معرفی و دانلود کتاب راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز)

کتاب راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز)

۳.۳(از ۷ امتیاز)

معرفی کتاب راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز)

جوزف میشلی (-۱۹۶۰) در کتاب «راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز)» داستان یک دگرگونی و اراده محکم را بازگو می‌کند. راندن برای شاد کردن نگاهی ژرف به سفری شگرف می‌کند که یکی از برندهای اسطوره‌ای جهان، مرسدس بنز، آغاز کرد. این سفر سخت‌کوشی گروهی از افراد بااستعداد همراه با تمرکز بسیار دقیق بر هدفی مشخص را روایت می‌کند: تبدیل تجارب مشتری‌های مرسدس بنز به «بهترین» تجارب مشتری‌ها در دنیا! این کتاب، داستان رهبران شرکتی افسانه‌ای است که تشخیص دادند تعاملات فروش و خدمات‌رسانی‌شان به مشتریان، با کیفیت طراحی محصولات شرکت مطابقت ندارند؛ داستان دگرگونی‌ها و اقداماتی که صورت گرفتند تا برندی افسانه‌ای را در مسیر توجه واقعی به مشتری قرار دهند. این داستان جسارت در آرمان، تغییر شدید فرهنگی، رشد فروش پایدار و اصلاحات سنجش‌پذیر و شایسته تجارب مشتری‌هاست. مهم‌ترین نکته اینکه، این داستان شما را راهنمایی می‌کند که چگونه در تمام سازمان و برای مشتریانتان شادی ایجاد کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز)
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
نویسندهجوزف میشلی
مترجمسعید جعفری، مهدی خیرالهی
انتشاراتانتشارات نسل نواندیش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۲/۰۶
فرمت کتابEPUB
شابکDriventodelight:deliveringworld-classcustomerexperiencetheMercedes-Benzway
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی راندن برای شاد کردن (مشتری‌نوازی به شیوه مرسدس بنز)

o.k
۱۳۹۶/۱۲/۱۱

چه فایده وقتی نتونه استاندارد های ایران رو پاس کنه

۱۳۹۷/۰۱/۰۱

کتاب بسیار عالیه👌👌👌لطفا در کتابخونه بذاریدش 🙏

بریده‌هایی از کتاب

خودروهای عالی ما همیشه نماینده «بهترین‌ها» بوده‌اند؛ اما شیوه خرید، خدمات‌رسانی و مالکیت همیشه هم راستا با این عالی‌بودن نبوده است.
Dexter
وعدۀ برند مرسدس بنز، یعنی «بهترین یا هیچ چیز بودن» و باور ما، در تاریخ غرورآفرین ۱۲۹ ساله شرکتی ریشه دارد که به‌راستی خودرو را اختراع کرد و بدین‌طریق دنیا را دگرگون ساخت. بنابراین از نظر ما این واقعیت ماست؛ این وظیفه ذاتی ما در قبال مشتریانمان است تا به تعهدمان احترام بگذاریم و به قول خود عمل کنیم. ما هرگز از عهد خود برای شاد کردن مشتریانمان دست نمی‌کشیم!
Dexter
با این‌حال، تصدیق می‌کنیم که ممکن است تجربه‌ای که به مشتریانمان ارائه داده‌ایم، همیشه مطابق انتظارات یا تجربه‌های عالی‌ای نباشد که مشتریانمان هرروزه در آن‌ها غرق می‌شوند.
Dexter
دوست دارید وقتی مشتریانتان خدمات دریافت می‌کنند، چه احساسی داشته باشند؟ شما برای تجربه‌های مشتری که شرکت‌تان ارائه می‌دهد، آرزویتان چیست؟ آیا می‌خواهید بهترین ارائه‌دهنده در محله، منطقه یا صنعت خود باشید؟
مجید مبلغی
مذاکره‌ی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)تصویر جلد کتاب مذاکره‌ی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)
جان‌پاتریک دولن
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همهتصویر جلد کتاب نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همه
ساتیا نادلا
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)تصویر جلد کتاب تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)
پیتر. ب استارک
آنچه از شرکت‌های موفق آموخته‌ایمتصویر جلد کتاب آنچه از شرکت‌های موفق آموخته‌ایم
وفا غفاریان
راهبرد کسب‌وکار: واکاوی الگوهای تدوین و پیاده‌سازی راهبردتصویر جلد کتاب راهبرد کسب‌وکار: واکاوی الگوهای تدوین و پیاده‌سازی راهبرد
برایان تریسی
روش ترغیب مشتریان (تجارت جهانی ۲۳)تصویر جلد کتاب روش ترغیب مشتریان (تجارت جهانی ۲۳)
رابرت بی‌میلر
بازاریابی اینترنتی به زبان آدمیزادتصویر جلد کتاب بازاریابی اینترنتی به زبان آدمیزاد
جان آرنولد
بازاریابی استارت‌آپتصویر جلد کتاب بازاریابی استارت‌آپ
رایان ای موری
رهبری: درس‌هایی که از زندگی‌ و سا‌ل‌های حضورم در منچستریونایتد آموختمتصویر جلد کتاب رهبری: درس‌هایی که از زندگی‌ و سا‌ل‌های حضورم در منچستریونایتد آموختم
الکس فرگوسن
رهبری ممتازتصویر جلد کتاب رهبری ممتاز
برایان تریسی
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروشتصویر جلد کتاب بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروش
برایان تریسی
تفویض امور(کارسپاری)تصویر جلد کتاب تفویض امور(کارسپاری)
حسن هوشنگی
پول و دگرگونیتصویر جلد کتاب پول و دگرگونی
دیو رمزی
داستان گوگل (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی داستان گوگل (خلاصه کتاب)
دیوید وایز
ناگفته های راه اندازی کسب و کار در ایرانتصویر جلد کتاب ناگفته های راه اندازی کسب و کار در ایران
خلیل رضوی
بازی مذاکره (تجارت جهانی ۱۰)تصویر جلد کتاب بازی مذاکره (تجارت جهانی ۱۰)
چستر‌. ال کاراس
اسرار سخنرانی و ارائه‌های استیو جابزتصویر جلد کتاب اسرار سخنرانی و ارائه‌های استیو جابز
کارماین گالو
چه کسی پول مرا برداشت؟تصویر جلد کتاب چه کسی پول مرا برداشت؟
مینا عسگری
راهبردهای رشد اقتصادی (ضد حمله)تصویر جلد کتاب راهبردهای رشد اقتصادی (ضد حمله)