کتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان (جلد سوم)
معرفی کتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان (جلد سوم)
کتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان (جلد سوم) نوشتهٔ تهمورث نورایی و ویراستهٔ اردشیر نورایی است و نشر میترا آقاکوچک آن را منتشر کرده است. این کتاب جلد سوم از مجموعهکتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان و دربارهٔ هند، چین و ژاپن است.
درباره کتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان (جلد سوم)
اسطوره داستانهای خرافی یا نیمهخرافی دربارهٔ قوای فوق طبیعی و خدایان که به صورت روایت از نسلهای متوالی به یکدیگر انتقال پیدا میکند. اساطیر با داستانهای پهلوانی افراد بشری و نیز با افسانههای جن و پری که برای سرگرمی جعل شده تفاوت دارد. اسطوره با روایتهای دینی ارتباط نزدیک دارد و در پارهای ادیان همین اسطورهها تکرار شده است. یکی از غرضهای اساطیر بیان و توضیح جهان است و سازندگان اسطورهها برای حوادث طبیعی شخصیت قایل میشدند. آفرینش اسطوره کوششی است برای فهم آنچه در طبیعت میگذرد.
در مجموعهکتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان نویسندگان تلاش کردهاند سیر تمدن و پیشرفت، روند علم و هنر، تلقی مردم از ورزش و حضور اسطوره در جهان باستان را شرح دهند و ارتباط بین آنها را کندوکاو کنند. در جلد پنجم به منطقهٔ استرالیا و اروپا پرداخته و سعی شده به تفکیک نام کشورها و مناطق، اسطورههای آنها بررسی شود. نویسندگانْ ریشهٔ ورزشهایی را که امروزه در این دو قاره وجود دارد، در اسطورههای این مناطق میجویند. گاه حتی سرمنشأ آنها را به نقاشیهای روی سنگها و صخرهها و غارها وصل میکنند. با خواندن این کتاب متوجه میشوید اروپاییها و استرالیاییها به چه ورزشهایی علاقه دارند و این علاقه به کجا برمیگردد.
خواندن کتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که میخواهند اطلاعاتی دربارهٔ ارتباط بین ورزش و اسطوره کسب کنند، مناسب است.
بخشی از کتاب ورزش و اسطوره در جهان باستان (جلد سوم)
از آغاز قرن اول قبل از میلاد، یکی از قبایل ساکا بر دیگری فایق آمد و بر سرزمین فعلی تاجیکستان استقرار یافت. این قبیله در تاریخ به نام کوشانها شهرت یافته است. اینان در اوایل قرن اول پس از میلاد بر هند دست یافتند و دولتّای کوچک شمال این سرزمین را که به وسیله پادشاهان پارت و یا یونانی اداره میشد، به اطاعت درآوردند. از آغاز قرن دوم امپراتور کوشانها به نام کانیشکا بر سرزمینهای وسیع آسیای مرکزی از سین کیانگ، قسمت شرقی ایران و حتی هند تا رودخانه ناربودا در جنوب و شهر بنارس در مشرق حکومت کرد.
حجم
۲۰٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۰۷ صفحه
حجم
۲۰٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۰۷ صفحه