کتاب هیچ چیز تصادفی نیست
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب هیچ چیز تصادفی نیست
ما در این دنیا موجودی رهاشده نیستیم. ما تنها نیستیم. هر کدام از ما باید در مسیری قرار بگیریم که در آن حس رضایت کنیم.
پروفسور کارل گوستاو یونگ، روانکاو سویسی، زمانی به این نتیجه رسید که مسیری که ما برای آن ساخته شدهایم بدون راهنما و نشانه نیست.او با بنیانگزاری مفهوم «همزمانی» توانست این موضوع را روشن کند که در زندگی حوادث و اتفاقاتی دور از انتظار ما رخ میدهد که مسیر زندگی را از آنچه ما قبلا برنامهریزی کردهبودیم منحرف میکند یا در جاهایی اتفاقاتی میافتد که حس میکنیم ما از جایی بدون آنکه انتظار داشتهباشیم مورد حمایت قرار گرفتهایم.
کتاب «هیچ چیز تصادفی نیست» که به صورت کاملا کاربردی نگاشته شده به شما کمک میکند به دور از اینکه بخواهید اتفاقات زندگی خود را به خوب و بد تقسیم کنید، به دنبال کشف معنای اتفاقاتی باشید که برای شما در حال رخ دادن است.
پس از مدتی کار با این کتاب متوجه میشوید که «هیچ چیز تصادفی نیست» و هر آنچه برای شما رخ میدهد، اگر گوش شنوا داشته باشید، شما را در مسیری که باید در آن قرارگیرید، قرار میدهد و شما از بودن در چنین مسیری و داشتن چنین نگاهی باوجود همه سختیهای راه، خشنود و راضی خواهید بود.
بدیهای خوب بودن، خوبیهای بد بودن
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
این انتشارات کلا همه نسخه های الکترونیکی اش رو با قیمت های فضایی میفروشه
مشابه کتاب کشف حکمت اتفاقات🤔 هشتگ نه به موازی کاری
مطالب کتاب با قانون جذب همسو هست ولی مستدل و منطقی به اثبات قوانینی مثل قانون جذب پرداخته ولی مثل طرفداران قانون جذب سطحی نگر نیست.
واقعا کتاب فوق العاده ایه.کتاب نیست ی مشاوره حرفه ای برای زندگیه البته زندگی حرفه ای
لطفا برا کتابخانه همگانی هم اضافه کنید
کاش بنیادم تخفیف میزد!!