کتاب بن لادن؛ پدری که تروریست شد
انتشارات:انتشارات دنیای اقتصاد تابان
امتیاز:
از ۲۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب بن لادن؛ پدری که تروریست شد
جین ساسون اولین نویسندهای بود که توانست با همسر و فرزند بنلادن صحبت کند و ما را به دنیای ناگفتههای زندگی اسامه بنلادن ببرد. تا پیش از او، هیچ نویسنده و روزنامهنگاری نتوانسته بود به زندگی خصوصی او راه پیدا کند.
این کتاب، روایتی جذاب دربارهٔ اسامه بنلادن است که از زبان اهل و اندرونی او است. نجوه غانم بنلادن، روایت کتاب را این چنین آغاز میکند: «از اولش که زن اسامه بن لادن نبودم؛ یک وقتی طفل معصومی بودم که خواب و خیالهای دخترکانه میدیدم.» او در پانزده سالگی با بنلادن، پسرعمهاش ازدواج میکند و زن اول و مادر یازده تا از فرزندانش میشود. عمر بنلادن، چهارمین پسر اسامه بنلادن، مادرش را در روایتکردن داستانها همراهی میکند. نجوه و عمر، داستان زندگی مردی را روایت میکنند که بسیاری از او متنفرند اما همواره از جانب همسر و فرزندش عشق دریافت کرده است.
روایات همسر و فرزند او، جزئیاتی صاف و ساده و شگفتانگیز دارد که خواننده را از شناختنِ خصوصیات شخصی این شخصیت منفور دنیا غافلگیر میکند:
«اسامه بیشتر از یک سال بزرگتر از من نشان میداد؛ شاید بهخاطر اینکه پسر جدی و کوشا و باوجدانی بود. برای داییزادههایش مرموز و عجیب مینمود، ولی باز همگی از او خوشمان میآمد؛ برای اینکه در رفتار و سلوکش خیلی آرام و نجیب بود.
در توصیف اسامهٔ نوجوانی که همگی میشناختیم، بهنظر من که پسر مغروری بود؛ ولی متکبر نبود. ظریف بود ولی ضعیف نبود. سنگین و رنگین بود، ولی عصاقورتداده نبود. با برادرهای شلوغ و بیادبم که بابت هر مسئلهای سربهسرم میگذاشتند و نیش و کنایه میزدند، مطمئناً کلی فرق میکرد. من که چنین پسر جدی ملایمگفتاری را نه دیده و نه شناخته بودم. با وجود سلوک آرام و متینش، کسی اسامه را آدم ضعیف و سستارادهای نمیدانست؛ چون شخصیتش قوی و راسخ بود.»
وارطانیان
نیکلای دولگوپولف
در قلمرو پادشاهانکارمن بن لادن
خانه دایی یوسف: وقایعی تکان دهنده از مهاجرت فدائیان اکثریت به شورویاتابک فتحاللّهزاده
عربستان، آل سعود، وهابیت و نفتعلی رشیدی
درآمدی بر چین مدرنرانا میتر
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
هدفم از خوندن کتاب این بود که ببینم چه اتفاقاتی دقیقا برای بن لادن افتاد که اونو تبدیل به یه جنایت کار کرد..اما بیشتر خاطرات بیهوده ای آورده شده که اصلا نیازی به گفتنش نبود. ۱۳میدم بهش☺
این کتاب کلیاتی از زندگی بن لادن ( مرد اول القاعده و گربه سیاه امریکا ) را به صورت یک داستان به تصویر می کشد ، مردی که به لحاظ شخصیتی بسیار درون گرا ، قاطع و بسیار مذهبی است
من فقط نمونه رو خووندم و بنظرم افتضاح ترین ترجمه ست . اصلا انتظار نداشتم وقتی اسم یه ناشر مطرح میاد چنین ترجمه ای خروجیش باشه . جملات بیشتر از حدی که باید باشند طولانی اند و یخورده که آدم
در کل کتاب خیلی خوبی بود. شاید از نظر بعدهای شخصیتی زیبا بود. ولی جنبه های ان بیشتر زندگی خصوصی بود ولی عالی بود و باعث شناخت نسبی از بن لادن شد. ممنون از طاقچه که کتاب را در کتابخانه
عالی بود واقعن روایتی ناب
داستان به صورت پیوسته و منسجم از ابتدای زندگی خانوادگی تا ۱۱ سپتامبر نوشته شده درباره عملیات های القاعده توضیح زیادی داده نمیشه بیشتر درباره زندگی شخصی و خانواده بن لادنه و البته این کتاب دید من رو نسبت به
کتاب خوبی پیرامون زندگی شخصی رهبر القاعده است. هرچند چند و چون زیادی از روابط سیاسی و نظامی اعضاء القاعده بیان نمی کند ولی مطالعه این کتاب جهت آشنایی ابتدایی با بزرگترین گروه تروریستی معاصر مفید است.
خواندن این زندگینامه ی عجیب، پرفراز و نشیب و جالب را توصیه میکنم، کتابی ه خودم در ابتدای مطالعه برای سر گرمی دست گرفتم و پس از ان لحظه ای نتوانستم تا پایانش لحظه ای غافل شوم. ممنون از طاقچه
همسر اول بن لادن که کتاب از زبان او و یکی از پسرانش میباشد روایتی منفعلانه در توضیح کارهای اسامه دارد که برداشت من این بود که در هنگام روایت وقایع کتاب باز هم آن امنیت لازم را احساس نمیکرده
کتاب جذابی بود ، نوع نگاه و راویان بسیار جذاب بود .