کتاب خانواده بالای پله ها
معرفی کتاب خانواده بالای پله ها
کتاب «خانواده بالای پله ها» نوشتۀ لیسا جول و ترجمۀ محبوبه قربانیان است و انتشارات آوند دانش آن را منتشر کرده است. خانوادۀ بالای پلهها، رمانی جذاب، عجیب و پرتعلیق است.
درباره کتاب خانواده بالای پله ها
رمان خانوادۀ بالای پلهها از جایی آغاز میشود که لیبیِ ۲۵ساله که از یکسالگی به فرزندخواندگی گرفته شده بود، یک نامه از طرف مشاوران حقوقی شرکت رویال دریافت میکند. لیبی میداند که آن نامه از طرف وکیل است اما نمیداند که آیا برای خواندنش آمادگی دارد یا نه. درحالیکه مادر لیبی پشت خط است، او نامه را باز میکند و متوجه میشود که یک عمارت بزرگ خانوادگی را به ارث برده است. این ارثیه لیبی را ترغیب میکند تا به دنبال کشف هویت واقعی خود برود اما نمیداند که این جستجو رازهای عجیب و پیچیدهای را برملا میکند که زندگیاش را تغییر میدهد
کتاب خانوادۀ بالای پلهها رمانی سراسر شگفتی است و از همان صفحات ابتدایی، خواننده را گیر میاندازد و با تعلیقات فراوانی که دارد تا پایان او را همراه میکند. شخصیتپردازی قوی در رمان خانوادۀ بالای پلهها و همچنین اتفاقات پیشبینیناپذیر از دیگر نقاط قوت رمان است. کتاب خانوادۀ بالای پلهها، از کتابهای پرفروش نیویورکتایمز بود و همچنین بهعنوان نامزد بهترین داستان تریلر گودریدز در سال ۲۰۱۹ انتخاب شد. از دیگر آثار لیسا جول، نویسندۀ کتاب میتوان به «خیابان رؤیایی ۳۱»، «خانهای که در آن بزرگ شدیم»، «سی هیچ»، «یک دوست خانوادگی»، «شگفتی تک ضربه» و «مهمانی رالف» اشاره کرد.
خواندن کتاب خانواده بالای پله ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران رمانهای خارجی و علاقهمندان به داستانهای مهیج و پرتعلیق پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خانواده بالای پله ها
«اگر بگویم پیش از آمدن آنها، کودکی معمولی داشتم، اشتباه است. درست است که همه چیز خیلی از حالت عادی خودش دور بود، اما همه چیز طبیعی به نظر میرسید، چون من زندگی را اینطور میشناختم. حالا بعد از چند دهه تجربۀ زندگی میتوانم بفهمم که همه چیز چقدر غریب بوده است. وقتی که آنها آمدند من تقریباً یازده سال داشتم و خواهرم نهساله بود. آنها بیشتر از پنج سال با ما زندگی کردند و همه چیز را زیادی شوم و نحس کردند. من و خواهرم باید یاد میگرفتیم چگونه زنده بمانیم و وقتی من شانزدهساله بودم و خواهرم چهاردهساله. آن نوزاد آمد.»