کتاب کودکستان آقا مرسل
خواندن نظراتمعرفی کتاب کودکستان آقا مرسل
«کودکستان آقا مرسل» نوشته داوود امیریان(-۱۳۴۹)، نویسنده معاصر ایرانی در حوزه دفاع مقدس است. این کتاب که جلد دوم کتاب گردان قاطرچیها به شمار میرود با ادبیات طنز برای گروههای کودک و نوجوان نوشته شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
رزمندگان گردان بلال در دستهها و گروهانهای مختلف با نظم و ترتیب میدویدند. دستها روی سینه و گامها به اندازه برداشته میشد. خورشید کمکم از پس کوههای مشرق در حال طلوع بود و نور درخشان و طلاییاش مثل نیزههای درخشان در آسمان رها میشد.
پرندگان سحرخیر پرصدا در آسمان قیقاج میرفتند. بوی خوش گل و سبزه در تپههای سرسبز و پرگلوگیاه پخش شده بود. صدای آب رودخانه که نزدیک اردوگاه در جریان بود، مثل موسیقی جادویی همیشگی، جان خستهی رزمندگان عرقکرده را تازه میکرد. فقط دانیال بود که بیتوجه به اینهمه زیبایی، بو و صدای خوش، آخر از همه با هیکل چاق و سنگین خود میدوید و ناله و شکوه میکرد. پهلوهایش درد گرفته بود و سینهاش خسخس میکرد. صورت و بدنش خیس عرق شده بود و به سختی نفس میکشید. برای لحظهای دویدنش کند شد. دست روی پهلوی راستش گذاشت و ایستاد، دولا شد، و شروع به ناله کرد.
سیاوش پا کند کرد و خودش را به دانیال رساند. کف دو دستش را روی کتفهای دانیال فشار داد و گفت: «باز که شروع کردی دانیال، میخواهی تنبیه بشی؟»
دانیال نفسنفسزنان با درد و ناله گفت: «دیگه نمیتونم، دارم میمیرم.»
سیاوش به کتفهای دانیال فشار آورد. دانیال بیاراده شروع به دویدن کرد؛ اما دویدنی که نه دویدن بود نه پیادهروی. انگار پابرهنه باشد و تیغ و شیشهی شکسته در کف پاهای برهنهاش رفته باشد، لنگلنگان بهجلو هل داده شد.
نگو این حرف رو پسر. باورم نمیشه تو همون دانیال تیزوبز چندماه پیش باشی. رفتی مرخصی سرحال بشی، چاق و خیکی برگشتی؟
مترسک مزرعه آتشین
خاطرات خونآشام عاشقفرهاد حسنزاده
فرمانده من؛ دفتر اولرحیم مخدومی
۱۶,۵۰۰۷۰%
کتاب های آقای داوود امیریان خیلی بامزه و جذاب هست
درود می فرستم به خاطر کتاب های خوبشون به آقای امیریان بسیار عالی و طنز گونه بود .
عالی بود بسیار خنده دار فقط آخرش اشکم دراومد
انقد خوبه که نمیشه نظر داد... نه به خندیدن های اولش ... نه به اون گریه های آخرش ... این کتاب فقط به خاطر یک نویسنده عالی و قهار است . (چجوری میشه که گفتم نمیشه نظر داد ولی خودم نظر دادم ؟؟!! چه
داستانی جذاب درباره ی هشت سال جنگ تحمیلی با چاشنی طنز و به زبان ساده، که خیلی قشنگ و طنزگونه ماجرا ها،سختی ها،خوشی ها رو میگه،اینقدر قشنگ که ناخودآگاه عینه یه دومینو تمامِ صحنه و ماجرا توی ذهن شکل می
بی نظیر بود مثل گردان قاطرچی
من این کتاب را خیلی دوست داشتم و به شما هم پیشنهاد می دم بخونید پنج ستاره هم کمه آقای امیریان نویسنده ی فوق العاده ای هستش و همه ی اثر های ایشان محشره
هم گریه داشت و هم خنده. عالی بود، پیشنهاد می کنم همه ی این مجموعه رو بخوننید. کاشکی یکی اینا رو فیلم میکرد😔
نسخه چاپیش رو دارم خیلی کتاب قشگنیه🥰
این کتاب عالی و سراسر از طنز بود تمام ویژگی های یک کتاب خوب رو داشت گاهی درحال خندیدن بودم و در آخر هم گریه می کردم بسیار زیبا بود و خواننده رو باخودش همراه میکرد و کاری میکرد که