کتاب پول، ثروت، بیمه عمر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب پول، ثروت، بیمه عمر
«پول، ثروت، بیمه عمر» نوشته جیک تامپسون است.
در مقدمه مهندس امین محمدی، مدیر بیمههای عمر انفرادی بیمه پارسیان بر این کتاب میخوانید:
روایت ساده و روان بیمه عمر آنگونه که باید درک شود، بهعنوان یک ابزار مالی با مفاهیم عالی اقتصادی، منتها با قلمی خوشرقص و زیبا بدون اینکه حتی خواننده با اطلاعات کم مالی حوصلهاش سر برود. مثالهای پرشمار، نقطه قوت این کتاب است.
یکی دیگر از جذابیتهای کتاب، ورودهای سریع به مباحث طرحشده در بیمههای عمر از منظر مشتری است؛ بیمقدمه، صریح و جذاب.
فروشندگان بیمههای عمر هر چند وقت یکبار لازم است این کتاب را بخوانند، زیرا مطالب کتاب از دل مشتری روایت میشود و ابهامات نهفته و نگفته همیشگی آنها را بازگو میکند.
جِیک تامپسون، کارشناس اقتصادی، یکی از پایهگذاران وِلسیسیتی است، شرکتی که برای طرحهای اثباتشدهای که ثروتمندان درصدد راهاندازی آنها هستند، استراتژیهای مالی نوآورانه ارائه میکند.
ثروت بیش از حد
جوئل اوستین
فنون مذاکره موفق (از نگاهی دیگر)عبدالناصر ناظم بکایی
حورانیما باغبان
تجربهی اپل (اسرار ایجاد وفاداری ماندگار در مشتری)کارماین گالو
موفقها چگونه یک فیل را میخورند؟ چیزی نیست که نتوانید از عهدهاش برآییدابراهیم علی عزیزی
منافع سهامدارتونی گروندی
اصول رهبری در قرن بیست و یکم (هفت قانون طلایی برای کمک به رهبران در ایجاد سازمانهای موفق)امیررضا جابری
بی کار میلیونرمت موریس
دانش پولبرایان تریسی
مدیر کارآمد؛ رهبریبرایان تریسی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۹,۷۷۰۷۰%
بیشتر بدرد آمریکایی ها میخوره ،بهتر بود مترجم فرم ها و ارقام ایرانی استفاده میکرد .بدرد من که کارشناس بیمه ام نخورد
کتاب جالبی بود...ارزش خوندن رو داره
بسیار عالی ولی آیا با اقتصادایران همخوانی دارد؟؟؟؟