کتاب نقاشی های عجیب اوکتسو + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:اوکتسو
ویراستار:بتول مقدادی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب نقاشی های عجیب

کتاب الکترونیکی «نقاشی‌های عجیب» نوشتهٔ اوکتسو و با ترجمهٔ «مژگان رنجبر» توسط نشر «کتاب کوله‌پشتی» منتشر شده است. این اثر در دستهٔ داستان‌های معمایی و روان‌شناختی قرار می‌گیرد و با روایتی چندلایه، مخاطب را به دنیای رازآلود نقاشی‌ها و ذهن انسان می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نقاشی های عجیب

«نقاشی‌های عجیب» اثری داستانی و معمایی است که با الهام از فضای رازآلود و روان‌شناختی، چند روایت موازی را در هم می‌تند. نویسنده، اوکتسو، که هویتش ناشناخته باقی مانده و به‌عنوان یوتیوبر و نویسندهٔ ژاپنی شناخته می‌شود، با استفاده از فرم داستان بلند و روایت‌های درهم‌تنیده، مخاطب را به کشف رمزورازهایی دعوت می‌کند که در نقاشی‌ها و خاطرات شخصیت‌ها پنهان شده‌اند. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت‌های شخصیت‌محور و بازگشت‌های زمانی بنا شده و هر فصل، بخشی از معمای اصلی را روشن‌تر می‌کند. این اثر با بهره‌گیری از عناصر روان‌شناسی، هنر و زندگی روزمره، مرز میان واقعیت و خیال را به چالش می‌کشد و خواننده را به تفسیر نشانه‌ها و لایه‌های پنهان داستان فرا می‌خواند.

خلاصه داستان نقاشی های عجیب

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «نقاشی‌های عجیب» با یک کلاس روان‌شناسی آغاز می‌شود؛ جایی که دکتر هاگیو، استاد دانشگاه، نقاشی دختربچه‌ای را به دانشجویانش نشان می‌دهد و از آن به‌عنوان ابزاری برای تحلیل وضعیت روانی کودک استفاده می‌کند. این نقاشی، سرآغاز ورود به دنیای معماهای کتاب است. روایت اصلی حول محور شوهی ساساکی، دانشجوی جوانی می‌چرخد که با خواندن بلاگی قدیمی، وارد ماجرایی رازآلود می‌شود. بلاگ متعلق به فردی به نام راکو است که زندگی روزمره‌اش را با همسرش یوکی و فرزندشان ثبت کرده، اما پس از مرگ یوکی، یادداشت‌هایی مبهم و معماگونه باقی می‌ماند. راز سه نقاشی که یوکی پیش از مرگش کشیده، ذهن راکو و سپس ساساکی را به خود مشغول می‌کند. در ادامه، ساساکی با کمک دوستش کوریهارا، تلاش می‌کند معنای پنهان این نقاشی‌ها را کشف کند و به حقیقتی تلخ و تکان‌دهنده دربارهٔ مرگ یوکی و گذشتهٔ او پی ببرد. همزمان، روایت دیگری از زندگی نائومی و پسرش یوتا روایت می‌شود؛ مادری تنها که با مشکلات مالی و ترس‌های ناشناخته دست‌وپنجه نرم می‌کند و پسرش با نقاشی‌هایش احساسات و اضطراب‌هایش را بیان می‌کند. این دو روایت به‌تدریج به هم نزدیک می‌شوند و لایه‌های پنهان ذهن و خاطره را آشکار می‌سازند. کتاب با ترکیب عناصر معمایی، روان‌شناختی و هنری، مخاطب را به تفسیر نشانه‌ها و جست‌وجوی حقیقت در دل نقاشی‌ها دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب نقاشی های عجیب را بخوانیم؟

این کتاب با روایت چندلایه و فضای رازآلود، مخاطب را به تجربه‌ای متفاوت از داستان‌گویی دعوت می‌کند. «نقاشی‌های عجیب» نه‌تنها به معماهای ذهن انسان و تأثیر خاطرات بر زندگی می‌پردازد، بلکه با پیوند دادن هنر نقاشی و روان‌شناسی، زاویه‌ای تازه به موضوعات آشنا می‌بخشد. خواندن این اثر فرصتی است برای مواجهه با رمزورازهای زندگی روزمره، کشف لایه‌های پنهان احساسات و تماشای تأثیر گذشته بر حال شخصیت‌ها. همچنین، کتاب با طرح معماهایی که نیازمند دقت و تفسیر هستند، ذهن خواننده را به چالش می‌کشد و او را درگیر حل معماهای داستان می‌کند.

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های معمایی، روان‌شناختی و روایت‌های چندلایه مناسب است. کسانی که به تحلیل نشانه‌ها، رمزگشایی از رازهای پنهان و بررسی تأثیر هنر بر ذهن انسان علاقه دارند، از خواندن این اثر لذت خواهند برد. همچنین، مخاطبانی که به داستان‌هایی با فضای رازآلود و شخصیت‌پردازی عمیق جذب می‌شوند، این کتاب را جذاب خواهند یافت.

بخشی از کتاب نقاشی های عجیب

«بسیارخب، همگی توجه کنین؛ حالا می‌خوام یه نقاشی بهتون نشون بدم.» استاد، خانم دکتر تومیکو هاگیو، برگه‌کاغذی را روی تخته‌سیاه کلاس چسباند. هنگام صحبت کردن، به نقاشی روی تخته اشاره کرد. «همون‌طور که خوب می‌دونین، من حالا کل وقتم رو به درس دادن اختصاص می‌دم، ولی قبل از اینکه تدریس به افراد جوونی مثل شما رو شروع کنم، روان‌شناس بالینی بودم و از این طریق تجربه کسب می‌کردم. طی دوران کاریم بیماران زیادی رو تحت درمان قرار دادم. این تصویر یه کپی از نقاشی بیماریه که اون رو اوایل دوران کاریم، وقتی که تحت درمانم بود، کشیده. یه دختربچه. فعلاً بیاین اسمش رو بذاریم "آ کوچولو". وقتی آ کوچولو یازده سالش بود، به‌خاطر کشتن مادرش دستگیر شد.» حرف‌هایش موجی از بهت‌وحیرت میان دانشجویان به راه انداخت. «وقتی کار تجزیه‌وتحلیل وضعیت آ کوچولو رو قبول کردم، تصمیم گرفتم یه آزمون نقاشی ازش بگیرم. لازمهٔ آزمون نقاشی اینه که از بیمار بخوایم یه موضوع مشخص رو برای نقاشی دنبال کنه و از نتایجش برای تجزیه‌وتحلیل وضعیت ذهنیش استفاده می‌کنیم. همون‌طور که می‌گن، "نقاشی آینهٔ تمام‌نمای روحه" و یه نقاشی اغلب می‌تونه شناخت ارزشمندی از درون ذهن هنرمندش در اختیارمون بذاره. به‌خصوص نقاشی از خونه‌ها، درخت‌ها و آدم‌ها خیلی چیزها رو آشکار می‌کنه. خب، کسی توی این نقاشی چیز عجیبی پیدا می‌کنه؟»

۲۵%