دانلود و خرید کتاب خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده تر الن میک سینزوود ترجمه حسن مرتضوی
تصویر جلد کتاب خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده تر

کتاب خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده تر

معرفی کتاب خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده تر

«فروپاشی کمونیسم» در اواخر دههٔ ۱۹۸۰ و اوایل دههٔ ۱۹۹۰، تأیید اعتقاد دیرینهٔ افرادی بود که می گفتند سرمایه‌داری شرط طبیعی زندگی انسان‌ها، و با قوانین طبیعت و تمایلات پایه‌ای انسان منطبق است و هر انحرافی از این قوانین و تمایلات طبیعی تنها به فلاکت و بدبختی می‌انجامد. اما امروز دلایل زیادی برای زیر سوال بردن این پیروزی سرمایه‌داری وجود دارد. در گذشته، سرمایه‌داری همواره خود را از بحران‌های تکرارشونده‌اش بیرون کشیده، اما همیشه بنیادی را برای بحرانی جدید و حتا بدتر پی می‌ریخته است. ضعف‌ها و تناقض‌های بیش‌ازپیش آشکارِ نظام سرمایه‌داری می‌تواند سرانجام حتا برخی از مدافعان غیرانتقادی‌تر را قانع کند که باید جایگزینی یافت. اما این اعتقاد که جایگزینی وجود ندارد و نمی‌تواند وجود داشته باشد، به ویژه در فرهنگ غربی عمیقاً ریشه دوانده است. گویی سرمایه‌داری همیشه مقصد حرکت تاریخی بوده است و علاوه بر آن خودِ حرکتِ تاریخ را از آغاز، «قانون حرکت» سرمایه‌داری پیش رانده است. اِلِن میک سینزوود در کتاب «خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده‌تر» که خود دومین کتاب از مجموعه سه‌جلدی «گذار از فئودالیسم به سرمایه‌داری» است به ابعاد گوناگون و گسترده خاستگاه سرمایه‌داری و سیر تحول آن در طول تاریخ پرداخته است. از الن میک‌سینز وود پیش‌تر دو کتاب به فارسی برگردانده شده است: «دموکراسی در برابر سرمایه‌داری: تجدیدحیات ماتریالیسم تاریخی» و دیگری «امپراتوری سرمایه».
نظری برای کتاب ثبت نشده است
مصادره به مطلوب سرمایه‌داری نظامی است که کالاها و خدمات، تا پایه‌ای‌ترین مایحتاج زندگی، برای مبادلهٔ سودآور تولید می‌شوند، در حالی که حتا نیروی کار انسان کالایی برای فروش در بازار است، و تمامی بازیگران اقتصادی به بازار وابسته‌اند. این موضوع نه تنها در بارهٔ کارگران که باید نیروی کار خود را برای مزد بفروشند، بلکه در بارهٔ سرمایه‌دارها که برای خرید وسایل لازم خود از جمله نیروی کار و فروش محصولات برای کسب سود به بازار وابسته‌اند، نیز صدق می‌کند.
کاربر ۲۷۱۶۰۶۸
سرمایه‌داری پیامد طبیعی و اجتناب‌ناپذیر ماهیت انسان، یا گرایش اجتماعی دیرینهٔ «معاوضه، مبادلهٔ پایاپای و مبادله» نیست. سرمایه‌داری محصول متأخر و محلی شرایط تاریخی بسیار خاص است.
Juror #8
رانش گسترش‌طلبانهٔ سرمایه‌داری، که امروز به نقطهٔ جهان‌شمولی واقعی رسیده، پیامد انطباق آن با ماهیت انسان یا قانونِ فراتاریخی معین، یا نوعی برتری نژادی یا فرهنگی «غرب» نیست بلکه محصول قوانین درونی تاریخاً خاص حرکت آن، ظرفیت یگانه و نیز نیاز یگانهٔ آن به خودگستری پیوسته است.
Juror #8
زایش سرمایه داری
هنری هلر
تصور عصر پساتوسعه
امانوئل والرشتاین
ترور و تفکر
تری ایگلتون
آنتونیوگرامشی؛ پژوهش انتقادی در باب اندیشه‌های سیاسی معاصر
مارک مک‌نالی
تزهای بلوم: گزیده مقالات سیاسی ۱۹۱۹-۱۹۲۹
گئورگ لوکاچ
کارل مارکس: سرمایه
حسن عرب
گفتاری درباره اقتصاد سیاسی
ژان ژاک روسو
کارل مارکس در ترازو
اویگن بوم باورک
توده و قدرت
الیاس کانه تی
مبانی سرمایه‌داری
دیوید کوتس
مارکسیسم دگراندیش
دیوید رنتن
گذار از سرمایه داری
سعید رهنما
تاریخ اقتصاد مارکسی، جلد دوم؛ ۱۹۹۰ ـ ۱۹۲۹
مایکل چارلز هوارد
ملاحظاتی درباره‌ی مارکسیسم غربی
پری اندرسون
چین و غرب
اچ ار مک مستر
دولت و جامعه در گذار چین به دموکراسی
شیائوجین گوئو
جهانی‌شدن با کدام هدف؟
هری مگداف
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۱: قواعد و نظم)
فریدریش فون هایک
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
فریدریش فون هایک
پیش‌‌رفتن با جمع: تجربه اقتصاد توده‌ای در آمریکای لاتین
آلبرت هیرشمن

حجم

۲۱۵٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۴۲ صفحه

حجم

۲۱۵٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۴۲ صفحه

قیمت:
۱۲۱,۰۰۰
تومان