دانلود و خرید کتاب روش و فنون تدریس مرجان بهزادفر
تصویر جلد کتاب روش و فنون تدریس

کتاب روش و فنون تدریس

معرفی کتاب روش و فنون تدریس

کتاب روش و فنون تدریس نوشته مرجان بهزادفر و زهره سلیمانی دیزیچه است. تدريس يکی از عناصر اصلی فرآيند آموزش و پرورش است كه در كارايی نظام آموزشی نقش مؤثری را ايفا می‌كند.

برای افراد جامعه ای كه تعلیم و تربیتش بدون بحث و انتقاد، امور را می‌پذيرد و بدون تفکر منعکس می‌کند، خطری در كمین است كه نسلی فاقد توان و نیرو در جامعه پديد بیاورد، تدريس در بیشتر مدارس ما به عنوان انتقال معلومات از ذهن معلم به شاگرد است. استفاده معلمان از روش‌های تدريس سنتی و غیر فعال و ايجاد محیط يادگیری منفعل موجب شده دانش آموزان نتوانند مهارت‌های مطالعاتی مستقل خود را پرورش داده و پتانسیل واقعی خود را رشد دهند. با به كار گیری روش‌های تدريس غیرفعال كم‌كم ذهن دانش‌آموزان انباشته از مطالبی می‌شود كه با نیاز و فکرشان متناسب نیست، در نتیجه به‌تدريج جريان يادگیری برای آنان ايجاد كسالت می‌كند و نه تنها در سازندگی آنها نقش مؤثری ايفا نمی‌کند بلکه زمینه ركود علمی و دلزدگی از فعالیت‌های علمی را فراهم می‌كند چون آموزش مانند لباس متحد الشکل به تمام دانش آموزان با استعدادهای مختلف و روحیات گوناگون به‌طور يکسان ارائه می شود.

این کتاب سعی دارد روش‌های جدید آموزش را یاد دهد.

خوانندن کتاب روش و فنون تدریس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام معلمان پیشنهاد می‌کنیم.

mint
۱۴۰۱/۰۷/۱۷

محتوای کتاب در کل نظریات کلی و روش های تدریس رو توضیح داده. به نظرم برای شروع خوبه اما فقط بیان نظریاته و نمیتونه بدون تجربه کاربردی داشته باشه