معرفی و دانلود کتاب قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند)

کتاب قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند)

۳.۴(از ۵ امتیاز)
محمد صادقی سیار

معرفی کتاب قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند)

«قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند)» به قلم محمد صادقی سیار (-۱۳۵۸) از مجموعه قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین است که هر جلد مخصوص متولدین یکی از ماه‌های سال طراحی و نوشته‌ شده‌است. این جلد نیز مخصوص متولدین اسفند است. در پایان هر داستان کتاب، پیام آن که دربردارنده مفاهیم و مضامین اخلاقی است نیز آمده‌است: آورده‌اند که در زمان‌های بسیار دور مردی کنار نهر آبی دراز کشیده بود و نور خورشید از لابه‌لای شاخ و برگ درختان چشم‌هایش را نوازش می‌داد. مرد داشت با خودش فکر می‌کرد که حکمت این دنیا چیست؟ خدایا چرا این همه درخت و کوه و آدم و غیره را آفریدی؟ مرد جوان در همین فکرها بود که آرام‌آرام خوابش برد. بعد از مدتی از خواب بیدار شد و لب رودخانه رفت و مقداری آب نوشید. ناگهان چشمش به یک عقرب سیاه افتاد. کمی ترسید. خود را کنار کشید تا عقرب زشت و خطرناک راهش را بگیرد و برود. او همچنین زیر لب زمزمه می‌کرد ای خدا حکمت تو در آفرینش این موجود زشت و زهرآگین چیست؟ پیش خودش گفت: شانس آوردم که وقتی خواب بودم به سراغم نیامد و نیشم نزد. با خود فکر کرد اصلاً بهتر است که دنبال همین موجود خطرناک راه بیفتم تا ببینم که عاقبت به کجا می‌رود و چه می‌کند؟ شاید توانستم از کار و بارش سر بیاورم و علت خلقت او را هم پیدا کنم. عقرب دم خوش را گذاشت روی کولش و مثل یک گلوله حرکت کرد؛ رفت و رفت، از پستی‌ها و بلندی‌ها، دره‌ها و تپه‌ها گذشت. از روی صخره‌ها و خارها عبور کرد و به درخت گردویی نزدیک شد. مرد به دنبالش می‌رفت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین اسفند)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
حجم فایل کتاب:۱.۹۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۷۴۳۵۴۹۶
تعداد صفحه‌ها:۷۸ صفحه
قیمت کتاب:۲۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

نظری برای کتاب ثبت نشده است.