دانلود و خرید کتاب زندگی بر روی میسی سیپی مارک تواین ترجمه ابوالقاسم حالت
تصویر جلد کتاب زندگی بر روی میسی سیپی

کتاب زندگی بر روی میسی سیپی

معرفی کتاب زندگی بر روی میسی سیپی

کتاب زندگی بر روی میسی سیپی نوشتهٔ مارک تواین و ترجمهٔ ابوالقاسم حالت است. انتشارات علمی و فرهنگی این رمان - سفرنامهٔ آمریکایی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب زندگی بر روی میسی سیپی

کتاب زندگی بر روی میسی سیپی (Life on the Mississippi) برابر با یک رمان آمریکایی است. این رمان بخشی از زندگی نویسندهٔ اثر، مارک تواین است. او در این اثر به‌حدی داستان، حکایت، لطیفه و نکته‌های تازه، خنده‌دار و بانمک آورده که خواننده در پایان کتاب شگفت‌زده از خویش می‌پرسد آیا نویسنده قصد داشته شرحی از زندگی در کنارهٔ آن رودخانهٔ شگفت به دست دهد یا آنکه داستان‌پردازی خود را از مسائل انسانی به نمایش بگذارد. مارک تواین در کتاب صوتی «زندگی بر روی می‌سی‌سی‌پی» به تاریخ و جغرافیای منطقهٔ می‌سی‌سی‌پی اشاره کرده است. اسن کتاب را خاطرات مارک تواین از روزهای حضور خود به‌عنوان رانندهٔ کشتی بخار در رودخانهٔ می‌سی‌سی‌پی، قبل از جنگ داخلی آمریکا دانسته‌اند که در سال ۱۸۸۳ میلادی چاپ شد. این کتاب همچنین یک سفرنامه است؛ سفر او به رودخانهٔ می‌سی‌سی‌پی از نیواورلئان به سنت پل، سال‌ها پس از جنگ داخلی آمریکا.

خواندن کتاب زندگی بر روی میسی سیپی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی آمریکا و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مارک تواین

«سمیوئل لنگهورن کلمنز» متخلص به مارک تواین در ۳۰ نوامبر ۱۸۳۵ در مرز ایالت میزوری در آمریکا در روستای فلوریدا به دنیا آمد و در ۲۱ آوریل ۱۹۱۰ درگذشت. او نویسنده و طنزپردازی آمریکایی بود. شهرت خود را مدیون رمان‌های «ماجراهای هاکلبری فین»، «شاهزاده و گدا» و «ماجراهای تام سایر» است. او با فکاهی‌های خود، فرهنگ در حال مدرن‌شدنِ آمریکای قرن نوزدهم میلادی را نقد کرده است. آثار مارک تواین دو دستهٔ رمان و داستان کوتاه را تشکیل داده است. رمان‌های او عبارتند از «ماجراهای تام سایر»، «شاهزاده و گدا»، «ماجراهای هاکلبری فین»، «زندگی بر روی می‌سی‌سی‌پی»، «یک یانکی اهل کنتیکت در دربار شاه آرتور»، «سال‌های طلایی: داستانی از زندگی در قرن معاصر»، «تراژدی ویلسون کله‌پوک»، «تام سایر در خارج»، «خاطرات شخصی ژاندارک»، «داستان یک اسب»، «بیگانه‌ای در دهکده» و «دوقلوهای عجیب». داستان‌های کوتاه او عبارتند از «جست‌وخیز قورباغهٔ ولایت کالاوراس»، «یک قتل، یک راز، یک ازدواج»، «به‌دنبال خط استوا»، «مردی که هایدلبرگ را تباه کرد»، «بشر چیست؟»، «بریده‌هایی از دفترچهٔ خاطرات آدم»، «خاطرات حوا»، «داستان یک سگ» و «فیل سفید گمشده».

بخشی از کتاب زندگی بر روی میسی سیپی

«ولی من از آنچه قصد انجامش را داشتم دارم منحرف می‌شوم؛ یعنی قصد داشتم، واضح‌تر از آنچه شاید از فصول قبلی پیداست، بعضی از مقتضیات غریب دانش رانندگی کشتی را شرح دهم. قبل از همه، یک استعداد است که رانندۀ کشتی باید لاینقطع آن را پرورش دهد تا به کمال مطلق برساند. اگر از کمال مطلق چیزی کم داشته باشد، فایده ندارد. آن استعداد، حافظه است. او نمی‌تواند بایستد و صرفاً فکر کند که فلان چیز چنین و چنان است. او باید یقیناً آن را «بداند»؛ زیرا یکی از دانش‌های «دقیق» است. در روزگار قدیم، اگر یک رانندۀ کشتی در موردی جرئت می‌کرد و جملۀ ضعیف «من فکر می‌کنم» را به جای کلمۀ قوی «من می‌دانم» به کار می‌برد، با چه تحقیری به او نگاه می‌کردند! کسی نمی‌تواند به‌آسانی پی ببرد که دانستن تمام جزئیات ۱۹۰۰ کیلومتر رودخانه، آن‌هم دانستن با کمال دقت، چه امر عظیمی است. اگر شما درازترین خیابان نیویورک را بگیرید و خصوصیات آن را با کمال صبر و حوصله مطالعه کنید تا وقتی که تمام خانه‌ها و پنجره‌ها و درها و تیرهای چراغ و تابلوهای کوچک و بزرگش را از حفظ بدانید و چنان هم دقیق بدانید که بتوانید خانه‌ای را که اتفاقاً در شبی کاملاً تاریک جلویش واقع شده‌اید فوراً نام ببرید، آن وقت، تا اندازه‌ای آگاهی خواهید یافت که دانشی که رانندۀ کشتی در سر خود حمل می‌کند چقدر دقیق است. بعد اگر همین‌طور پیش بروید تا جایی که تمام معابر خیابان، مشخصات، اندازه و وضع سنگ‌های آن و گودی‌های گوناگون گِل در هر یک از این جاهای بی‌شمار را بدانید، آن وقت اطلاعاتی به دست خواهید آورد؛ قسمتی از آنچه یک رانندۀ کشتی باید بداند تا کشتی بخاری را در میسی‌سیپی از مشکلات برکنار دارد. بعد، اگر نیمی از تابلوهای آن خیابان دراز را بگیرید و ماهی یک بار «جای آن‌ها را عوض کنید» و، با این وصف، کاری کنید که در شب تاریک جاهای تازۀ آن‌ها را دقیقاً بدانید و این تغییرات مکرر را نیز بدون هیچ اشتباه ادامه دهید، خواهید فهمید که میسی‌سیپی متلون از حافظۀ بی‌مانند رانندۀ کشتی چه توقعی دارد.»

معرفی نویسنده
عکس مارک تواین
مارک تواین
آمریکایی | تولد ۱۸۳۵ - درگذشت ۱۹۱۰

ساموئل لنگهورن کلمنس یا در واقع همان مارک تواین معروف، یکی از مشهورترین نویسندگان اخلاق‌گرای آمریکایی است. داستان‌ها و رمان‌های او به دلیل داشتن جزئیات جذاب، طنز گیرا و شخصیت‌های به‌یادماندنی، در سراسر جهان فراگیر شده‌اند. آثار تواین طی سال‌ها تبدیل به برخی از تاثیرگذارترین آثار تاریخ ادبیات کلاسیک آمریکا شده‌اند.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۷۰%