معرفی و دانلود کتاب شاهنامه فردوسی + خلاصه رایگان

انتشارات:
طاقچه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شاهنامه فردوسی

شاهنامه اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی طوسی، حماسه‌ای منظوم در بحر متقارب مثمن محذوف و شامل حدود ۶۰٬۰۰۰ بیت و یکی از بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین حماسه‌های جهان است که سرایش آن سی سال به طول انجامید. محتوای این شاهکار ادبی، اسطوره‌ها، افسانه‌ها و تاریخ ایران از ابتدا تا فتح ایران توسط اعراب در سده هفتم است که در چهار دودمان پادشاهی پیشدادیان، کیانیان، اشکانیان و ساسانیان خلاصه می‌شوند و به سه بخش اسطوره‌ای (از عهد کیومرث تا پادشاهی فریدون)، پهلوانی (از قیام کاوه آهنگر تا مرگ رستم) و تاریخی (از پادشاهی بهمن و ظهور اسکندر تا فتح ایران توسط اعراب) تقسیم می‌شود. اگر به شنیدن کتاب‌های صوتی علاقه دارید، می‌توانید کتاب صوتی شاهنامه را نیز از طاقچه دانلود کنید و از شنیدن این اثر ماندگار لذت ببرید.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاهنامه فردوسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شاهنامه فردوسی

۱۳۹۹/۰۶/۲۷

۱۳۹۹/۰۱/۱۹

آرمان میرزاخانی
۱۳۹۹/۰۱/۱۷

خیلی از بیت ها توی این شاهنامه نیست و کمی و کاستی و حذفیات داره. برای نمونه این شعر از داستان ضحاک که توی این کتاب پیداش نکردم: بیا تا جهان را به بد نسپریم به کوشش همه دست نیکی بریم نباشد همی...بیشتر

عرفان
۱۳۹۸/۰۹/۳۰

fateme
۱۳۹۹/۰۸/۰۵

کتاب خیلی خیلی خیلی قشنگی بود

۱۳۹۹/۰۱/۰۲

کتاب های دخترانه
۱۳۹۹/۰۸/۱۲

عالی ترین کتابی است که تا به حال خوانده ام من این کتاب را در واقع در یک هفته خواندم

1389 plmn
۱۳۹۹/۰۸/۲۱

عالی بود من دوست داشتم

R Ka
۱۳۹۶/۱۲/۲۵

عزیزان بهتر است نسخه قدیمی و کامل را مطالعه نمایید. نسخه های چهار دهه اخیر تحریف شده و حذفیات دارد. بنده ابتدا دریافت نمودم و پس از مشاهده جای خالی ابیات کتاب را حذف کردم از کتابخانه. همیشه به دنبال...بیشتر

۱۳۹۹/۰۸/۱۵

عالی بود

The Hat
۱۳۹۸/۰۹/۰۲

چنین نیست هرگز آیین ما سزا نیست این کار در دین ما که ایرانیان را به کشتن دهیم و خود اندر جهان تاج بر سر نهیم .

۱۳۹۹/۰۱/۲۴

یک اثر ملی که هویت ایرانی را نشان میدهد.👑

AmirHossein[AHS]
۱۳۹۹/۰۳/۳۱

مگه میشه هویت ایرانی بد باشه!

مهدیار

بترس از خدا و میازار کس ره رستگاری همین است و بس
ادریس
دریغ‌ست ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
Hana
از آن پس نمیرم که من زنده‌ام که تخم سخن من پراگنده‌ام هر آنکس که دارد هش و رای و دین پس از مرگ بر من کند آفرین
مادربزرگ💝
هرانکس که پوزش کند بر گناه تو بپذیر و کین گذشته مخواه
آنه شرلی
جهان سربه‌سر چو فسانست و بس نماند بد و نیک بر هیچ‌کس
مسافر دنیای خیال :)
جهان یادگارست و ما رفتنی به گیتی نماند بجز مردمی به نام نکو گر بمیرم رواست مرا نام باید که تن مرگ راست
مریم
کسی کو خرد را ندارد ز پیش دلش گردد از کردهٔ خویش ریش