کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم)
معرفی کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم)
کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم) اثر جمعی از نویسندگان است که در دفتر نشر معارف به چاپ رسیده است. این کتاب مخاطبان را تمام ابعاد خانواده، زندگی خانوادگی، تشکیل خانواده، فرزند آوری و ... آشنا میکند.
درباره کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم)
کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم) اثر جمعی از نویسندگان است که در دفتر نشر معارف به چاپ رسیده است. این کتاب تمام آنچه را که لازم است درباره خانواده بدانیم، به ما میگوید. در حقیقت این کتاب سخنانش را از مراحل پیش از تشکیل خانواده آغاز میکند و سپس مراحل مختلف تشکیل خانواده را بررسی میکند.
فصل دوم کتاب درباره مراحل تشکیل خانواده صحبت میکند و از دوران حین ازدواج میگوید. از معیارهای انتخاب همسر گرفته تا چالشهایی که هر جوانی ممکن است در این دوران با آن روبهرو شود، در این فصل بررسی میشوند. فصل سوم کتاب به مراحل تحکیم یک خانواده ارتباط دارد. خانواده درست مانند نهالی است که تازه در خاک کاشته باشیم و از همین رو به مراقبت و مواظبت احتیاج دارد. بنابراین برای تمام زوجهایی که تشکیل خانواده دادهاند، لازم است تا با تحکیم خانواده آشنا شوند.
فصل چهارم از ایمن سازی خانواده میگوید؛ این فصل آسیبها و راهکارها را بررسی میکند. عوامل مختلفی که ممکن است باعث آسیب یک خانواده شوند در این فصل بررسی میشود و نویسندگان کتاب، راهکارهایی هم برای حل مسائل و مشکلات بیان کردهاند.
فصل پنجم از فرزند و فرزند پروری صحبت میکند. یعنی یکی از مهمترین اهداف ازدواج و بخش مهمی که خانوادهها به خاطر آن تشکیل میشوند. این فصل هر آنچه را که مرتبط با فرزند آوری و فرزند پروری است، بررسی میکند. فصل آخر کتاب هم به مسئله جمعیت پرداخته است و خانوده را در این بستر، مورد بررسی قرار داده است. در انتهای هر فصل نیز سوالات مختلفی آمده است که به درک بهتر مطالب کمک میکند.
دفتر نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در سال ۱۳۷۶ تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این انتشارات تلاش میکند از دریچه اسلام ناب به بازخوانی، بررسی، نقد و تولید اندیشه در عرصههای مختلف بپردازد. از جمله این فعالیتها میتوان به چاپ بیش از ۱۱۰۰عنوان کتاب در زمینه دروس معارف اسلامی دانشگاهها، اندیشههای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، پرسشها و پاسخهای دانشجویی، معارف قرآن و اهل بیت (ع)، دینپژوهی، اخلاق و عرفان، انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر، مسائل جهان اسلام، غربشناسی، شبهات فکری و عقیدتی، مسایل تاریخی و فلسفی، علوم انسانی، مسایل تربیتی، زن، خانواده و نقد فمینیسم و… اشاره کرد. نشرمعارف اخیراً نیز گامهایی در حوزه ادبیات داستانی برداشته است. این انتشارات با راه اندازی ۳۰ مرکز فروشگاهی با عنوان تجاری «پاتوق کتاب» و همچنین برگزاری ۱۲ دوره مسابقات کتابخوانی «پویش روشنا» در سطح ملی، توانسته است گامهای مفید و موثری در توزیع و ترویج کتابخوانی کشور بردارد.
آنچه این روزها بیش از هرچیز دغدغه نسل انقلابی است آشنایی جوانان و دانشجویان با حقیقت دین و معارف اسلام است، انتشارات در این زمینه پیشرو است و تلاش دارد پاسخی علمی و دینی برای تمام سوالات این نسل داشته باشد.
کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب دانش خانواده و جمعیت (ویراست سوم) را به تمام دانشجویان پیشنهاد میکنیم.
سرچ نداره ، مدام به صفحه ی اول پرش میکنه و برای خوندن مطالب باید هی زوم کرد و اصلا کاربردی نیست. اکثر مردم نسخه ی الکترونیک رو برای استفاده از قابلیت سرچ و مطالعه ی راحت تر میگیرن که
متوجه نمیشم، ما این درسای مسخره رو باید پاس کنیم بعد این کتاب چرت رو هم باید بخونیم همهی اینا به اندازهی کافی اعصاب خوردکن هست بعد شما مبلغ رو زدی ۲۰ هزارتومن؟! من همون ۲۰۰ تومن شهریه متغیر این درس رو هم به
چرا باید قیمت کتاب۲۰ هزار تومان باشه ؟؟؟؟؟
در جابه جا شدن صفحات کتاب مشکل وجود داده و دائما موقع مطالعه به صفحه اول بازگردانده میشه. لطفا طاقچه پیگیری کند🌹
برای سرچ بسیار اذیت کننده بود و کلمات یافت نمیشد
مسخرهس
اخه یعنی چی زدید ویراست سوم اما این چاپ جدید نیست ۲۰ تومن هم گرفتید
کتاب به صورت پی دی اف است و حتی فهرست جدایی ندارد.
نخرید اصلا سرچ نداره
من کتاب چاپیشو داشتم به خاطر قابلیت سرچ خرید کردم ولی قابلیت سرچ نداشت😑