معرفی و دانلود کتاب قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه

کتاب قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه

۴.۳(از ۸۰ امتیاز)

معرفی کتاب قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه

کتاب لباس جدید پادشاه نوشته هانس کریستین اندرسون با ترجمه سهیلا رمضانی از سری کتاب‌های گروه انتشاراتی دانی برای کودکان و نوجوانان است. این کتاب‌ها که در قالب متنی و صوتی منتشر می شوند علاوه بر سرگرم‌کردن بچه‌ها و فراهم کردن اوقاتی لذت‌بخش برای آنان، آموزش‌هایی کاربردی در زمینه‌های مختلفی مثل افزایش خلاقیت، یادگیری مهارت‌های زندگی و.... دارند. انتشارات دانی در سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسان‌سازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر صاحب‌امتیاز نشرهایی همچون شیرمحمدی، دلفین، یاس کبود و... است. هدف اصلی این نشر پیشرفت دا‌نش آموزان و درگیر کردن آنها با لذت یادگیری است کتاب قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه که در نشر دلفین به چاپ رسیده است داستان جذاب و آموزنده‌ای برای کودکان روایت می‌کند.

خواندن کتاب لباس جدید پادشاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مخاطبان کتاب‌های انتشارت دانی کودکان دبستانی هستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قصه‌های شیرین جهان؛ لباس جدید پادشاه
قیمت کتاب:۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قصه‌های شیرین جهان، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Nika
۱۳۹۹/۰۴/۲۱

من عاشق کتاب های هانس کریستن اندرسن هستم من کتابش را همین تازگی خریدمش ۶۶ قصه از هانس کریستن اندرسن حتما کتاب های این نویسنده را بخوانید من به همه این کتاب را توصیه میکنم خیلی قشنگ ا😄

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️
۱۴۰۰/۰۵/۱۲

خوب بود تصاویر زیبایی هم داشت🍃💚

مریم کریم زاده
۱۳۹۹/۰۸/۰۸

داستانی که ظاهرش میگه برای بچه هاست,,,,, منتها میشه آدمهای اطراف پادشاه رو اطراف خودمونم ببینیم, گاهی کسی از چیزی نامفهوم تعریف و تمجید میکنه,مثلا یه سلبریتی, بقیه برای اینکه بهشون برچسب بیسوادی و بی کلاسی زده نشه,به پیروی از هم...بیشتر

یاسمن

۱۳۹۹/۰۷/۰۷

عالیه خیلی باحال

📝📚دنیای کتابی من :)
۱۴۰۰/۰۶/۰۹

سلام✋🌹من نسخه چاپی اش را دارم خیلی جالب بود من چند بار خوندم 😊خواهرم همش به لباس هاش نگاه می کرد ولی وقتی داستان را براش خوندم کمتر به لباس اهمیت می داد حتما بخونید🌹

leilapap
۱۳۹۹/۰۸/۱۶

من خودم این کتاب رو دارم که مال 10 سالگی بود الانم دارم اما مال داداشم ولی باز برای اون کسایی که ندارن توصیه میکنم ❤️❤️

~•~
۱۳۹۹/۰۷/۰۸

من این رو در طاقچه نخوندم ولی توی کتابخانه خوندمش بسیار جذاب بود پیشنهاد میکنم بخونید

۱۳۹۹/۰۴/۲۱

زیبا بود😘❤