معرفی و دانلود کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگیsubscriptionAvailable

کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی

۴.۳(از ۱۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی

«راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی» نوشته دُن میگل روییز( -۱۹۵۲)، نویسنده مکزیکی آموزه‌های اخلاقی باستانی بومیان آمریکا و فرهنگ تلتک است.

در این کتاب، نویسنده همراه ما می‌شود تا به شیوه‌ای ملموس و کاربردی، با «چهار پیمان» عهدی دوباره ببندیم. او با آموختن مهارت‌های آگاهی، دگرگون‌سازی و عشق‌ورزی، شمعی در مِه‌آلودگی ذهنمان می‌افروزد تا هیاهوی این بازار مکاره را فروبنشانیم و از اهلی شدن ناخواسته رو بگردانیم. از طریق این آموزه‌های آمیخته با حکمت دیرین و ادراک نوین، توان آن را می‌یابیم تا مهار ذهن رمنده را در دست بگیریم و رؤیاهای جانمان را زندگی کنیم. میگل روییز ما را از اوهام توافق‌های تحمیلی و باورهای رسوبی می‌رهاند و دیگر بار به پیمان‌های چهارگانه بازمی‌گرداند تا آفرینندۀ توانمند کلام پاک باشیم و آزاد از بافتن فرضیات و شخصی گرفتن جزییات، نهایت کوشش خود را به کار بگیریم و بتوانیم در جایگاه استوار انسانی آگاه قامت برافرازیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی
عنوان انگلیسی:The Four agreements companion book : using the four agreements to master the dream of your life,c۲۰۰۰
موضوع:روان‌شناسی عمومی
تعداد صفحه‌ها:۱۷۶ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۰۰۰ تومان

Majid
۱۳۹۵/۰۹/۰۲

کتاب «راهنمای چهار پیمان» برای «چهار پیمان» مثل کتاب «تمرین نیروی حال» می‌مونه برای «نیروی حال». دوستانی که «نیروی حال» و «تمرین نیروی حال» رو خوندن می‌دونن من چی می‌‌گم. پیشنهاد می‌کنم راهنمای چهار پیمان رو حتماً بخونید...بیشتر

حامد
۱۳۹۵/۰۹/۰۹

سپاس از خانم آذرمی بابت ترجمه این کتاب.

آرزو

۱۳۹۵/۰۷/۲۱

بدنیست

بریده‌هایی از کتاب

معجزه‌یِ سپاسگزاری.
۱- کلام خود را پاک کنید با درستی صحبت کنید و فقط آنچه را منظورتان است، بگویید. از کلامی که علیه شماست یا غیبت کردن در مورد دیگران اجتناب کنید. نیروی کلام خود را در جهت حقیقت و عشق به کار ببرید.
mary.sa
ایمان کورکورانه، ایمانی‌ست که باید از آن دفاع و آن را بر دیگران تحمیل کنیم تا احساس اعتبار و امنیت به ما ببخشد.
mary.sa
می‌دانیم که آدم‌ها هرگز آنچه را به آن‌ها می‌گوییم، باور نمی‌کنند؛ مگر این که شیوۀ رؤیاپردازی خود را تغییر دهند.
nima
ما می‌دانیم آن کسی که باور داریم باید باشیم نیستیم، از این رو احساس می‌کنیم اشتباهی، سرخورده و فریبکار هستیم. سعی می‌کنیم خود را پنهان کنیم و وانمود می‌سازیم کسی هستیم که نیستیم. در نتیجه، احساس می‌کنیم اصیل نیستیم و برای این که دیگران به این کاستی ما پی ‌نبرند، نقاب‌های اجتماعی بر چهره می‌گذاریم.
nima
خودتان و همین‌ طور دیگران را باور نکنید. اگر باور نکنید، آنچه حقیقت نیست، در برابر چشمان شما محو می‌شود. فقط آنچه حقیقت است باقی می‌ماند، زیرا آنچه حقیقت است، نیازی ندارد که کسی آن را باور کند.
بهترین سال زندگی: آرزو کنید، برنامه‌ریزی کنید، زندگی کنید!
تراوش روشنایی: از جان‌های سوزان تا سرچشمه‌ای تابان
وجود مقدس شما
دبی فورد
گام‌های آگاهی: از آیین «آورندگان نور» تا هنر «بازآفرینی»
جان و جانان
بازتاب سایه
دیباک چوپرا
سفر زندگی
جیمز هالیس
100 پیام انرژی‌زا (چگونه باانگیزه به اهدافتان برسید)
مهتاب علیمرادی