دانلود و خرید کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر هانس کریستین اندرسن ترجمه احمد کسایی‌پور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر

کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر

معرفی کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر

کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر نوشتهٔ هانس کریستین اندرسن و ترجمهٔ احمد کسایی‌پور است. انتشارات شرکت کتاب هرمس این مجموعه داستان کوتاه را برای کودکان و نوجوانان روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر

کتاب قصه های آفتاب و چند قصه دیگر یک کتاب مصور اثر هانس کریستین اندرسن است. این کتاب شامل ۱۴ داستان کوتاه برای گروه سنی «ج» و «د» است. داستان‌های هانس کریستین اندرسن برای کودکان به خیال‌انگیزی معروف است و به تقویت قوهٔ تخیل کودکان کمک می‌کند. در داستان‌های او به عناصر طبیعت توجه ویژه‌ای شده است؛ مثلاً در داستان قصه‌های آفتاب شخصیت‌های اصلی باد و باران و آفتاب هستند که بر سر بازگوکردن قصهٔ خود دعوا می‌کنند. آفتاب وقتی شروع به داستان‌سرایی می‌کند، داستان یک قوی زیبایی را تعریف می‌کند که به دیگران کمک می‌کند.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب قصه‌های آفتاب و چند قصه دیگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان و نوجوانانی که دوستدار ادبیات داستانی و قالب داستان کوتاه هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

درباره هانس کریستین اندرسن

هانس کریستین اندرسن (Hans Christian Andersen) ۲ آوریل ۱۸۰۵ در شهر ادنسه در دانمارک به دنیا آمد. اوضاع مالی خانواده چندان خوب نبود، اما پدر به ادبیات علاقه و کتاب‌هایی داشت و برای کودکش هم داستان‌هایی از هزارویک‌شب و نمایشنامه‌های شکسپیر را می‌خواند؛ پدر همچنین معتقد بود که خانواده‌ٔ آن‌ها به خانواده‌ای اشرافی و سطح‌بالا تعلق دارد. هرچند این موضوع در تحقیقات مختلف اثبات نشد. شایعهٔ دیگری نیز میان مردم دانمارک بر سر زبان‌ها است. اینکه هانس، پسر نامشروع پادشاه دانمارک است. این شایعه از اینجا آب می‌خورد که او هزینهٔ تحصیلات هانس را بر عهده گرفته بود. هانس از کودکی به تئاتر علاقه داشت. او در تئاتر رویال کپنهاگ پذیرفته شد، اما پس از گذشت مدتی به بلوغ رسید و صدایش تغییر کرد. به‌همین‌دلیل هم از تئاتر خارج شد. پس از اینکه از تئاتر بیرون آمد، شروع به نوشتن کرد. گاهی داستان می‌نوشت و گاهی شعر می‌سرود. در همان دوران فردی پیدا شد که هزینه‌های تحصیلات او را تقبل کرد. به‌این‌ترتیب اندرسن توانست تحصیلاتش را کامل کند. دربار پادشاه نیز که از خواندن داستان‌های او لذت برده بود، هزینه‌ای برای او فراهم کرد تا به تحصیلات و سفر بپردازد. به لطف این کمک‌هزینه‌ها او توانست به کشورهای مختلفی سفر کند و با نویسندگان مشهوری مانند چارلز دیکنز، ویکتور هوگو، برادران گریم، والتر اسکات، بالزاک و الکساندر دوما آشنا شود. آندرسن اولین اثرش برای کودکان را در سال ۱۸۵۳ منتشر کرد. این اثر نه‌تنها با استقبال روبه‌رو نشد، بلکه بسیاری از منتقدان نیز از او خواستند تا از این شیوهٔ نوشتن دست بردارد. در سال ۱۸۳۹ بود که اولین مجموعهٔ قصه‌های پریان را منتشر کرد. این‌بار هم منتقدان روی خوشی به کتابش نشان ندادند؛ چراکه به عقیدهٔ آن‌ها قصه‌هایی با ادبیات تعلیمی و پند و اندرزهای اخلاقی بهتر از قصه‌های پریان بود، اما مخاطبان داستان‌هایش که بچه‌ها بودند، این داستان‌ها را خیلی بیشتر از ادبیات تعلیمی دوست داشتند. اندرسن قصه‌های بسیاری دارد که به بیش از ۱۵۰ زبان ترجمه شده‌اند. از میان کتاب‌های هانس کریستین اندرسن تعدادی از آن‌ها مشهورتر و محبوب‌تر از بقیه آثارش هستند: «پری دریایی»، «بندانگشتی»، «جوجه‌اردک زشت»، «ملکهٔ برفی»، «دختر کبریت‌فروش» و «لباس جدید امپراطور». یکی از مهم‌ترین و معتبرترین جوایز ادبیات کودکان و نوجوانان، جایزهٔ هانس کریستین اندرسن است. نام دیگر این جایزه «نوبل کوچک» است. این جایزه یک مدال طلا و یک دیپلم افتخار دارد. دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) این جایزه را در سال ۱۹۵۶ بنیان نهاده و هر ۲سال یک‌بار آن را به آفرینندگان کتاب‌های برجستهٔ کودکان و نوجوانان، نویسنده و تصویرگر، اهدا می‌کند. فرشید مثقالی، تصویرگر ایرانی، در سال ۱۹۷۴ موفق به دریافت این جایزه شد. از میان نویسندگان ایرانی، هوشنگ مرادی‌کرمانی، فرهاد حسن‌زاده، احمدرضا احمدی و محمدرضا یوسفی جزو نامزدهای این جایزه بوده‌اند. در یک مصاحبه از اندرسن پرسیدند که چرا داستان زندگی خود را نمی‌نویسی؟ و او در پاسخ گفته بود که من داستان زندگی خودم را نوشته‌ام. این داستان جوجه اردک زشت نام دارد! هانس کریستین اندرسن در ۴ آگوست ۱۸۷۵ در دانمارک از دنیا رفت. آرامگاه او در گورستانی در کپنهاگ قرار دارد.

بخشی از کتاب قصه‌های آفتاب و چند قصه دیگر

«دانشجو هم با آیدا کوچولو موافق بود:

ــ گلها بلد نیستند حرف بزنند، ولی می‌توانند علامت بدهند. مگر ندیده‌ای وقتی نسیم ملایمی می‌وزد، گلها به طرف همدیگر سر تکان می‌دهند و با برگهایشان علامت می‌دهند؟ این هم یک‌جور حرف زدن است دیگر.

ــ پروفسور هم معنی علامتهای آنها را می‌فهمد؟

ــ بله که می‌فهمد. یک روز صبح آمد توی باغش و دید که برگ بزرگ و نوک‌تیز گزنه دارد به گل میخک قرمز باشکوهی علامت می‌دهد: «تو خیلی خوشگلی، من خیلی دوستت دارم.» ولی پروفسور از این طرز حرف زدن خوشش نیامد، این بود که با کف دست به برگهای گزنه ضربه زد، چون آنها انگشتهای گزنه بودند. تیغهای گزنه هم چنان در دست پروفسور فرورفت که پروفسور دیگر از آن وقت دست به گزنه نزده.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۷۵٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

حجم

۳۷۵٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان