دانلود و خرید کتاب رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیو پوریا پرندوش
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیو

کتاب رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیو

معرفی کتاب رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیو

فیلسوف فرانسوی، آلن بدیو را بدون شک می‌توان یکی از مهم‌ترین اندیشمندان معاصر به شمار آورد که پس از سال‌ها، اندیشه‌های او جایگاه حقیقی خود و مجال گفت‌وگو و بحث‌های فراوان در مجمع روشنفکری و دانشگاهی را یافته است. بدیو معتقد است که فلسفۀ کنونی باید به مأموریت افلاطونی خود یعنی بازکشف حقیقت و مسئلۀ وجود بپردازد. وی خود را افلاطونی می‌داند برای این‌که «...افلاطون همان کسی بود که دانست چیزی فراتر از بدن‌ها و زبان‌ها وجود دارد و آن حقیقی است.» آنچه بدیو را از دیگر فلاسفه و عالمان سیاست متمایز می‌کند، پرکار بودن او و تلاشش در راه بسط مفاهیمی جدید برای فراهم کردن شرایط کنش سوژه‌ها در زمانه‌ای است که دچار تغییر شکل بورژوازی و قدرت‌گیری دولت سرمایه‌داری در برابر ارادۀ آزاد افراد است. بدیو برای احیای دوبارۀ شرایط کنش فعالانه و تبدیل فرد به سوژه، تلاش می‌کند. این کتاب تصویری صحیح از فلسفه بدیو برای شناخت شرایط سیاسی حاضر از منظری متفاوت به ما می‌دهد. این اثر پس از بررسی اجمالی معرفت‌شناسی و هستی‌شناسی بدیو که برای درک اندیشه او لازم است، به مفهوم رخداد و تمرکز بر رخداد سیاسی از منظر بدیو پرداخته‌ است و مفهوم دولت و ضد دولت، سوژه بودن و قرابت اندیشه این فیلسوف با ژان‌ ژاک روسو را تشریح کرده است.
Khosro Jalalmanesh
۱۴۰۳/۰۳/۱۵

این مرد بزرگ وصاحب اندیشه هم خودش وهم نظر ها وهم آثارش ستودنی است من سعی کرده‌ام همه نوشته های ترجمه شده اش را بخوانم . وبرای چندمین بار تکرار کنم .

«پارسیاستس صریح‌ترین و مستقیم‌ترین شکل‌هایی را که بتواند برای منظورش پیدا کند به کار می‌برد. به بیان دیگر، در پارسیا، پارسیاستس، با نشان‌دادن هرچه مستقیم‌تر آنچه باور اوست بر روی ذهن دیگران کار می‌کند. این سادگی و شفافیت کلمات، به مردم امکان می‌دهد تا حقیقت نهفته در سخن را به‌سرعت از آن خود کنند و به جزئی از نفس‌شان بدل سازند و از این طریق، سوژه، حیاتی مستقل از روشنفکر می‌یابد و ادامۀ راه را خود طی می‌کند. روشنفکر اگر در یک مرحله مردم را به تقلید می‌خواند آن را به عنوان مقدمۀ خودبسندگی و خودآیینی آنان می‌خواهد. مردم برای اینکه سوژه‌ای رها باشند نخست باید سوژۀ منقاد و مطیع را تجربه کنند. سلوک روشنفکر برخلاف سلوک ایدئولوگ، معطوف بر انقیاد، سرسپردگی و تعبد دائمی مردمان نیست.»
کاربر ۱۳۸۶۴۷۷

حجم

۲۱۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۱۳ صفحه

حجم

۲۱۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۱۳ صفحه

قیمت:
۷,۴۰۰
تومان