کتاب احساس رضایت: راهی به سوی شادی حقیقی
معرفی کتاب احساس رضایت: راهی به سوی شادی حقیقی
«احساس رضایت: راهی به سوی شادی حقیقی» نوشتهی رابرت جانسن و جری رول است.
نیروهای زندگی امروزی پیوسته ما را وامی دارند که به چیزهای بیشتر دست یابیم و برسیم و در عین حال ما را در جستجوی احساس رضایت به دنیای بیرون سوق میدهند. اما رابرت جانسن، تحلیلگر بینالمللی و مشهور پیرو مکتب یونگ و جری رول، رواندرمان، ما را به درون و به درکی عمیق از شادی حقیقی و ماندگار هدایت میکنند.
جانسن و رول به جای موکول کردن شادی و خرسندی به زمانی دیگر، مکانی متفاوت و شرایطی بهتر (بعد از این که این پروژه را تمام کنم/ آن کار عالی را شروع کنم/ وارد یک رابطهی تازه شوم)، ما را تشویق میکنند «آنچه هست» را بررسی کرده و بپذیریم. این راهنمای آموزنده، خردمندانه و ملایم همه ابزارهای لازم از جمله داستان، اسطوره، شعر و تمرینهای عملی برای بدست آوردن احساس رضایت حقیقی در همین لحظه و همین مکان را در بردارد.
مطمئنا کار سختی است و این کتاب بر اساس تئوری کارل گوستاو یونگ روانکاو شهیر سویسی به زبانی ساده، روان و کاملا کاربردی این کار سخت را برای شما سهل و آسان خواهد کرد.
توی کتابهای الکس جانسون بهترینه ،خیلی عالی تضاد ها ی دیگو وخود در تصمیم گیری و رسیدن به صلح درونی شرح میده از دستش ندید اگه تو این سبک مطالعه میکنید
نویسنده کتاب غالبا بر مبنای نظریات یونگ و به ویژه ناخودآگاه و ناخودآگاه جمعی و نیز برخی ایده های فلسفی و مذهبی الگویی از رضایت درونی رو معرفی می کنه که من به شخصه فکر میکنم شدنیه اما علاوه بر
خیلی عالی بود حتما پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.
یکی دو نکته خوب داشت اما بخش عمده کتاب، فلسفه بافی بدون استدلال، تک بعدی، ساده سازی مسائل پیچیده و بعضا مغایر با علم مغز و اعصاب است. کتاب در واقع خلاصه ی امروزی اندیشه های فیلسوفان رواقی ست و
. از اون دست کتابایِ بسیار لذیذی بود که انگار از اعماقِ وجودت باهات صحبت می کنه🥰 یعنی #رابرت_الکس_جانسون از اون دست نویسنده هاییه که من با لذتِ کاملِ کتاباش رو می خونم؛😍😍 واقعا وجودش موهبتی بوده رویِ این کره؛ روحش شاد🤲💙🤲 . کلا کتاب
من با خوندن نظرات کتاب رو شروع کردم. اما در نیمه رهاش کردم. هیچی ازش دستگیرم نشد درحالی که بقیه خیلی تعریف کرده بودن. چه جوریاس؟ اصلا جمله ها نبهم تکراری و گیجه
ترجمه کتاب خیلی بده اشتباهات نوشتاری داره قابل فهم نیست و باید حداقل دوبار خوانده شودتا قابل فهمتر شود