دانلود و خرید کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی محمدجواد جزینی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی

کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی

معرفی کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی

کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی نوشتهٔ محمدجواد جزینی است. انتشارات علمی و فرهنگی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی

با آغاز تنش میان ایران و عراق در شهریور ۱۳۵۹، جنگی آغاز شد که هشت سال به طول انجامید. این جنگِ نسبتاً طولانی، تأثیرات فراوانی بر زندگی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور داشت. اگرچه این تجاوز با قطعنامۀ ۵۹۸ در سال ۱۳۶۸ ش به پایان رسید، اما تأثیرات آن سال‌ها باقی خواهد ماند. در طول سال‌های جنگ، مردان و زنان بسیاری با بیرون راندن دشمن از سرزمین اشغال‌شدۀ خود، رشادت‌ها و حماسه‌های بسیاری آفریدند. تجلی این رویداد در آثار منتشرشدۀ این سال‌ها، انعکاس نسبتاً عمیقی داشته است.

گفته‌اند که جنگ، پدیده‌ای مردانه است، اما همواره این زنان‌اند که قربانیان خاموش و گمنام جنگ‌ها بوده‌اند. از آنجا که در بسیاری از صحنه‌های جنگ، تنها مردان میدان‌دار نبردها بوده‌اند، در نگاه اول شاید به نظر برسد که زنان در این کارزار نقش پرثمری نداشته‌اند، اما زنانی هم بوده‌اند که گاه در صحنه‌های نبرد، گاهی در پس خط مقدم و توسعاً در پشت جبهه و در کانون خانواده، نقش پرتأثیری داشته‌اند. در اغلب کتاب‌های چاپ‌شده در حوزۀ دفاع مقدس، زنان شخصیت‌های صبوری هستند که با وجود تحمل مصیبت‌های فراوان، شجاعانه و امیدوارانه برای رسیدن به پیروزی تلاش می‌کنند؛ البته در برخی آثار، در هم شکسته شدن زنان زیر بار مصیبت‌ها و آفت‌های پس از جنگ نیز روایت شده است. در برخی خاطره‌نگاری‌های جنگ که بیشتر به روایت مقاومت‌های شهری و خصوصاً ماه‌های آغاز جنگ می‌پردازد، جلوه‌هایی از حضور زنان در عرصۀ رزم بیان شده است. محمدجواد جزینی در کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی کتاب‌شناسی تحلیلی و موضوعی از آثار زنان نویسنده گردآوری کرده است.

خواندن کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران پژوهش‌های ادبی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زنان نویسنده جنگ تحمیلی

«مجموعه داستان ساحل خاکستری، نوشتۀ مهری ماهوتی و با نقاشی آراسته رزاقی که توسط سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، انتشارات مدرسه منتشر شده است. این کتاب شامل سه داستان کوتاه دربارۀ خانوادۀ آزادگان است. در داستان «بوی بهار»، پدری از اسارت بازمی‌گردد و پسر کوچکش در تلاش برای چیدن سیبی که از مدت‌ها پیش آن را بر بالای درخت، برای پدر نشان کرده، دچار حادثه و بیهوش می‌شود. وقتی به هوش می‌آید، پدر را با سیبی در دست، بر بالین خود می‌بیند. داستان «چشم به راه»، قصۀ دو دوست است که پدر یکی از آن‌ها شهید شده و پدر دیگری، مفقود. حسن، پسر رزمندۀ مفقودالاثر، به سبب مشکلات مالی و بی‌خبری از پدر، قصد رفتن از آن محل را دارد و مصطفی نگران است، اما روزی پدر حسن بازمی‌گردد و همه با هم به بهشت زهرا، بر سر مزار پدر مصطفی می‌روند. در «ساحل خاکستری»، پدر پسری همراه یک دوست به جبهه می‌روند. دوست پدر اسیر می‌شود و پدر مفقود. پسر پس از بازگشت دوست پدر از اسارت، مادرش را گریان می‌بیند. در دست او پلاک پدرش است و خبر از شهادت پدر می‌دهد.

کتاب مسافر سرزمین خاکستر، نوشتۀ مهری ماهوتی و با تصویرگری محمد حسین کارگر شریف، توسط کنگرۀ بزرگداشت سرداران شهید سپاه و سی و شش هزار شهید استان تهران، برای گروه سنی «د» منتشر شده است. نویسنده در این کتاب با استفاده از خاطرات موجود دربارۀ سردار سرلشکر پاسدار جاویدالاثر، حاج احمد متوسلیان، داستان‌های کوتاهی آفریده است تا خوانندگان نوجوان را با خصوصیات اخلاقی و رفتاری این شهید گرانقدر آشنا کند. دو داستان کوتاه اول،‌ مربوط به دوران قبل از انقلاب اسلامی است و داستان‌های بعدی به مسائل جنگ و دلاوری‌های شهید حاج احمد متوسلیان در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، سلوک وی با دوستان و هم‌رزمان، نحوۀ فرماندهی و مسئولیت‌پذیری وی در قبال افراد تحت فرماندهی و سرپرستی‌اش و همچنین نمازها و عبادات خالصانۀ این سردار جاوید پرداخته‌اند. در پایان کتاب نیز شرح کوتاهی از زندگی این سردار رشید اسلام درج شده است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۲۱٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۷۰ صفحه

حجم

۲۲۱٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۷۰ صفحه

قیمت:
۶۲,۰۰۰
تومان