کتاب پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول) ریموند بیکر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول)

کتاب پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول)

نویسنده:ریموند بیکر
دسته‌بندی:
امتیاز
۳.۴از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول)

«طلب‌کنندگان ثروت، اغلب از مسیر فضیلت خارج می‌شوند؛ از آنجاکه شوربختانه، جاده‌ای که به یکی ختم می‌شود، گاه در جهت مخالف آن مقصد دیگر قرار دارد.» کتاب «پاشنهٔ آشیل سرمایه‌داری»، کتاب اول از مجموعهٔ سه‌جلدی «نقد سرمایه‌داری از درون» است که دربارهٔ فساد در جوامع سرمایه‌داری صحبت می‌کند؛ البته نویسنده در مقدمهٔ کتاب گفته است که قرار نیست این کتاب علیه سرمایه‌داری بنویسد؛ بلکه قرار است گامی مثبت برای احیای ظرفیت‌های عظیم سرمایه‌داری باشد و معتقد است بهترین راه رسیدگی به هر مشکلی این است که بتوان تمام جوانب آن را بررسی کرد. بیکر معتقد است که اساسی‌ترین مشکل نظام سرمایه‌داری این است که بی‌قانونی به حوزه‌ٔ بازار رخنه کرده است؛ علاوه‌بر آن، می‌توان نابرابری را در راستای منافع هر دو قشرِ فقرا و اغنیا تا حد زیادی کاهش داد. ریموند بیکر، نویسنده، محقق و تاجر آمریکایی است که در این کتاب، با بیانی ساده تجربیات تجاری خودش را در شصت کشور روایت کرده است.

نظرات کاربران

plato
۱۳۹۷/۰۷/۰۴

دینار کویت ۱۲ امروز رسید به ۵۸هزار تومان‌. دستمزد هر کارگر در کویت روزی ۶۰ دینار کویتی ؛ اگر اونجا کارگری کنید میشه روزی ۳/۴۸۰/۰۰۰ هزار تومان و ماهی بالای ۱۰۰ میلیون تومان !

حسام
۱۴۰۲/۰۳/۰۲

کتاب درباره پولشویی و روش‌های آن است، و برآوردی از میزان پولشویی و انتقال پول‌های کثیف در جهان امروز می‌دهد، کتاب جذابی است.

بریده‌هایی از کتاب

سالانه ده‌ها هزار زن، به‌واسطه اغوا، وعده‌های دروغین کار یا خرید مستقیم از خانواده‌های تهیدست از آسیا، آمریکای لاتین و اروپای شرقی به ژاپن آورده می‌شوند. ویزای این زنان معمولا تحت عنوان «سرگرم‌کننده» پذیرفته می‌شود و البته پس از گذر از این مرحله، هویتشان از آنها ستانده شده و به روسپیگری در فاحشه‌خانه‌ها یا کلوپ‌ها و میخانه‌ها وادار می‌شوند. آنها چرخ گردان صنعت جنسی حدودا ۸۰ میلیارد دلاری ژاپن هستند
حسام
تجارت درون‌شرکتی در سرتاسر مرزها ۵۰ تا ۶۰ درصد از کل تجارت بین‌المللی را به خود اختصاص داده است. من هیچ شرکت چندملیتی، چند میلیارد دلاری یا چند محصولی را ندیده‌ام که از قیمت‌گذاری انتقالی جعلی به منظور انتقال پول بین نهادهای خود، در بخشی از کسب‌وکارش استفاده نکرده باشد.
حسام
با وجود قرار داشتن در میان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نفت دنیا و در اختیار داشتن چهار پالایشگاه نفت داخلی، نیجریه مجبور به واردات سوخت‌های دیزلی، سوخت جت و بنزین بود. آباچا در تامین منابع مورد نیاز پالایشگاه‌ها مضایقه می‌کرد و حد مجاز تولیدات ترکیبی آنها را به میزان بخشی از ظرفیت کامل آنها کاهش داد، با این هدف که شرایطی را ایجاد کند که کشور وادار به خرید فرآورده‌ها از خارج شود. صدها میلیون گالن نفت عموما کم‌کیفیت با قیمت کاذب و ۴ برابر بهای جهانی به نیجریه وارد شد. این رویه به یکی از ارزشمندترین منابع اختلاس برای آباچا تبدیل شد، و صدها میلیون دلار از منابع ملی را به باد فنا داد.
حسام
پیش‌بینی‌های سیاسی
بروس بوئنو دی میسکیتا
کانتینر
مارک لونسون
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
بزرگان مکتب اتریش
رندال جی. هولکام
خصوصی‌سازی پول
فریدریش فون هایک
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
جوزف استیگلیتز
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد و آرمان‌شهر
جفری مارتین هاجسن
جنگ های ارزی
جیمز ریکاردز
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
اصول جامعه شناسی اقتصادی
ریچارد سوئدبرگ
دست های آلوده
پیتر لارمور
بحران بی‌پایان: چگونه سرمایه‌ی مالی- انحصاری جهان را از آمریکا تا چین به رکود و آشوب می‌کشاند
جان بلامی‌فاستر
اقتصاد کلان مدرن: مصاحبه با بزرگان مکاتب مختلف اقتصادی
بریان اسنودن
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
فریدریش فون هایک
مقدمه‌ای بر تفکرات اقتصادی پساکینزی
مارک لاوویی
آیا قرن آمریکا به پایان رسیده است؟
جوزف نای
کاربرد نظریه‌های روابط بین‌الملل: سیاست بین‌الملل در عرصه تئوری و عمل
عبدالعلی قوام
دیروز و امروز یک ملت: واکاوی تحولات ترکیه از ۱۹۸۹ تا امروز
کرم اکتم
آزادسازی و عملکرد اقتصادی
موسی غنی‌نژاد

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۵۳۴ صفحه

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۵۳۴ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان