کتاب Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی)
معرفی کتاب Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی)
کتاب Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی) نوشتۀ جمعی از نویسندگان با ترجمۀ سید علی قائم مقامی در انتشارات دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی به چاپ رسیده است.
درباره کتاب Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی)
کتاب Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی) مجموعه مقالات همايش بينالمللی بررسی انديشههای دينی علامه بديعالزمان سعيد نورسی است. این همایش در ۲۰ اذر ۱۳۹۰ با حضور جمعی از دانشگاهيان و شاگردان علامه نورسی و مقامات دو کشور ایران و ترکیه با همكاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه مذاهب اسلامی و بنياد علم و فرهنگ تركيه در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.
سعيد نورسی يكی از علمای دورۀ معاصر ترکیه و از پیشگامان اندیشۀ نوین اسلامی بود که برای احیای اسلام در ترکیه تلاش فراوانی میکرد. او را پدر تركيۀ اسلامی مینامند كه توانست اندیشههای دینی را در این کشور از نو شکوفا کند. او همچنین یکی از طلایهداران تقریب مذاهب بود. سعید نورسی در میانۀ سالهای ۱۸۷۷ تا ۱۹۶۰ با روی کار آمدن آتاتورک و شروع جریان اسلامستیزی در ترکیه، از اسلام دفاع میکرد. مجموعۀ تألیفات او به رسائل نور معروف است.
عنوان تعدادی از مقالههای این همایش به شرح زیر هستند: «امام نورسی؛ با نگاهی به لمعات او در كتاب رسائلالنور» از آيتالله محمدعلی تسخيری؛ «ديدگاه علامه نورسی نسبت به دعای جوشن كبير» از حجتالاسلام و المسلمين عبدالكريم بیآزار شيرازی؛ «عوامل انسجام در جامعه مسلمين در انديشه ملاسعيد نورسی» از حجتالاسلام و المسلمين هادی خسروشاهی؛ «عرفان و تصوف در نگاه بديعالزمان سعيد نورسی» از حجتالاسلام و المسلمين مهدی فرمانيان؛ «مفهوم جهاد از ديدگاه بديعالزمان سعيد نورسی» از احسان قاسم صالحی؛ «جايگاه كتاب و سنت در مسلك رساله نور» از پروفسور نيازیبكی؛ «غيرت دينی از ديدگاه بديعالزمان سعيد نورسی» از ماموستا خاتمی؛ «نوآوریهای بديعالزمان سعيد نورسی در تفسير قرآن» از دكتر اسحاق گوزل؛ «مذاهب از ديدگاه بديعالزمان سعيد نورسی» از علی كاتیاوز؛ «اسلام و تمدن غربی از ديدگاه سعيد نورسی» از حجتالاسلام و المسلمين قربانعلی دولابی؛ «تفسير سعيد نورسی درباره ادعيه پيامبر(ص) در قرآن» از دكتر احمد كايا چيك، «شيخ بديعالزمان سعيد نورسی و ملاصدرا» از پروفسور بنيامين دوران؛ «بازشناسی پژوهشها و انديشههای قرآنی سعيد نورسی» از علی راد؛ «ديدگاه بديعالزمان سعيد نورسی درباره سكولاريسم و لائيسم»؛ «نگرش بديعالزمان سعيد نورسی به مليتگرايی» ازاحمد يلدز؛ «سعيد نورسی و تصوف» از عباس وفايی؛ «دلايل عقبماندگی مسلمانان و راهكارهای شكوفايی تمدن اسلامی از ديدگاه بديعالزمان سعيد نورسی» از دكتر حليم يولاش؛ «علم و نگرش علمی در رسالةالنور بديعالزمان سعيد نورسی» از پروفسور يونس چنگل؛ «ديدگاه سعيد نورسی درباره وحدت اسلامی» از مرضيه سمعيان و صذيقه ملانجفی.
نسخۀ کتاب حاضر به زبان ترکی استانبولی است.
خواندن کتاب Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای فرق اسلامی و نیز کلام و عقاید اسلامی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۳۰ صفحه
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۳۰ صفحه