کتاب اندیشه اسلامی ۲
معرفی کتاب اندیشه اسلامی ۲
کتاب اندیشه اسلامی ۲ نوشتهٔ جمعی از نویسندگان در دفتر نشر معارف منتشر شده است.
درباره کتاب اندیشه اسلامی ۲
باتوجهبه ضرورت بازنگری در سرفصلهای دروس معارف، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تشکیل کارگروه ویژه و استفاده از نظرات اساتید محترم اقدام به تولید محتوای جدید در قالب طرح تحول کوتاهمدت در ۱۰ سرفصل کرده است. کتاب اندیشه اسلامی ۲ یکی از ۱۰ عنوان جدید ارائه شده است. این کتاب به دانشجویان کمک میکند مطالب تازهای در درس معارف یاد بگیرند.
خواندن کتاب اندیشه اسلامی ۲ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویانی که درس عمومی اندیشه اسلامی ۲ دارند پیشنهاد میکنیم.
فهرست کتاب اندیشه اسلامی ۲
فصل ۱: ایمان دینی
فصل ۲: اسلامشناسی
فصل ۳: امامت
فصل ۴: منجیگرایی و مهدویت
فصل ۵: ولایتفقیه
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اندیشه اسلامی ۲ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اندیشه اسلامی ۲ |
| قیمت کتاب | ۳۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مبانی نظری اسلام، مجموعه اندیشه اسلامی |

سلام چطوری پی دی اف رو باید داخل موبایلم ذخیره کنم
سلام قابلیت جست و جو (سرچ)نداره؟
اینکه نمیشه کتاب رو بصورت پی دی اف دانلود کنیم خیلی افتضاست سایتای دیگه کتابارو رایگان میدن
چطوری میتوان زیر مطالب مهم را خط کشید?
کتاب را خریداری کردم ولی باز نمیشه میگه دوباره باید بخری چرا مگه 25 تومن چقدر ارزش داره
نشر این کتاب کاملا بی معناست چون نسخه قبلی موجود بود و بهتر بود
قابلیت سرچ داره ؟ چطوری باید تو موبایل سرچ کرد باهاش ؟؟؟؟
اصلا اپلیکیشن خوبی نیست بنظرم چند روزه کتاب الکترونیک خریدم به شدت لازم داشتم ولی pdf برام نیومد
خوبه
عالیهههه
کتاب در مورد معاد و پیامبران
عالی
برای دانشگاه خریدم ولی دقیقا عین کتابراه مضخرف شده گرافیک صفحه هی میپره به صفحه اخر نمیشه مارکر کشید و زوم کرد اصلا نخرین پولمو ریختم دور
کاش برای کتب درسی فایل ePUB هم وجود داشت تا بشه از علامت گذارس و یادداشت گذاری استفاده کرد، بدون این امکانات واقعا مطالعه کتب درسی سخت هست
pdf غیر قابل دانلود نخرید بدرد نمیخوره