کتاب آگاهی از طریق حرکت موشه فلدن کرایس + دانلود نمونه رایگان

کتاب آگاهی از طریق حرکت

انتشارات:نشر نیماژ
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب آگاهی از طریق حرکت

کتاب آگاهی از طریق حرکت نوشته‌ی موشه فلدن کرایس با ترجمه‌ی یاسمن ساعدی اثری است که نشر نیماژ آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی رابطه‌ی میان حرکت بدن و رشد فردی می‌پردازد و تمرینات و نظریاتی را ارائه می‌دهد که هدف آن‌ها افزایش آگاهی، بهبود عملکرد جسمی و ذهنی و ارتقای کیفیت زندگی است. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات و پژوهش‌های خود، مفاهیمی همچون خودانگاره، نقش آموزش و خودآموزی، و اهمیت حرکت در شکل‌گیری شخصیت و سلامت انسان را واکاوی می‌کند. کتاب با رویکردی علمی و کاربردی، به‌ویژه برای کسانی که به دنبال خودشناسی، بهبود توانایی‌های حرکتی و رشد فردی هستند، قابل توجه است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آگاهی از طریق حرکت

کتاب آگاهی از طریق حرکت اثر موشه فلدن کرایس، اثری است که به بررسی پیوند میان حرکت بدن و آگاهی ذهنی می‌پردازد. این کتاب در قالب دو بخش اصلی تنظیم شده است: بخش نخست به مبانی نظری و علمی رشد فردی، نقش خودانگاره و تأثیر عوامل وراثتی، آموزشی و خودآموزی بر رفتار انسان می‌پردازد. نویسنده با تحلیل ساختار مغز و سیستم عصبی، نشان داده است که چگونه حرکت و آگاهی بدنی می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و رشد فردی منجر شود. بخش دوم کتاب شامل دوازده درس کاربردی است که هرکدام تمریناتی برای افزایش آگاهی بدنی و بهبود عملکرد ارائه می‌دهند. این تمرینات با هدف گسترش مرزهای توانایی، تبدیل دشواری به سهولت و ایجاد لذت در حرکت طراحی شده‌اند. کتاب آگاهی از طریق حرکت با زبانی روشن و ساختاری منظم، مفاهیم پیچیده‌ی روان‌شناسی، فیزیولوژی و آموزش را به‌گونه‌ای بیان کرده است که برای طیف وسیعی از علاقه‌مندان به رشد فردی، مربیان، هنرمندان و دانشجویان قابل استفاده باشد.

خلاصه کتاب آگاهی از طریق حرکت

کتاب آگاهی از طریق حرکت بر این ایده استوار است که انسان‌ها بخش عمده‌ای از توانایی‌های بالقوه‌ی خود را به دلیل محدودیت‌های خودانگاره و عادات تثبیت‌شده به کار نمی‌گیرند. نویسنده با بررسی سه عامل اصلی شکل‌دهنده‌ی خودانگاره—وراثت، آموزش و خودآموزی—توضیح داده است که چگونه هرکدام از این عوامل بر رفتار، حرکت و رشد فردی تأثیر می‌گذارند. او تأکید کرده است که تنها خودآموزی تا حدی در اختیار فرد است و می‌تواند مسیر رشد را تغییر دهد. در ادامه، کتاب به نقش حرکت در شکل‌گیری آگاهی و خودشناسی می‌پردازد. فلدن کرایس با تحلیل ساختار مغز و سیستم عصبی، نشان داده است که حرکت نه‌تنها پایه‌ی آگاهی است، بلکه اصلاح حرکات و افزایش آگاهی بدنی می‌تواند به بهبود عملکرد ذهنی و جسمی منجر شود. او بیان کرده است که بیشتر افراد تنها بخش کوچکی از ظرفیت‌های خود را به کار می‌گیرند و برای دستیابی به رشد واقعی، باید خودانگاره‌ی خود را بازنگری و اصلاح کنند. در بخش عملی، کتاب دوازده درس کاربردی ارائه داده است که هرکدام تمریناتی برای افزایش آگاهی بدنی، بهبود هماهنگی و گسترش مرزهای توانایی فرد دارند. این تمرینات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که فرد بتواند غیرممکن را ممکن، دشوار را آسان و آسان را لذت‌بخش کند. نویسنده تأکید کرده است که تنها فعالیت‌هایی که آسان و لذت‌بخش می‌شوند، به بخشی از زندگی روزمره تبدیل خواهند شد و رشد فردی را پایدار می‌سازند.

