دانلود و خرید کتاب فهم فلسفه: فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد جون. ا پرایس ترجمه رضا علیزاده
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب فهم فلسفه: فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد

کتاب فهم فلسفه: فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد

معرفی کتاب فهم فلسفه: فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد

«فهم فلسفه: ‌ فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد» نوشته‌ی دکتر جون ا. پرایس استاد دانشگاه و مدرس فلسفه است. این کتاب دومین جلد از مجموعه‌ای سه جلدی است که تلاش دارد تاریخ فلسفه را به صورتی مختصر و قابل فهم برای عموم افراد بیان کند. نویسنده در این جلد از مجموعه فهم فلسفه، از دوران قرون وسطی و پیدایش مسیحیت تا دوران تجدد و ظهور فلسفه‌های ایدئالیستی و ماتریالیستی را بررسی می‌کند. دکتر پرایس به مدت ۳۵ سال به تدریس فلسفه در دانشگاه پرداخت و از همین رو احساس کرد که دانشجویانی که به صورت مقدماتی علاقه به یادگیری فلسفه دارند، با کمبود منبعی مناسب برای شناخت خطوط کلی تاریخ فلسفه مواجه هستند. این کتاب سه جلدی در تلاش است تا به سهم خود پوششی بر این کمبود باشد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: در قرون وسطی، فیلسوفان خدا را مجزا از آفرینش او می‌دیدند. بنا به این طرز فکر، طبیعت الهی یا مقدس نیست. اما جوردانو برونو، اومانیست [یا انسان‌گرای] دورۀ رنسانس، خدا را به‌عنوان موجودی حاضر در آفرینش او می‌دید. برونو مثل رواقی‌های یونان وحدت وجودی بود، کسی که خدا را در همه چیز می‌بیند؛ او اعتقاد داشت که طبیعت الهی و مقدس است. کلیسای کاتولیک جوردانو برونو را به اتهام شرک محکوم کرد و به چوبۀ مرگ با آتش سپرد. به تدریج، درست همان‌طور که فلسفۀ یونانی از اسطوره‌های کهن منشعب شده بود، طبقۀ متوسط دوره رنسانس از اربابان فئودال و قدرت کلیسای کاتولیک جدا شد. در طی دوران رنسانس مقامات دولتی و کلیسا محاکمه‌ها را برگزار می‌کردند، بدعت‌گذاران را می‌سوزاندند، جادوگری را محکوم می‌کردند و دست به جنگ‌های خونین مذهبی می‌زدند. هرچند چنین اعمال خشونت‌باری نتوانست جلوی تفکر فلسفی و علمی جدید را در باب طبیعت انسان‌ها و جهان بگیرد.
pejmannavi
۱۳۹۹/۰۶/۱۵

من این کتابها رو توی طاقچه پیدا کردم و نمونه رو خوندم اما در نهایت نسخه چاپی رو خریدم. کتاب خوب و روان و نسبت به موضوع جذاب نوشته شده. البته یادتون باشه نویسنده تلاش کرده مهمترین فلاسفه تاریخ رو

- بیشتر
جویا
۱۳۹۸/۱۲/۲۳

هر چی جلد اول به‌نظر جذاب می‌اومد و پیشبینی می‌شد در ادامه هم همین روند طی بشه؛ ایندفعه برعکس شد. مخصوصاً به قسمتی که به آرای کشیشان قرون‌وسطی برمی‌خوردم که آشکارا جهت‌گیری‌های نویسنده به صورت آدم سیلی می‌زد؛ اما هر چی

- بیشتر
مهدی شادکار
۱۳۹۶/۱۲/۲۶

مجموعه کتابهای خوب و بی‌نظیر درباره فلسفه به زبان ساده

همۀ چیزهای شریف همان‌قدر دشوارند که کمیاب
Mathilda
به نظر افلاطون جهان مادی پیوسته در تغییر، اما واقعیت راستین ثابت بود و هیچ‌گاه دگرگون نمی‌شد.
علی نوری
در نظر آکویناس خدا نیکی مطلق است و بر هر چیزی عالِم و بر هر کاری تواناست. آنگاه این پرسش برمی‌خیزد که «اگر خدا نیکی مطلق است و بر هر کاری تواناست، علت وجود پلیدی در جهان چیست؟» آکویناس با گفتن این‌که خدا جهان را برای انتقال عشق خود آفرید در پی حلّ این مسئله برآمد.
جویا
کارل مارکس می‌گفت دین نیرویی بوده که مانع از تغییر جامعه شده، زیرا طبقۀ حاکم با بهره‌برداری از دین طبقۀ کارگر را تحت سلطه نگه داشته است. طبقۀ کارگر با اشتغال به خوشی‌های زندگی پس از مرگ و انصراف از اوضاع و احوال زندگی کنونی، دین را به‌عنوان ابزاری برای تسلی خاطر این طبقه در وضعیت ستم‌دیدگی به کار گرفته است.
علی نوری
در طی قرن یازدهم، پاپ گرگوریوس هفتم دست به اصلاحات جدید کلیسایی زد. کشیشان قدرت بیشتری گرفتند و توانستند معین کنند که چه کسی به بهشت یا جهنم برود.
Mathilda
دوست داشتن بیش از اندازۀ یک نفر دیگر به گناه حسادت می‌انجامد.
shogun
اصلاحات دیگر به پاپ، رهبرِ کلیسای کاتولیک رومی و شاهان اروپا مربوط می‌شد. گرگوریوس اعلام کرد که «پاپ نمایندۀ خدا بر روی زمین است؛ او کلید بهشت و جهنم را در دست دارد». پس از آن اقتدار شاه برای حکمرانی باید از جانب پاپ اعطا می‌شد.
Mathilda
عالمان الهیات قرون وسطی بر این باور بودند که چون تعداد اندکی از مردم وحی و مکاشفۀ خدا را دریافت می‌کنند، مردم باید به مرجعیت کسانی که این تجربه را داشته‌اند، ایمان بیاورند
Mathilda
مسیحیت تأثیری بنیادین بر روی فرهنگ باقی گذاشت و به مؤمنانش با ارائۀ آیینِ رستگاری فردی نوعی رهایی جدید هدیه کرد. با این حال تأثیر آن بر روی رشد اندیشۀ مستقل فلسفی در طی قرون وسطی (تقریباً از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ م.) محدود بود، چون نخستین مسیحیان هیچ دیدگاه فلسفی از خود نداشتند. آنها به جای استفاده از استدلال یا محاوره، به ایمان خود به خدا و عیسی مسیح به‌عنوان پسر خدا تکیه می‌کردند. آنها از فلسفۀ یونانیِ «زندگیِ نسنجیده به زیستن نمی‌ارزد» به «چنین می‌گوید خداوندگار!» روی آوردند. کلیدِ استقرار اطاعتِ دینی از مسیحیت این گفتۀ پولس حواری در عهد جدید بود که هر روحی بنده کلیساست، و کلیسا را خداوند به این مقام برکشیده است.
جویا
بنابراین در زندگی به حال ما سودمندتر است که تا جای ممکن هوش و عقل خود را کامل کنیم، و بالاترین خوشبختی و سعادت انسان در همین است
علی نوری

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

قیمت:
۳۲,۵۰۰
تومان