کتاب سؤالهای درست: ده پرسش ضروری برای رهنمونی به سوی زندگی شگفتانگیز
معرفی کتاب سؤالهای درست: ده پرسش ضروری برای رهنمونی به سوی زندگی شگفتانگیز
«سؤالهای درست» نوشته دبی فورد(۲۰۱۳-۱۹۵۵)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است. این کتاب ده پرسش ضروری برای رهنمونی به سوی زندگی شگفتانگیز را مطرح میسازد.
دبی فورد در این کتاب دگرگونکننده با طرح سؤالهای دهگانه، نقشۀ اصلی به دست گرفتن مهار زندگیمان را در اختیار ما قرار میدهد. پاسخ به این پرسشها میتواند انسان را از تردید بر سر هر دوراهی و دامگاههای دشوار زندگی برهاند و او را به سوی انتخاب مسؤولانه براند. این پرسشهای بنیادین، آزادراه زیستن را میان دوگانههای آیندهای الهامبخش یا گذشتهای اسارتبار، خشنودی بادوام یا لذتی آنی، دستیابی به قدرت درونی یا جلب تأیید دیگران، جست و جوی نیکیها یا کند و کاو کاستیها، افزودن بر توان زندگی یا ربودن و کاستن از آن، بهرهگیری از موقعیتها به عنوان شتابدهندۀ رشد و تکامل یا گرزی برای سرکوبی خود، توانمندی یا ناتوانی، عشقورزی با خویشتن یا خودویرانگری، ایمان یا ترس و انتخاب از بخش الهی وجود یا از بخش انسانی، نشانه میگیرد. نویسنده در سراسر کتاب مانند همۀ آثارش، از شیوۀ رواییِ برگرفته از تجارب شخصی و کلاسهای آموزشی خود بهره میگیرد تا بزنگاههای انتخاب را در زندگی روزمره عریان کند؛ باشد که فقط در رویارویی با گلوگاههای حساس و نفسگیر، در پی گزینش راه خود نباشیم و بدانیم هر تصمیم کوچک، پیامدهایی چرخهوار، مرحلهای و گسترده را پیش پای ما میگذارد و ناگزیر، راههایی تازه را به رویمان میگشاید.
کاربردیترین کتاب دبی فورد برای زندگی روزمره
دوبار تا حالا این کتاب رو خوندم😊عالی
یه خورده سخت خوندم، اما سوال های خوبی داخلش بود، به ما یاد میده درست سوال بپرسیم
سلام کتاب های خانم فورد همیشه قابل فهم و کاربردی هستند من از این کتاب هم خیلی استفاده کردم توصیه میکنم مطالعه کنید.
پیشنهاد میکنم این کتاب ارزشمند رو حتماً بخونید. اگر نیمهٔ تاریک وجود رو از بقیهٔ کتابهای دبی فورد مجزا کنیم، سؤالهای درست، کاربردیترین کتاب این نویسندهست.