چرا باید کتاب آگاهی از طریق حرکت را بخوانیم؟

کتاب آگاهی از طریق حرکت با رویکردی نو به رابطه‌ی بدن و ذهن، فرصتی برای بازنگری در عادات حرکتی و ذهنی فراهم می‌کند. این کتاب با ارائه‌ی تمرینات عملی و تحلیل‌های علمی، به خواننده امکان می‌دهد تا ظرفیت‌های پنهان خود را شناسایی کند و به بهبود عملکرد جسمی و ذهنی دست یابد. ویژگی شاخص این اثر، تأکید بر نقش حرکت در رشد آگاهی و خودشناسی است؛ به‌گونه‌ای که حتی تغییرات کوچک در الگوهای حرکتی می‌تواند به تحولات عمیق در نگرش و کیفیت زندگی منجر شود. همچنین، کتاب با توضیح مراحل رشد فردی و اهمیت خودآموزی، راهکارهایی برای عبور از محدودیت‌های شخصی و اجتماعی ارائه داده است. مطالعه‌ی این کتاب برای کسانی که به دنبال رشد موزون، افزایش آگاهی و بهبود کیفیت زندگی هستند، تجربه‌ای ارزشمند خواهد بود.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی رشد فردی، خودشناسی، بهبود عملکرد حرکتی یا ذهنی دارند؛ همچنین برای مربیان، هنرمندان، دانشجویان و افرادی که به دنبال راه‌هایی برای افزایش آگاهی بدنی و ذهنی هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب آگاهی از طریق حرکت

«ما مطابق با خودانگاره‌ی خود عمل می‌کنیم. این خودانگاره بر هر عمل ما تأثیر می‌گذارد و سه عامل آن را شکل می‌دهد: وراثت و آموزش و خودآموزی. میزان تأثیرگذاری هریک از این عوامل با دیگری متفاوت است. بخش به‌ارث‌رسیده، بیشترین ثبات را دارد. بخش بیولوژیک فرد مدت‌ها قبل‌از اینکه هویت او شکل بگیرد توسط وراثت فیزیکی او تعیین می‌شود. این بخش دربردارنده‌ی شکل و ظرفیت سیستم عصبی او، عضلات، بافت‌ها، غدد، پوست و حواس اوست. خودانگاره‌ی او از اعمال و واکنش‌هایش در جریان زیست روزمره رشد می‌کند. آموزش، زبان فرد را تعیین می‌کند و الگویی از مفاهیم و واکنش‌های مشترک جامعه‌ای مشخص را می‌سازد. این مفاهیم و واکنش‌ها بسته به محیطی که فرد در آن متولد شده است متفاوت هستند. آموزش که فعال‌ترین عامل رشد ماست و در جامعه بیشتر از عناصر بیولوژیک از آن استفاده می‌شود، تا حد زیادی جهت خودآموزی ما را تعیین می‌کند. خودآموزی ما بر نحوه‌ی کسب آموزش بیرونی و همچنین بر انتخاب مطالبی که باید آموخته شود و رد هر آنچه نمی‌توانیم با آن وفق پیدا کنیم تأثیر می‌گذارد. آموزش و خودآموزی به‌صورت متناوب اتفاق می‌افتند.»

۷۰%