کتاب کلیدهای طلایی موفقیت در زندگی، گنجینهای از زیباترین کلام بزرگان
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای طلایی موفقیت در زندگی، گنجینهای از زیباترین کلام بزرگان
«کلیدهای طلایی موفقیت در زندگی، گنجینهای از زیباترین کلام بزرگان» به کوشش محمد صادقی سیار (-۱۳۵۸) مجموعه ارزشمندی است از کلام بزرگان دینی و دانشمندان سراسر جهان درباره موفقیت، اراده و مثبتاندیشی و مطالب اخلاقی دیگر که میتواند انگیزه خوانندگانش را در جهت برداشتن گامهای مثبت در زندگی و دستیابی به اهداف بلندمدت تقویت کند. صادقی سیار در ابتدای کتابش اینگونه نوشته است:
موفقیت در زندگی یکی از مهمترین مسائلی است که هر انسانی در اندیشه دستیابی به آن است و هر موفقیتی در دنیا تنها یک کلید طلایی دارد، تفکر، اما همین کلید طلایی از روی یک قالب کاملا ابتدایی ساخته میشود، دیدن، دیدنی همراه با تعقّل.
لذا برای موفقیت ابتدا باید هر محدودیتی را از زندگی خود برداریم و سپس به این فکر باشیم که اگر شخصی قادر است کاری را انجام دهد، ما نیز میتوانیم و برای رسیدن به موفقیت بهتر است مدتی هم روی این افراد موفق بررسی کرده و از روش افکار و طریق موفقیتشان الگوبرداری کنیم.
در این کتاب سعی بر آن شده گزیدهای از زیباترین کلام بزرگان، اندیشمندان و روانشناسان بزرگ گردآوری شود که هر یک از این کلمات میتواند راهگشای ما در زندگی بوده و نقش اساسی در به تفکر واداشتن و موفقیت ما ایفاء نماید.
نمونهای از این سخنان از زبان بزرگمهر وزیر انوشیروان ساسانی :
«خردمند هرگز غم آنچه را از دستش رفته نمیخورد، حتی اگر عزیزترین کسش مرد و وی را به خاک سپرد، شکسته غم و درد نمیگردد، دیگر آن که مرد خردمند از نادیدنیها چنان دل میکند که باد از بید میگذرد.»
«بزرگمهر»
چگونه با هرکسی صحبت کنیم؟لیل لوندز
انسان در جستجوی معناویکتور فرانکل
۱۲ قانون زندگیجردن پیترسون
رایگان
کتاب خوبیه بخوانید و استفاده ببرید .ممنون که رایگانه.
جملات و عبارت قصار خیلی به دل میشینه و اگر کتاب نوعی غذای روحه این کتاب مثل شکلات میمونه.
عالی
واقعا کتاب مفیدی هستش خیلی ازاحادیث وسخن بزرگان دراون اورده شده
هرچند کتاب های نقل قول رو خیلی دوست ندارم ولی جملات قابل تامل و خوبی داشت
خوب بود کلام بزرگان رو آورده بود خیلی حال کردم
پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
جملات قابل تامل و پسند👌
خیلی با حاله