معرفی و دانلود کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی

کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی

کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی نوشتهٔ دنیل فرینگز و ترجمهٔ عارفه ربانی شیردل است. انتشارات منتشران اندیشه این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی

کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی به بررسی اصول بنیادی روانشناسی اجتماعی می‌پردازد و به دور از اصطلاحات تخصصی، به شیوه‌ای قابل فهم و نقادانه، مباحث این حوزه را شرح می‌دهد. نویسنده در این کتاب به موضوعاتی مانند خود و انگیزه، شیوه‌های فکر کردن، روابط اجتماعی، نفوذ اجتماعی و ترغیب می‌پردازد. همچنین، کاربردهای روانشناسی اجتماعی در دنیای واقعی و جهت‌گیری‌های آینده این رشته نیز مورد بحث قرار می‌گیرد.

خواندن کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان مقطع کارشناسی و همچنین علاقه‌مندان به حوزه روانشناسی اجتماعی ارزشمند و مفید است. زبان ساده و روان، مثال‌های کاربردی و مطالعات موردی متعدد، از جمله ویژگی‌های برجسته این کتاب هستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبانی روانشناسی اجتماعی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمبانی روانشناسی اجتماعی
عنوان دیگرنگاهی علمی و نقادانه به درک ما از خود، برقراری ارتباط فردی و گروهی و افزایش نفوذ اجتماعی
موضوعجامعه‌شناسی، روان‌شناسی عمومی
نویسندهدنیل فرینگز
مترجمعارفه ربانی شیردل
انتشاراتانتشارات منتشران اندیشه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.