کتاب سرود مردگان
خواندن نظراتمعرفی کتاب سرود مردگان
«سرود مردگان» نام رمانی از فرهاد کشوری، نویسنده معاصر است. کشوری متولد ۱۳۲۸ در میانکوه آغاجری و دانشآموخته علوم تربیتی است. این نویسنده تا کنون چند مجموعه داستان و رمان منتشر کرده که از بین آثارش «مردگان جزیره موریس» و «آخرین سفر زرتشت» بیشتر از بقیه شناخته شده است.
ماندنی احمدی مردی عشایری و از اهالی مسجدسلیمان است که دوران جوانیاش همزمان شده با ورود اولین کارشناسان نفت انگلیسی به ایران و گمانهزنی برای اکتشاف نفت. «رینولدز» انگلیسی اولین فردی است که ماندنی برای کارگری همراهش میرود. در کش و قوسهای اکتشاف و استخراج نفت، او تلف شدن تعداد زیادی از همکارانش را میبیند و حتی مجبور میشود جسد یکی از آنها را که در حال فساد است برای دفن به خانوادهاش تحویل دهد و این ماموریت برای او بهشدت منزجر کننده است.
ماندنی که از نفت و ماجرای نفت در زندگی بسیار آسیب و داغ دیده؛ درواپسین سالهای زندگیاش به گذشته مینگرد و خاطراتش را بازگو میکند.
ویژگی بارز رمانهای کشوری تازه و بکر بودن موضوعات آنها است. علاوه بر اینها کشوری در نوشتن داستانهایش از تجربیات زیستی خود نیز بهره میگیرد. این رمان علاوه بر این که داستان زندگی فلاکتبار یکی از صدها و هزاران انسان شبیه «ماندنی» را روایت میکند. به حوادث تاریخی کشور همچون بحران پس از جنگ جهانی دوم، تنشهای میان مصدق و سلطنت، حضور پررنگ حزب توده و در نهایت کودتای ۲۸ مرداد و ملی شدن صنعت نفت نیز اشاره دارد. این اثر رمانی واقعگرایانه، همراه با طنزی گزنده و تلخ است.
انقلاب صنعتی چهارم، مطالعات الگوبرداری
جدال عشق و سرنوشتزهرا همتی
اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کنددیوید رابسون
آموزش آشپزی؛ جلد ۳فخری مشهدی
آینهافسانه کاشفی
صحیفه سجادیه امام علی بن الحسین (ع)امام علی بن الحسین (ع)
سوگند به انجیروحیده افضلی
بوی پرتقالسعید علی عسگری