معرفی و دانلود کتاب پول به دست بیاور pdf + خلاصه رایگان

کتاب پول به دست بیاور

۴.۷(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پول به دست بیاور

کتاب پول به دست بیاور نوشتهٔ سیندرز مک لئود و ترجمهٔ امیرعلی خلج است. انتشارات سیمای شرق این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده و درمورد امور مالی شخصی است.

درباره کتاب پول به دست بیاور

کتاب پول به دست بیاور که با تصویرسازی‌های سیندرز مک لئود منتشر شده، یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «خرگوش کوچولوها و پول» و برای کودکان است. کودک در این داستان با خرگوش کوچکی به نام «بانی» آشنا و همراه می‌شود. بانی همراه با مادر و برادرش («تونی») زندگی می‌کند. آن‌ها یک حیوان خانگی به نام «باک» هم دارند. این خانواده در سرزمینی به نام «بانی‌لند» زندگی می‌کنند؛ جایی که در آن وقتی خرگوش‌ها چیزی می‌خرند، به‌جای پول هویج به فروشنده می‌دهند! این داستان را بخوانید تا با امور مالی شخصی آشنا شوید. با کمک این داستان می‌توانید در آینده فردی مستقل باشید.

خواندن کتاب پول به دست بیاور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پول به دست بیاور و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پول به دست بیاور
برچسب:مجموعه خرگوش کوچولوها و پول

ahmadiii
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۱۶

کتاب خیلی خوبیه مفهوم پول رو آموزش میده و میگه که باید برای موفق شدن تلاش کرد .

محمد عرفان
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۳

در اصل برای بردار کوچیکم دانلود کردم و اون انتظاری که از مفهوم داستان برای تلقین مفاهیم خوب در مورد پول به ی بچه هفت ساله رو داشتم نگرفتم، برای وقت گذروندن کنار بچه ها بد نیست:)