معرفی و دانلود کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چینsubscriptionAvailable

کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین

۳.۶(از ۱۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین

کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ بلبل امپراطور چین انتشارات پرتقال منتشر کرده است. مجموعه نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک است که نشر پرتقال منتشر کرده است. این مجموعه کتاب آثار نویسندگان مشهور جهان جیمز جویس، هانس کریستین اندرسون و شارل پرو است. این کتاب نوشته شارل پرو است.

درباره کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین

امپراتور بزرگ چین عاشق صدای بلبلی می‌شود که در جنگل آواز می‌خواند و آن را به کاخ خودش می‌آورد. بلبل با این‌که به‌خاطر دوری از جنگل ناراحت است، اما برای شاد کردن پادشاه هر روز برایش آواز می‌خواند. روزی یک هدیه برای پادشاه می‌رسد؛ یک بلبل ماشینی طلایی! بلبل جنگلی که دیگر پرنده‌ موردعلاقه‌ امپراتور نیست، به جنگل برمی‌گردد، اما سالیان بعد بالای سر امپراتور پیر و مریض حاضر می‌شود.

خواندن کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نویسنده های بزرگ، خواننده‌ های کوچک؛ بلبل امپراطور چین

۱۴۰۲/۰۸/۲۵

داستان خیلی روان است ویاد قصه های قدیمی می اندازد

کتاب خوان
۱۴۰۰/۰۶/۱۵

کتاب خوبه تو تلویزیون هم نشون داده زیادی بچگونه هست به نوجوان ها توصیه نمیکنم رمان بهتره🐳

کتابخوان اعظم(جمشید)
۱۴۰۴/۱۲/۱۲

زیادی بچه گانه بود ولی در کل قشنگ بود

ریحانه خانوم
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۳/۰۸

از نویسنده معروفی مثل هانس کریستین اندرسون انتظار چنین داستان معمولی نداشتم. و از اون عجیب تر این بود که انتشارات پرتقال این کتاب رو حاضر شده چاپ کنه. داستانی بدی نبود ولی جذاب هم نبود. عناصر داستانی خیلی کم...بیشتر

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۰۵

نسخه ی دیگری از این داستان را وقتی بچه بودم خوانده بودم و خیلی دوست داشتم. این نسخه کمی نسبت به اون از غم داستان کم کرده و برای بچه ها میتونه داستان خوبی باشه.

بیتا احمدی
۱۴۰۲/۰۱/۱۵