دانلود و خرید کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها علی رستمی بوکانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها

کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها

معرفی کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها

کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها نوشتهٔ علی رستمی بوکانی است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب قوانین و مقررات ثبت در ایران است.

درباره کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها

کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها برابر با ۱۹۰ سؤال و پاسخ در زمينهٔ مسائل ثبتی و حقوقیِ مربوط به املاک و اسناد است. این پرسش‌ها به‌صورت چهارگزينه‌ای طراحی شده‌اند و از چهار گزينه، یکی از آن‌ها صحيح‌ترين پاسخ است. درک نكات دقيق كه در سؤال وجود دارد، لازمهٔ توجه كافی به متن و داشتن آگاهی لازم درمورد پرسش موردنظر است. عنوان برخی از فصل‌های این اثر عبارت است از «سؤالات و مسائل آزمون‌های کارشناسی رشته امور ثبتی»، «پاسخ سؤالات آزمون‌های رشته امور ثبتی» و «دوازده گزارش کارشناسی در امور ثبتی به منظور آشنایی با نحوه گزارش‌نویسی». این اثر در باب قوانین و مقررات ثبت در ایران است.

خواندن کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ قوانین و مقررات ثبت در ایران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مسائل ثبتی اسناد و املاک با پاسخ آن ها

«بخش چهارم: پاسخ سؤالات آزمون‌های رشته امور ثبتی

۱. املاک ثبت نشده اصطلاحا املاک جاری نامیده می‌شوند، صدور سند مالکیت با اظهارنامه مستدعی ثبت شروع می‌شود و مراحلی دارد که به اختصار می‌توان گفت عبارتند از:

۱. تقاضای ثبت با دادن اظهارنامه از طرف مستدعی ثبت.

۲. پذیرش درخواست ثبت از جانب مسئول واحد ثبتی که با امضاء اظهارنامه تحقق می‌یابد.

۳. انتشار آگهی نوبتی و انقضای فرجه‌های قانونی اعتراض.

۴. انتشار آگهی تحدیدی و تحدید حدود ملک و انقضای فرجه‌های قانونی اعتراض.

و در صورت عدم وجود اعتراض انجام گواهی‌های لازم بر روی پیش‌نویس سند مالکیت که وسیله نماینده محدد قبلاً تهیه شده و آن‌ها عبارتند از، قید عبارات آگهی نوبتی و تحدیدی و گواهی انطباق حدود با مجاورین وسیله نماینده و نقشه‌بردار

گواهی عدم واخواهی به آگهی‌های نوبتی و تحدیدی وسیله مسئول بایگانی

سپس کنترل موارد مذکور وسیله مسئول واحد ثبتی و دستور پرداخت هزینه‌های مقرر قانونی، پس از پرداخت هزینه‌های متعلقه دستور ثبت وسیله مسئول واحد ثبتی یا معاون (کسی که دارای اجازه امضاء اسناد مالکیت ماده ۲۱ باشد)

سپس ارجاع به دفتر املاک و نهایتا ثبت در دفتر املاک و صدور سند مالکیت و امضاء ثبت دفتر املاک و سند مالکیت صادره به نام مالک و پلمپ سند مالکیت و تحویل بانک با امضاء و دادن رسید در دفتر تحویل اسناد مالکیت.

۲. شرایط لازم برای تجمیع حدود املاکی که در اثر ساختمان یا لااقل دیوارکشی به صورت واحدی درآمده باشند و یا قطعات زمین متصل به هم حسب تقاضای مالک و با فراهم بودن همه شرایط در صورتی که مخالف با مقررات جاری نبوده و موجب تضییع حق و تعارض و تولید اختلاف نگردد و املاک در قید بیع شرط و وثیقه نبوده و کاربری یکسان داشته باشند در بند ۳۱۳ مجموعه بخشنامه‌های ثبتی ذکر شده و اختیار اقدام در خصوص موضوع به مسئول واحدهای ثبتی داده شده است اما تجمیع حدود پلاک‌های خارج از محدوده قانونی که در بخشنامه تلویحا به عنوان پلاک‌هایی که حدود آن‌ها به مسیل و یا کوه و نظایر آن محدود شده ذکر نام کرده است از شمول دستور فوق خارج نموده است، زیرا املاک و اراضی خارج از محدوده قانونی شهرها که حدود آن‌ها به مسیل، انهار ـ آبریز کوه ـ کوه، اراضی ملی، املاک دولت، املاک شهرداری محدود شود قطعا بدون تعیین مرز و حریم قانونی آن‌ها هرگونه اقدام ثبتی ممکن است موجبات تضییع حق دولت یا شهرداری را فراهم آورد، لذا تجمیع حدود اراضی خارج از محدوده شهرها بایستی با تعیین مرز و حریم قانونی این اراضی و مشخص نمودن موقعیت مکانی قطعات مورد تجمیع در نقشه هوایی و انطباق حدود آن‌ها با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط باشد و پس از بررسی موارد فوق مراتب به اداره کل ثبت استان گزارش و حسب دستور اقدام لازم معمول گردد. برای آگاهی بیش‌تر مطالعه بحث تجمیع حدود ملک در کتاب حل مشکلات ثبتی را توصیه می‌نماییم.

۳. عرصه: عرصه عبارت است از زمین به طور مطلق و بدون در نظر داشتن هر چیزی که بر روی آن است اعم از مستحدثات ساختمانی و یا اشجار مثمر یا غیرمثمر و محصولات زراعتی فصلی.

اعیان: اعیان آن چیزی است که بر روی عرصه استقرار پیدا کرده است خواه دائمی باشد مثل ساختمان و یا اشجار و یا موقت باشد مثل محصول زراعتی و به تعبیر دیگر آنچه روی زمین است و مالیت دارد اعیان است.

مشاع: اساسا لفظ مشاع نسبت به مالکیت ملک تعبیر و معنا می‌شود و آن مقداری از ملک است و کم‌تر از شش دانگ موقعیت مکانی سهم مشاع از شش دانگ هر چند داخل در محدوده شش دانگ است ولی نمی‌توان مکان آن را مشخص و تعیین نمود و این امر مستلزم تفکیک و یا افراز است.

مفروز: ملکی است شش دانگ که حدود اربعه آن مشخص و تعریف شده باشد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۲۰٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۹۶ صفحه

حجم

۹۲۰٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۹۶ صفحه

قیمت:
۸۵,۰۰۰
تومان