دانلود و خرید کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها محمد صادقی سیار
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها

کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها

معرفی کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها

«مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها» نوشته محمد صادقی سیار (-۱۳۵۸) است. «مدیریت» یکی از پایه‌های چهارگانه توسعه در کنار سه پایه «فرهنگ برای خواستن»، «دانش برای دانستن» و «فناوری برای توانستن» است که شدن را میسر می‌سازد. مدیریت قبل از این‌که یک علم باشد، هنر است؛ هنر را نیز بدون استعداد نمی‌توان فرا گرفت. برخی معتقدند که ژاپنی‌ها استعداد خدادادی در مدیریت دارند و اصولاً علم را از دیگران می‌گیرند ولی خود مدیریت می‌نمایند؛ به‌نظر می‌رسد با توجه به سوابق این کشور شاید تا حدودی این نظر قابل قبول باشد. در این کتاب گوشه‌ای از روش‌های مدیریتِ ژاپنی، با نگاهی به دلایل رشد و پیشرفت این کشور بیان شده‌است: دموکراسی را در ژاپن به‌معنای واقعی کلمه می‌توان یافت؛ مردم ژاپن برای بیان افکار و عقاید خود آزادی کامل دارند. برای هیچ‌کس هیچ‌گونه محدودیتی در انتخاب راه زندگی، پیوستن به احزاب مخالف یا موافقِ روش حکومت و انتقاد از قوانین موجود یا موردِ پیشنهاد دولت وجود ندارد. هرکس می‌تواند با کمال آزادی در مجامع عمومی، یا از طریق وسائل ارتباط جمعی عقیده خود را بیان کند و انتقادات خود را عنوان نماید؛ در خیابان‌های توکیو بارها افرادی دیده می‌شوند که بر روی سکوها یا سقف اتومبیل‌ها می‌ایستند و با بلندگوهای دستی عقاید خود را برای مردمی که دورشان جمع هستند تشریح می‌کنند، و نظرات اصلاحی خود را درباره‌ی حکومت و مسئولین امر با مردم در میان می‌گذارند.
علیرضا
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

بسیار عالی و اثر بخش. بادقت بخوانید و هر فصل را با عمل کردن به آن به اتمام برسانید.

این فریب که کالاهای ساخت خارج از کالاهای ساخت ژاپن پست ترند، افسانه‌ای ساختگی است که توسط رهبران سیاسی ژاپن طرح‌ریزی گردیده، زیرا آنان از این مسئله می‌ترسند که بسیاری از کمپانی‌های ژاپنی عملاً نتوانند با شرکتهای خارجی رقابت کنند، و چنانچه تحت فشار برای رقابت با آنها قرار گیرند، شکست می‌خورند (مک کارن، ۱۹۹۴). رهبری ژاپن برای عامه مردم این تصور را تداعی کرده است که بازارهای این کشور از نظام بازار آزاد تبعیت می‌کنند، درحالی‌که به خوبی می‌دانیم این ممکن است مورد تردید باشد!
هدی✌
این کشور حائز اختصاص پنجمین بودجه دفاعی جهان (۶۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۱) می‌باشد؛
منمشتعلعشقعلیمچکنم
«مدیریت» یکی از پایه‌های چهارگانه توسعه در کنار سه پایه «فرهنگ برای خواستن»، «دانش برای دانستن» و «فناوری برای توانستن» است که شدن را میسر می‌سازد. مدیریت قبل از این‌که یک علم باشد، هنر است؛ هنر را نیز بدون استعداد نمی‌توان فرا گرفت
منمشتعلعشقعلیمچکنم
اگر دانش (knowledge) را به سه قسمت Knowhow,KnoWhats knowwhy تقسیم کنیم، مدیریت آمریکایی در اولی، اروپایی در دومی، و مدیریت ژاپنی در سومی قوی‌تر از دیگران هستند. در واقع، در اولی مقصد و چرایی امور مشخص می‌شود، در حالی که در دومی راه و مسیر رسیدن به مقصد، و در سومی چگونه راه رفتن و طی مسیر تعیین می‌گردد.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
اولین اقدام مهم در جهت راه‌اندازی و توسعه عملیاتِ ماشین اداری ژاپن پس از جنگ، عبارت بود از ایجاد یک بافت هماهنگ، به‌نحوی که حرکت چرخش‌هایش در جهت رسیدن به هدف‌های خاص به حرکت درآمده و هر حرکت منفردی توسط حرکت مخالف و مغایر دیگری خنثی نشود؛ در نتیجه منابع و نیروی به‌کار گرفته شده اتلاف نمی‌شد، مگر حاصل مورد نظر به‌دست آمده باشد.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
«پنج اس» نظامی است که در ژاپن بصورت نهادینه مورد استفاده قرار گرفته و نتایج بسیار خوبی را برای واحدهای صنعتی و خدماتی به ارمغان آورده است؛ نتایجی که معمولاً با استفاده از این روش حاصل می‌گردد را می‌توان به اختصار به پیشگیری از حوادث، کاهش وقفه کاری و افزایش بهره‌وری در محیط کار عنوان نمود.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
ساده زیستن را به‌عنوان یکی از صفات ژاپنی‌ها قلمداد نموده‌اند. هم‌چنین جواب دادن غیرمستقیم، تبسم به جای درگیر شدن در یک بحث منطقی، ابراز احساسات به جای منطق و عینیت‌گرایی، جواب مؤدبانه و به‌ظاهر مثبت به جای پاسخ رک و صریح و ایجاد چالش در طرف مقابل؛ پیروی از "سمبولیزم" در بسیاری از جنبه‌های زندگی و هنر، از دیگر خصیصه‌های ژاپنی‌ها برشمرده شده است.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
اکثریت مردم ژاپن به خانواده اهمیت زیادی می‌دهند، به عهد خود وفادارند، غیبت نمی‌کنند، دروغ نمی‌گویند و همواره "«ژاپنی‌گرا» هستند؛ یعنی این‌که رابطه حقیقی آنان با خودشان است و خارجی همیشه بیگانه است؛ و لذا در برخورد با خارجیان همواره دارای برخوردی توام با نزاکت، تبسم، کم‌صحبتی، و عدم گفتگو پیرامون مسائل جدی می‌باشند. روحیه وطن‌دوستی در اقشار ملت اشاعه داده شده و انضباط ویژه‌ای در شیوه زندگی و کارهای اجتماعی به چشم می‌خورد که نظیر آن را به‌ندرت در سایر کشورها می‌توان مشاهده نمود.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
جامعه ژاپنی از تجمع خانوارهای صاحبان صنایع، احزاب سیاسی و حتی دانشگاه‌ها تشکیل گردیده است؛ بنابراین، سیاست، تجارت و جامعه کاملاً به هم پیوسته می‌باشند؛ عقیده عمومی بر این است که این تجمع و یا اتحاد باعث حفظ امنیت ملی، ایجاد اشتغال کامل بین همه آحاد ملت می‌گردد.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
کایزن چیست؟ کایزن ترکیبی دو کلمه‌ای از یک مفهوم ژاپنی است که تعریف آن "تغییر به سمت بهتر شدن یا بهبود مستمر و تدریجی" است.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰

حجم

۱۷۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۵۵ صفحه

حجم

۱۷۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۵۵ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان