دانلود و خرید کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا ابوالقاسم فردوسی
تصویر جلد کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا

کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا

انتشارات:نشر قطره
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا

کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا نوشتهٔ ابوالقاسم فردوسی و حاصل تصحیح و کوشش سیدمحمد دبیرسیاقی است. نشر قطره این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا

محتوای کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا به‌گفتهٔ فردوسی، از دفتری به نظم آورده شده؛ منظور از «دفتر» احتمالاً همان شاهنامهٔ نثر به قلم ابومنصوری است. این داستان را از پیری دانسته‌اند که دانشمند و سخنور بوده است. این پیر، «آزاد سرو» نام داشته و نسب خود را به «سام نریمان» رسانیده و از ملازمان «احمد بن سهل» بوده و نامهٔ خسروان (یعنی خدای‌نامه) را در اختیار داشته است. این چند داستانِ جداشده از متن کامل شاهنامه را در کتاب حاضر بخوانید.

شاهنامه اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی توسی (بزرگ‌ترین حماسه‌سرای تاریخ ایران و یکی از برجسته‌ترین شاعران جهان) حدودا از ۶۰ هزار بیت تشکیل شده و یکی از بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین حماسه‌های جهان است که سرودن آن ۳۰ سال زمان برد. درون‌مایهٔ این اثر برجستهٔ ادبی از اسطوره‌ها، افسانه‌ها و تاریخ ایران از ابتدا تا فتح کشور به‌وسیلهٔ اعراب در قرن ۷ هجری قمری تشکیل شده که در طی ۴ نسل پادشاهی پیشدادیان، کیانیان، اشکانیان و ساسانیان رخ داده است. هنگامی که دانش و ادبیات در ایران به زبان عربی بودند، فردوسی با سرودن شاهنامه منجر به زنده‌شدن و احیای زبان پارسی شد. یکی از منابع مهمی که فردوسی برای سرودن شاهنامه از آن بهره برد، شاهنامهٔ ابومنصوری بوده است. شاهنامه تأثیر بسیاری بر ادبیات جهان گذاشته است و شاعران بزرگی مانند گوته و ویکتور هوگو آن را تحسین کرده‌اند. شاهنامه به‌عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اثر به زبان فارسی شناخته شده و به همه زبان‌های زنده ترجمه شده است.

خواندن کتاب داستان رستم و شغاد، پادشاهی بهمن اسفندیار، همای، داراب، دارا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات کهن ایران و قالب شعر کلاسیک پیشنهاد می‌کنیم.

درباره ابوالقاسم فردوسی

ابوالقاسم فردوسی را پرچم‌دار هویت ایرانی دانسته‌اند. او در روزگاری که زبان فارسی مهجور مانده و آن‌طور که باید قدر نمی‌دید، نه با شمشیر و زره پولادین، بلکه با قلم فرهنگ و سرمایهٔ عمر، به جنگ با نادیده‌انگاری این زبان برخاسته و آن را از خطر نابودی نجات داد. حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر بزرگ حماسه‌سرا و سرایندهٔ کتاب ارزشمند شاهنامه، همواره میان مردم ایران و جهان از موقعیتی والا برخوردار بوده است. برخی بر این باورند که فردوسی در سال‌های ۳۲۵ یا ۳۲۶ هجری قمری یا در حدود سال‌های ۳۲۹ تا ۳۳۰ هجری قمری به دنیا آمده است. شواهد و قرائن موجود حاکی از آن است که در روزگار جوانی فردوسی، فردی به نام «ابومنصور احمد بن محمد دقیقی» که گویا از همشهریان فردوسی بوده، به نظم داستان‌های کهن فارسی بر مبنای شاهنامهٔ ابومنصوری همت گماشته، اما قبل از اینکه کار سرایش این داستان‌ها را به سرانجام برساند، توسط غلامش کشته شده و این عاملی شده است تا فردوسی تصمیم بگیرد کار نیمه‌تمام او را به پایان برساند. دیری نپایید که فردوسی به‌واسطهٔ سرودن داستان‌های کهن ایرانی در بین مردم آن روزگار شهرت یافت و همه مشتاق بودند تا بخشی از سروده‌های او را بشنوند. هر چند فردوسی در طول زندگی خود از اثر ماندگارش قدر ندید، اما با مرگ او روزبه‌روز بر ارج و قرب این اثر نزد مردم افزوده شد و عدهٔ بسیاری، داستان‌های کهن ایرانی را در قالب اشعار شاهنامه برای فرزندان خود نقل کردند و بدین‌وسیله زبان فارسی نیز در میان مردم جایگاه خود را بازیافت. پس از مرگ فردوسی، مردم جسم بی‌جانش را به قبرستان مسلمانان بردند تا به خاک بسپارند، اما فرد متعصبی، فردوسی را بی‌دین و کافر (رافضی) خوانده و اجازهٔ دفن او میان مسلمانان را نداد؛ بنابراین فردوسی را در میانهٔ باغی که به خود او تعلق داشت به خاک سپردند. مزار او در طوس در استان خراسان پایدار است.

معرفی نویسنده
عکس ابوالقاسم فردوسی
ابوالقاسم فردوسی
ایرانی

در فرهنگ ایران‌زمین شخصیت‌های اثرگذار بسیاری نقش‌آفرینی کرده‌اند، اما هیچ‌کدام را نمی‌توان هم‌پای حکیم ابوالقاسم فردوسی پرچم‌دار هویت ایرانی دانست. در روزگاری که زبان فارسی مهجور مانده و آن‌طور که باید قدر نمی‌دید، فردوسی نه با شمشیر و زره پولادین، بلکه با قلم فرهنگ و سرمایه‌ی عمر، به جنگ با نادیده‌انگاری این زبان برخاسته و آن را از خطر نابودی نجات داد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
خاطرات
نامیتا وارما
مجموعه سوالات پره ارتقا، ارتقا و بورد تخصصی بیماری های پوست سال های 1396 الی 1398 (جلد اول)
مرضیه شامحمودی
داستان های شگفت انگیزی از زیارت کربلا
حیدر قنبری
مطالعه علمی خرد فردی
مایکل فراری
ماری کوری در آشپزخانه
کوثر شیخ نجدی
سیدمحسن حکیم
احمد علامه فلسفی
عشق عرفانی در ادبیات منظوم و منثور ایران
زلیخا جانعلی
عشق بدون مرز
منیرالسادات موسوی
گربه ای که عاشق من شد!
منیره‌سادات امامی
یادگیری زندگی با هم
کارگروه تخصصی شبکه جهانی مذاهب برای کودکان
زمانی که ما مرده ها بیدار می شویم
هنریک ایبسن
توسعه فنون فعالیت‌ های صنفی خودرو
مهرداد نظری
تعامل اطلاعاتی انسان؛ رویکردی بوم‌شناختی در رفتار اطلاعاتی
روح الله خادمی
آزمون های آمادگی جسمانی در فوتبال
رسول اسلامی
داستان نما
رابرت سوارتسوود
دانشنامه فاطمی (جلد ششم)
علی اکبر رشاد
مقاوم سازی و بهسازی زیرساخت های عمرانی با کامپوزیت های الیافی پلیمری FRP
لئونارد هالووی
اسب های پشت پنجره
ماتئی ویسنی یک

حجم

۱۰۱۸٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

حجم

۱۰۱۸٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

قیمت:
۴۲,۰۰۰
۱۲,۶۰۰
۷۰%
تومان