق با دشمن جنگیدند. سرتیپ احمد مهرنیا از خلبانان دوران دفاع مقدس، شرح زندگی و خاطرات پنجاه خلبان نامدار و گمنام را در این کتاب روایت می‌کند. مهرنیا در مقدمه این کتاب چهارجلدی هدف از نوشتن این کتاب را ضرورت پاسخگویی رزمندگان به سؤال‌های نسل آینده درباره واقعیت‌های دفاع مقدس ذکر کرده‌است. او با نوشتن این کتاب،چند و چون مقاومت طولانی خلبانان ایرانی را با وجود امکانات محدود در نبردی نابرابر بازگوکرده‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ستاره‌های نبرد هوایی؛ جلد اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابستاره‌های نبرد هوایی؛ جلد اول

۱۴۰۴/۱۲/۲۳

محمود اسکندری نبود چرا؟

خلبان وارستهتصویر جلد کتاب خلبان وارسته
احمد مهرنیا
پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقاییتصویر جلد کتاب پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقایی
سیدقاسم یاحسینی
آزادگی در اسارتتصویر جلد کتاب آزادگی در اسارت
سید حبیب حبیب‌پور
پرواز با آتشتصویر جلد کتاب پرواز با آتش
زهره علی‌عسگری
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرتصویر جلد کتاب تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهر
سیدقاسم یاحسینی
شلیک به آسمانتصویر جلد کتاب شلیک به آسمان
ابراهیم زاهدی مطلق
آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی‌ بالازادهتصویر جلد کتاب آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی‌ بالازاده
ساسان ناطق
یک شهر یک خانهتصویر جلد کتاب یک شهر یک خانه
مریم حضرتی
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زادهتصویر جلد کتاب زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زاده
محمدمهدی بهداروند
مهمان صخره‌ها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینیتصویر جلد کتاب مهمان صخره‌ها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینی
راحله صبوری
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیتصویر جلد کتاب زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانی
عماد جبار زعلان کنعانی
چریک پیرتصویر جلد کتاب چریک پیر
سیدولی هاشمی
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)تصویر جلد کتاب حمله هوایی به الولید (اچ -۳)
تکریت با طعم پنج پنجتصویر جلد کتاب تکریت با طعم پنج پنج
محمد علی‌زاده