کتاب ماهی سیاه کوچولو
معرفی کتاب ماهی سیاه کوچولو
«ماهی سیاه کوچولو» نمایشنامهای به قلم منوچهر خاکسار هرسینی، بر اساس داستانی به همین نام به قلم صمد بهرنگی(۱۳۴۷-۱۳۱۸) است. همچنین ترجمه انگلیسی این نمایشنامه نیز در این کتاب آمده است. این نمایشنامه در سال ۱۹۸۲ در تئاتر TNCدر شهر نیویورک به مدت دو ماه بهروی صحنه رفت.
از آنجا که این نمایش موزیکال، کاری تازه در عرصهی تئاتر امریکا بود، توجه بسیاری از منتقدان و اهل فن را به خود جلب کرد و بازتاب گستردهای در رسانههای منطقهای و ملی داشت. از جمله مصاحبهی دیوید جان کلاین خبرنگار شبکهی CBS بود. او در این مصاحبه وقتی از نویسنده – کارگردان میپرسد که چرا وی چنین موضوعی را انتخاب کرده، هرسینی میگوید: بهخاطر شرایط موجود سیاسی در جهان امروز من این داستان را انتخاب کردم. زیرا امروز مردم در کشورهایی مانند نیکاراگوئه، السالوادور، فلسطین و ایران برای احیای حقوق خود و رسیدن به دموکراسی در مبارزهاند، شخصیت اصلی داستان یعنی ماهی سیاه کوچولو نیز برای رسیدن به دریا که سمبل آزادی است تلاش میکند.
خیلی کتاب عالی بود حتما توصیه می کنم این کتاب را بخوانید👍
یک کتاب بسیار عالی که یجورایی ربط داره به اجتماع سیاسی... نباید توی هیچ مرحله از زندگی کم اورد و باید تا آخرش پیش رفت 👍 انگیزه های خاصی داره این کتاب و فکرشو نمیکردم نویسنده ایقدر خوب به تمامی ابعادش
قدرت تاثیرگذاری.. 🦋
بخوانمش، چشم