دانلود و خرید کتاب تلاش بیهوده عشق ویلیام شکسپیر ترجمه علاءالدین پازارگادی
تصویر جلد کتاب تلاش بیهوده عشق

کتاب تلاش بیهوده عشق

معرفی کتاب تلاش بیهوده عشق

کتاب الکترونیکی تلاش بیهوده عشق نوشتۀ ویلیام شکسپیر با ترجمۀ علاءالدین پازارگادی در انتشارات علمی و فرهنگی چاپ شده است. این کتاب دربارۀ ماجرای چهار مرد جوان است که تصمیم می‌گیرند برای ۳ سال از لذت‌های دنیوی دوری کنند و به مطالعه و ریاضت بپردازند، اما با ورود ۴ زن جوان، این تصمیم به چالش کشیده می‌شود و آن‌ها درگیر عشق می‌شوند. ویلیام شکسپیر (۱۵۶۴–۱۶۱۶) نمایشنامه‌نویس و شاعر انگلیسی و یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان تاریخ ادبیات است. آثار او شامل تراژدی‌ها، کمدی‌ها و نمایشنامه‌های تاریخی است که تأثیر زیادی بر ادبیات و تئاتر جهان داشته‌اند.

درباره کتاب تلاش بیهوده عشق

تلاش بیهوده عشق (Love’s Labour’s Lost) یکی از کمدی‌های اولیهٔ ویلیام شکسپیر است که احتمالاً در دههٔ ۱۵۹۰ میلادی نوشته شده است. این نمایشنامه داستان شاه ناوار و سه ندیم او را روایت می‌کند که سوگند می‌خورند سه سال را به دور از زنان و در انزوای فکری بگذرانند. با ورود شاهزاده‌خانم فرانسه و سه ندیمه‌اش، هر یک از مردان به یکی از زنان دل می‌بندند و سوگند خود را نقض می‌کنند. نمایشنامه پر از بازی‌های زبانی، شوخی‌های کلامی و لطیفه‌هایی است که به سبک کمدی‌های درباری آن زمان نوشته شده‌اند. شخصیت‌هایی مانند آرمادو، دلقک و کشیش با رفتارها و گفتارهای خود به طنز داستان می‌افزایند. پایان نمایشنامه برخلاف بسیاری از کمدی‌های شکسپیر، با وصال عاشقان همراه نیست؛ بلکه زنان به مردان می‌گویند که باید یک سال صبر کنند تا وفاداری‌شان را ثابت کنند. این نمایشنامه به دلیل پیچیدگی‌های زبانی و ارجاعات تاریخی، کمتر از دیگر آثار شکسپیر اجرا شده است. با این حال، در قرن بیستم و بیست و یکم، اجراهای متعددی از آن به روی صحنه رفته است.

کتاب تلاش بیهوده عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعۀ این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک، نمایشنامه‌های شکسپیر و کسانی که به تحلیل‌های زبانی و ساختارهای کمدی علاقه‌مندند، مناسب است.

بخشی از کتاب تلاش بیهوده عشق

«دربار ما دارالعلم کوچکی خواهد بود که همواره

دربارۀ هنر زندگی متفکر خواهد شد.

شما سه نفر برون، دومن و لانگاویل سوگند یاد کرده‌اید که مدت سه سال با من زندگی کنید؛

همدرس من باشید و فرائضی را که در این پیمان ذکر شده، رعایت کنید.

مراسم سوگند شما پایان یافته، اکنون زیر نام خود را امضا کنید:

آن کسی که کوچک‌ترین شرط این پیمان را نقض نماید با دست خود

شرافت خویش را پایمال می‌کند. اگر همان‌طور که سوگند خورده‌اید،

برای این کار مجهز هستید بر سوگند خود صحه گذارید و آن را نگاه دارید.

لانگاویل: تصمیم من قطعی است، این یک امساک سه ساله بیش نیست:

که اگر چه بدن در آرزو می‌سوزد، ولی ضمیر در عیش و نوش خواهد بود،

صاحبان شکم‌های فربه سرهای کوچک و ضعیف دارند،

و اغذیۀ لذیذ دنده‌ها را غنی، ولی عقل را فقیر می‌سازد.»