معرفی و دانلود کتاب جمجمه‌ات را قرض بده برادر pdf + خلاصه رایگان

کتاب جمجمه‌ات را قرض بده برادر

۴.۳(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جمجمه‌ات را قرض بده برادر

جمجمه‌ات را قرض بده برادر یک داستان دفاع مقدسی نوشته مرتضا کربلایی‌لو است. این کتاب برای اولین بار در سال ۱۳۹۱ منتشر شد و در سال ۹۵ تجدید چاپ شد. نام کتاب برگرفته از خطبه یازدهم نهج‌البلاغه است که حضرت علی (ع) در آن به فرزند خود محمد حنفیه می‌فرمایند: جمجمه‌ات را به خدای خویش عاریه بده. فضای این داستان در عملیات کربلای هشت و در ساحل اورند می‌گذرد.

درباره کتاب جمجمه‌ات را قرض بده برادر

دانای کل در این کتاب به معرفی چند شخصیت از غواصان و نیروهای شناسایی مرزهای دشمن می‌پردازد و روحیات آنها را به نمایش می‌‌گذارد. کاظم، هلال، مصطفی، حسین، نورالله، هادی و سلیم غواصانی هستند که برای جنگیدن در تلاشند که از اروند عبور کنند. آنها یک سال است که در اروند فین می‌زنند و از نبودن عملیات خسته شده‌اند. هر کدام از این رزمندگان، جنگ را از چشم خود می‌بینند.

در این رمان، کربلایی‌لو به درونیات رزمندگانی می‌پردازد که با خود و فضایی که احاطه‌شان کرده و با فلسفه جنگیدن درگیرند. کربلایی‌لو در این رمان روح عریان جنگ را نشان می‌دهد، با تمام خوبی و مشکلات و بدی‌هایش. کتاب او جنگ از نمای نزدیک است و با خواندنش ماهیت آن را لمس می‌کنید.

خواندن کتاب جمجمه‌ات را قرض بده برادر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمام علاقه‌مندان به داستان‌هایی با موضوع جنگ و دفاع مقدس از خواندن این داستان تاثیرگذار لذت خواهند برد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جمجمه‌ات را قرض بده برادر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جمجمه‌ات را قرض بده برادر
قیمت کتاب:۷۰۰۰۰ تومان

آلنی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۸/۱۸

کتاب خوبیه، توصیه میکنم بخونید، خیلی زود با داستان مانوس خواهید شد، و با شخصیت هاش رفیق.

آبان
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۲۲

اول از همه اسم کتاب من را با خودش همراه کرد. با خواندن آن، همراه دلیرمردان جوانی می شوید که دغدغه های زندگی و جنگ را دارند. دردها و رنجهایشان را لمس می کنید و از بودن در کنارشان احساس...بیشتر