٪۵۰
کتاب نقطه ته خط
مهرداد صدقیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب نقطه ته خط
این اثر گزیده طنزهایی است که در نشریههای گلآقا، هفتهنامه سلامت و سپید منتشر شده است. نویسنده سعی کرده است مطالبی را در این کتاب بگنجاند که با مرور زمان هیچگاه غبار کهنهگی بر آن ننشسته و تازگی خود را همواره برای مخاطب هر دوران داشته باشد.
«نقطه ته خط» از گفتن لطیفه هم ابایی ندارد و در انتهای کتاب، این صدقی است که بسان یک جوکر قدرتمند، توان قلمی خود را در حوزه طنز به رخ میکشد و لطایفی پاکیزه قابل استفاده در هرگونه مجلسی را در قالب «وبلاگیات» به مخاطب عرضه میکند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نقطه ته خط و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | نقطه ته خط |
توی پرانتزسیدسعید هاشمی
مترسک مزرعه آتشینداوود امیریان
عشق با نان اضافهسیدسعید هاشمی
ببرهای زخمی حکیمیهحسام حیدری

واقعا خــــــــیلــــــــــــــــی باحاله هم این هم آبنبات پسته ای و هلدار👍👍 کلا آقای صدقی طنز نویس فوق العاده ای هستند
طنز پردازی خلاقانه جناب صدقی در این کتاب مشکلات و معضلات اجتماعی را بشکلی متفاوت نشان داده بود . قسمتی از داستان چرا فقط آدم باید کتاب بخواند: نا امنی ناشی از سرقت ادبی همه قفسه ها را فرا گرفته بود در...بیشتر
خوب این 1000تومنیا رو مجانی کنید تا دعاتون کنیم ننه مگه چی میشه
کامل نخواندم، داستان اول بی مزه بود دیگه ادامه ندادم.
کتاب پنجم واقعا داستان هاش خلاقانست با خوندن هر کتاب بیشتر شیفتش میشم
بسیاری از مشکلات جامعه رو بصورت طنز بیان کردن👌🏻 داستان هایی که مربوط به انسان های غارنشین هست از همه خنده داره تره😂
داستان های کوتاه و خوبی داره ولی به نظرم جذاب نیست که حدود ۱۶۸صفحه رو بخوای وقت بذاری و بخونی !!! سلیقه من نبود
جالب بود. از بازی نویسنده با کلمات لذت میبردم. یه جاهایی هم خندیدم.
بر خلاف بقیه آثار نویسنده این کتاب چندان جالب نیست و خیلی رنگ و بوی طنز نمیده. اما خلاقیت نویسنده تو بازی با کلمات و اشیا واقعا جالبه.
به نسبت مجموعه کتاب های آبنبات که از همین نویسنده بود و خوانده بودم این کتاب برایم جذاب نبود
مجموعه داستان طنزه. بعضی از داستانهاش جالبن ولی بعضی نه. من که تا وسطاشو خوندم.
آب نبات هل دار ایشون عالی بود ولی این خیلی جالب نیست. البته قیمت پایینی داره و از یه بستنی عروسکی هزار تومنی شیرین تره.
عالے بهترین ای طنز ایران
در حد دو ستاره بامزه بود!
خلاقیت این کتاب بی نظیره