دانلود و خرید کتاب الگوهای عملی برای طراحی و اجرای تدریس؛ ویژه‌ی دروس کارورزی تربیت معلم سیدحسین میرلوحی
تصویر جلد کتاب الگوهای عملی برای طراحی و اجرای تدریس؛ ویژه‌ی دروس کارورزی تربیت معلم

کتاب الگوهای عملی برای طراحی و اجرای تدریس؛ ویژه‌ی دروس کارورزی تربیت معلم

انتشارات:نشر افکار
امتیاز:
۲.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب الگوهای عملی برای طراحی و اجرای تدریس؛ ویژه‌ی دروس کارورزی تربیت معلم

«الگوهایی عملی برای طراحی و اجرای تدریس؛ ویژه دروس کارورزی تربیت معلم» اثری از دکتر سیدحسین میرلوحی است. کتاب حاضر کوشیده است از طریق در اختیار گذاشتن تجارب عملی نگارنده در این دروس که حاصل سال‌های متمادی تدریس در دانشگاه‌های تربیت معلم است، به سهم خود در جهت ارتقاء کیفیت اجرای دروس کارورزی، که نقش تعیین‌کننده آن در تربیت حرفه‌ای معلمان بر اهل فن پوشیده نیست، قدمی هرچند کوچک برداشته باشد. اگر تجارب آموزشی دیگر مدرسان این دروس نیز انتشار یابد. می‌توان امیدوار بود که در آینده‌ای نه چندان دور حجم قابل ملاحظه‌ای از شناخت‌ها و تجارب بومی شده پدیدآید، که می‌تواند دستمایه‌ای ارزشمند برای اجرای بهتر و مؤثرتر این دروس باشد. کتاب حاضر از سه بخش تشکیل شده: بخش اول در سه فصل به مبانی طراحی تدریس می‌پردازد که بدون آگاهی از آن کار طراحی و اجرای موفق تدریس در دوره کارورزی با دشواری روبه‌رو خواهد شد. بخش دوم در دو فصل به معرفی پنج الگوی عملی برای طراحی و اجرای تدریس پرداخته است که می‌تواند به دانشجومعلمان در نوشتن طرح درس روزانه و اجرای آزمایشی آن کمک مؤثری بنماید. بخش سوم هم در دو فصل به تجارب و شیوه عمل نگارنده در خصوص نحوه اجرای دروس کاروزی، ارائه نمونه‌هایی از طرح درس و گزارش دانشجومعلمان و نیز برخی از تجارب خارجی اختصاص یافته است. از ویژگی‌های برجسته این کتاب، ارائه نمونه‌های متعددی از طرح درس دانشجومعلمان در رشته‌های مختلف است که می‌تواند برای دانشجویان رشته دبیری همه رشته‌ها بسیار جالب و برانگیزاننده باشد.
یوسف
۱۴۰۱/۰۳/۲۶

بدرد دانشجو معلمانی میخورد که در دروس کارورزی سردرگم میشوند و نمیدانند چیکار کنند. بیشتر کتاب طرح درس نوشته شده توسط دانشجو معلمان تربیت معلم(دبیری)است. طرح درس ها هم خیلی قدیمی مال سال ۸۰ الی ۸۷ میباشد. برام جالب نبود و نکاتش

- بیشتر
نکاتی که در هنگام بازخورد تدریس دانشجومعلمان غالباً عنوان می شود ۱- تن صدا یکنواخت و کسل کننده بود. ۲- ارتباط چشمی کم بود. ۳- توجه فقط به یک طرف کلاس بود. ۴- بدون مقدمه وارد موضوع شد. ۵- تحرک در کلاس کم بود. ۶- تدریس یک جانبه بود (فقط سخنرانی). ۷- استرس داشت. ۸- از کتاب و جزوه بسیار استفاده کرد. ۹- بر موضوع درسی تسلط کافی نداشت. ۱۰- تکیه کلام داشت. (خُب، مثلاً و ...)
سجاد
اگر یادگیری در زندگی طبیعی کم و بیش از یک نظم‌وترتیب برخوردار است، پس به حق باید انتظار داشت که یاددهی ویادگیری آموزشگاهی نیز از یک نظم و ترتیب و سازماندهی روشمند برخوردار باشد. براساس همین خواست بوده است که بسیاری از نظریه‌پردازان آموزشی در طول تاریخ آموزش و پرورش، همواره کوشش کرده‌اند تا جزئیات برنامه‌ریزی و طراحی تدریس را به طور دقیق و روشمند وبراساس یک طرحواره معتبر تبیین کنند.
کاربر ۳۰۴۱۰۶۴

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۳۷ صفحه

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۳۷ صفحه

قیمت:
۵۴,۰۰۰
۱۶,۲۰۰
۷۰%
تومان