معرفی و دانلود کتاب آسمان هم رودخانه دارد + خلاصه رایگان

الیف شافاک، مبینا معتمدی
انتشارات:
انتشارات چترنگ

معرفی کتاب آسمان هم رودخانه دارد

کتاب الکترونیکی «آسمان هم رودخانه دارد» از الیف شافاک و مبینا معتمدی - انتشارات چترنگ. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آسمان هم رودخانه دارد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآسمان هم رودخانه دارد
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهالیف شافاک
مترجممبینا معتمدی
انتشاراتانتشارات چترنگ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۰/۱۹
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۴/۰۱/۱۲

مدت ها بود منتظر ترجمه این کتاب بودم و مدام سر میزدم تا ببینم کسی منتشر کرده یا خیر، خوشحالم بالاخره دارم میخونمش.

کافه کتاب
۱۴۰۳/۱۲/۲۴

قشنگترین کتاب الیت شاباک البته از نظر من :) سه زندگی متفاوت که در نهایت به گره می خورد :) علت اینکه این کتاب در طاقچه دیده نشده این است که در لیست کتابهای الیف شاباک نیست و من هم...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

sjoun
خاصیت شکست این است: یا کاری می‌کند که مدام وحشت داشته باشی نکند دوباره شکست بخوری یا باعث می‌شود یاد بگیری یک‌جورهایی بر ترست غلبه کنی.»
sjoun
گذشته، هرچقدر هم دور و ناشناخته باشد، درنگذشته است. هنوز زنده است. گذشته لوحه‌ای گلی است، رنگ‌ورورفته و لب‌پریده که گرمای قرن‌ها به آن قوام بخشیده است.
sjoun
انسان به سرزمین‌های دور سفر می‌کند؛ به امید پیدا کردن چیزی کاملاً متفاوت با آنچه در خانه دارد و هرگز گمان نمی‌کند که وقتی برمی‌گردد، انسانی دیگر شده باشد.
sjoun
بزرگ‌ترها بلد نیستند نگرانی‌شان را پنهان کنند، ولی شادی و کنجکاوی‌شان را خوب پنهان می‌کنند. بچه‌ها برعکس‌اند. ماهرانه اضطرابشان را خاموش می‌کنند و اندوهشان را پنهان، اما نمی‌توانند ذوقشان را بروز ندهند. به زبان ساده، بزرگ شدن همین است: باید یاد بگیری شادی و نشاطت را نشان ندهی.
sjoun
"اما تو دربارهٔ من اشتباه می‌کنی. کاش می‌دانستی چقدر سخت است که آرام و خویشتن‌دار باشی! کاش می‌دانستی باید از درون سخت بجنگی تا از بیرون آرام به نظر بیایی!"
sjoun
درست مثل دو قطرهٔ باران روی قاب پنجره، که آهسته و پیوسته به سمت هم می‌روند تا به هم برسند، رشته‌ای نامرئی آن‌هایی را که مقدر است با هم آشنا شوند، به هم می‌رساند.
sjoun
سخت می‌توان کم‌رنگ شدن تدریجی عشق را درک کرد؛ فقدانی که چنان آهسته و زیرپوستی اتفاق می‌افتد که تا وقتی همه‌چیز کامل از بین نرود، چندان حس نمی‌شود.
sjoun
«بعد از بلاهای ویرانگر، چه اتفاقی می‌افتد؟ آن‌هایی که نجات می‌یابند، روی قلب‌های شکسته‌شان مرهم می‌گذارند و همه‌چیز را از نو شروع می‌کنند. آدمیزاد همیشه همین‌طور است. آدمیزاد همیشه باید همین‌طور باشد.»
sjoun
«چرا در هیچ کجای تاریخ حرفی از زن‌ها به میان نمی‌آید؟ چرا مجبوریم بخش‌های مختلف داستان‌هایشان را، مثل تکه‌های سفالی شکسته، از گوشه‌وکنار جمع کنیم؟»
sjoun
غیبگویی رسم قدیمی یزیدی‌هاست. این مردم چطور باید با این تصور دردناک کنار بیایند که علاوه بر تاریخشان که پر از سرکوب و تعقیب و کشتار است، آینده‌شان نیز به همین منوال خواهد بود؟