برای خرید و دانلود کتاب جایی که عاشق بودیم نوشته جنیفر نیون و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«جایی که عاشق بودیم» نوشته جنیفر نیوِن(-۱۹۶۸)، نویسنده آمریکایی است. این کتاب در سال ۲۰۱۵ به عنوان بهترین رمان جوانان توسط سایت گودریدز و بهترین رمان عاشقانه توسط آمازون و تایم انتخاب شد.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
عوامل حواسپرتی زیاد است. سعی میکنم فرای سروصدا با رایان صحبت کنم، ولی او بیشتر حواسش به من است. موفق شدهام هفده سال و هشت ماه و دو هفته و یک روز را بدون اینکه پسری بتواند زیادی به من نزدیک شود بگذرانم. به او میگویم که عاشق دیدن منظرهام و بعد در را با هل باز میکنم و بیرون میایستم. ما با ماشینها و فرای آنها، مزارع ذرت احاطه شدهایم. هیچ منظرهای بهجز اینها نیست. سرم را عقب میبرم و ناگهان مجذوب ستارهها میشوم. رایان دستپاچه پشت سرم میآید و من تظاهر میکنم که صور فلکی را میشناسم. به آنها اشاره میکنم و دربارهی هر کدام داستانی میسازم.
فکر میکنم که فینچ حالا دارد چهکار میکند. شاید دارد در جایی گیتار مینوازد. شاید با یک دختر است. من یک گشتوگذار و اگر بخواهیم صادق باشیم، خیلی بیشتر از آن به او بدهکارم. نمیخواهم فکر کند امروز او را بهخاطر مثلاً دوستانم دستبهسر کردهام. تصمیم میگیرم همین که به خانه رسیدم دربارهی محل بعدیمان تحقیق کنم. (اصول تحقیق: جذبههای غیرمعمول ایندیانا، هر چیزیکه معمول نباشد در ایندیانا، ایندیانای خاص، ایندیانای عجیب.) باید یک کپی از نقشه هم داشته باشم تا مطمئن شوم چیزی را تکرار نمیکنم.
رایان دستش را دورم میاندازد. به گذشته میروم و به جای ایمپالا این جیپ برادر رایان است و به جای رومر و آماندا، الی کراس و النور هستند. ما در همین سینمای فضای باز هستیم و نسخهای از جان سخت را میبینیم.»
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۳۵۲ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۴۷,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۵/۰۹/۲۱ |
شابک | ۶۵۱-۹۶۶-۵۱۸۵-۳۵-۹ |
مشاهده همه نظرات (۱۰۷)👉 خطر لو دادن داستان danger of spoile👈 هیچ وقت از شخصیت های اول کتاب لذت نمی برم هیچ کجای داستان نمیتونم باهاشون همراه بشم اما تئودور فینچ اولین شخصیتی بود که از عمق قلبم و وجودم باهاش تمام کتاب رو
جزو کتاباییه که هزار باز میخونم و هنوزم میتونم بخونمش پر از کوعتای مود
راستش من کتاب رو باز کردم که ببینم چند صفحه است و بعد تا تموم شدنش نتونستم اون رو زمین بزارم. شاید تنها کلمه ای که به خوبی بتونه کتاب رو توصیف کنه «تأثیر گذار» هستش. به شما با هر دیدگاه و
واقعا کتاب قشنگی بود منی که کتاب های علمی و تخیلی ، هیجان انگیز می خونم و علاقه ی چندانی به عاشقانه ندارم واقعا خوشم اومد 😊
خیلی غم انگیز بود. شخصیت فینچ خیلی واقعی بود و من رو یه جورایی یاد هولدن کالفیلد از ناتور دشت می نداخت. نویسنده ذهن ناآروم یک نوجوون و مشکلاتش رو خیلی خوب به تصویر می کشه. فکر می کنم بهتر